Доброго братанікі,ви всі маєте розуміти, що для вас шишка треться завжди свіжа,бо коли пів року дед натертий стоїть,то зовсім інший пінжак,чим свіжо тертий,а якість практично як шишка, трохи менше тріму, миру усім нашимСегодня забрал посылку, вакуум есть
Битая шш реально рабочая, вот такую темку сделал с нее. Даст просратся бошкам
Я про гаш, а так 2-3 опустить и збсДоброго братанікі,ви всі маєте розуміти, що для вас шишка треться завжди свіжа,бо коли пів року дед натертий стоїть,то зовсім інший пінжак,чим свіжо тертий,а якість практично як шишка, трохи менше тріму, миру усім нашим
Де ти це купив,я таких кількостях не торгую, це раз,відсилаю в вакуумі, це два, без гаранта не торгую, давай скріни прплат,я докажу, ти не в Марти купив, давай скріни переписки,ще й половинуКупил тут 15 грамм Махорки))
Всё супер , посылка стелс отличный))
Без гаранта, и по 85/грамм
НАккуривает мощна
Прислали правда только половину, половину ещё ждуПереглянути вкладення 90580
Ахах, да точно , переплутав тємиДе ти це купив,я таких кількостях не торгую, це раз,відсилаю в вакуумі, це два, без гаранта не торгую, давай скріни прплат,я докажу, ти не в Марти купив, давай скріни переписки,ще й половинуспитай в Qvazopl 11, він проплатив 25,а я одному вже запаяв 55, так я йому послав у борг,бо ліньки було ще одну паяти, міряти,
половину бл.не сміши
Повідомлення об'єднано автоматично:
Це ось на днях було, він вище пише
++ вакуум есть, мини оптом другой человек занимаетсяДе ти це купив,я таких кількостях не торгую, це раз,відсилаю в вакуумі, це два, без гаранта не торгую, давай скріни прплат,я докажу, ти не в Марти купив, давай скріни переписки,ще й половинуспитай в Qvazopl 11, він проплатив 25,а я одному вже запаяв 55, так я йому послав у борг,бо ліньки було ще одну паяти, міряти,
половину бл.не сміши
Повідомлення об'єднано автоматично:
Це ось на днях було, він вище пише
Думаю,это вам с marti нужно решить,а не здесь интересоваться.А если ебал того гаранта никак не купить?
только через гаранта и только от 100г ?він проплатив 25,а я одному вже запаяв 55, так я йому послав у борг
Можна менше, зараз на продавця вийде, буде можливості без гаранта працювати, на днях зробимо афішу магазину від Мартітолько через гаранта и только от 100г ?![]()
прикольно ))))Можна менше, зараз на продавця вийде, буде можливості без гаранта працювати, на днях зробимо афішу магазину від Марті
Дуже приємна новина ,бажаю успіхуМожна менше, зараз на продавця вийде, буде можливості без гаранта працювати, на днях зробимо афішу магазину від Марті
У меня чекни репорт по битой шш, годная тема можно смело брать!Всем добра, тоже хотел, махорки marti для теста на пробу..но у меня немного не вышло.но здесь вам пойдут на встречу..
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.