Походу нас прокатали на патлатом скутері.

Джанґо

Посвященный
Повідомлення
1 029
Репутація
2 289
Вподобайки
2 682
Бали
1 310
JDblDZFD_t.jpg

MGLbVLLd_t.jpg

Щось я починаю підозрювати, що нас трошічкі постригли, як в прошлий раз.
І це сиве курча(Трамп) робить те, що ми боялись отримати від Харріс. Безкінечну війну. Мобілізація з 18, 16, 14, 12. Хуй знає.

Мені здається, що якщо ще й до купи брати крінжову піздьож про QAnon, циркові замахи з кетчупом на щоках, то ми отримаємо, що він і 10% не виконає передвиборчих обіцянок, як для внутрішнього обивателя, так і на зовнішній арені. Просто зараз, напевно, ціль політики така — це випустити в люди самого "іскуссного" шоумена, який потім найбільше всіх змусить плакати. Типу змагання, хто зробить це більш мистецьки.
pc9vLOY6_t.jpg

JDblDZFD_t.jpg

MGLbVLLd_t.jpg

І це сиве курча(Трамп) робить те, що ми боялись отримати від Харріс. Безкінечну війну. Мобілізація з 18, 16, 14, 12. Хуй знає.

Мені здається, що якщо ще й до купи брати крінжову піздьож про QAnon, циркові замахи з кетчупом на щоках, то ми отримаємо, що він і 10% не виконає передвиборчих обіцянок, як для внутрішнього обивателя, так і на зовнішній арені. Просто зараз, напевно, ціль політики така — це випустити в люди самого "іскуссного" шоумена, який потім найбільше всіх змусить плакати. Типу змагання, хто зробить це більш мистецьки.
pc9vLOY6_t.jpg
Как быстро меняется риторика с " закончу войну за 24часа" на снизить "моб возраст и попробую закончить войну за пол года "

Как быстро меняется риторика с " закончу войну за 24часа" на снизить "моб возраст и попробую закончить войну за пол года "
Угу. Хав'єра Мілєя трохи нагадує.
Спочатку, вийду з Вооз, задвину нахуй трансформерів, туди-сюди. А потім обрали, і хоп, сфоткався в кіпі з менорою і повідомив, що він всіх тактично наєбав.

Так певно, в кінцевому підсумку може і тут бути

Да шансы на мир малы.Но зато мы помогаем Африке и Сирии и пожарных отправляем в Калифорнию)Сатана правит бал

Готовятся переговоры, а как пройдут видимо зависить будет снижения мобилизационого возраста или нет

зато мы помогаем Африке
А вони нам експортують чорних тцкашніків
Готовятся переговоры, а как пройдут видимо зависить будет снижения мобилизационого возраста или нет
zклонен верить

Бля, ребят, к этому все шло с самого начала. Хватит выдавать желаемое за действительное, мы не то что нихуя не выиграем, мы ещё и дохуя потеряем, даже если согласимся на все условия и подобную дрочь. Им всем глубоко похую, капиталистам, популистам, демократам, автократам, коммунистам и другим сатанистам- они все на этом зарабатывают. А нас катают на этом лохматом ещё с тех времен когда общество поделилось на правящих и подчиняющихся

Бля, ребят, к этому все шло с самого начала. Хватит выдавать желаемое за действительное, мы не то что нихуя не выиграем, мы ещё и дохуя потеряем, даже если согласимся на все условия и подобную дрочь. Им всем глубоко похую, капиталистам, популистам, демократам, автократам, коммунистам и другим сатанистам- они все на этом зарабатывают. А нас катают на этом лохматом ещё с тех времен когда общество поделилось на правящих и подчиняющихся
Так то воно так, але наше діло маленьке. Ми всього навсього хочемо вільно рухатись без можливості заплатити своєю ногою за ажирєльє госпожи Єлєни. Спокійно посидіти в парку, щоб ніхто в балаклавах не вимагав в тебе проїзний.

А їм якщо мало грошей, то хай собі в федеральному резерві надрукують. Зайобують.

Не торопите события

заїбали ці пузаті мою долю вирішувати, настав час дітей на війну відправляти, якщо взяти все це кодло с коронами на головах, то і мобілізаційний вік не треба знижувати, вистачить і так з головую

Та им поебать лишь бы их не вовлекать

JDblDZFD_t.jpg

MGLbVLLd_t.jpg

pc9vLOY6_t.jpg
Хааа, а чого чекали від Трапа?? Він не буде пічкаьт нас зброєю, він хоче ачівку що примирив, але йому срати на Україну.

Хааа, а чого чекали від Трапа?? Він не буде пічкаьт нас зброєю, він хоче ачівку що примирив, але йому срати на Україну.
Так я і не проти, щоб застопорили цю всю фігню. Але тут саме цікаве, що бажання мобілізувати з 18, як в демократів, так і як виявилось в республіканців — воно ну ніяк не може вести до примирення.

А якщо врахувати, що раніше нам просто давали списану зброю крапельно, а зара і цього не буде, то мені візуально це схоже на геноцид 🧐

У Рокфеллеров в роду никого пузатого нет и небыло
Нік Рокфеллер, той що мав задушевну розмову з Аароном Руссо. Не те, щоб пузо, але такий чіста бізнес-мамон.

Назад
Зверху Знизу