Походу нас прокатали на патлатом скутері.

Так я і не проти, щоб застопорили цю всю фігню. Але тут саме цікаве, що бажання мобілізувати з 18, як в демократів, так і як виявилось в республіканців — воно ну ніяк не може вести до примирення.

А якщо врахувати, що раніше нам просто давали списану зброю крапельно, а зара і цього не буде, то мені візуально це схоже на геноцид 🧐

Нік Рокфеллер, той що мав задушевну розмову з Аароном Руссо. Не те, щоб пузо, але такий чіста бізнес-мамон.
Стопоріння - найгірше що може статись, бо пару років і знову буде війна. А ще пизда тоді економіці, ми не будемо залучати інвестиції, бо у нас заморожений конфлікт.
І це навіть не говорячи про те, що ми кинемо наших людей в окупації+ виходить змарнували тисячі життів наших військових.
Щодо мобілізації, я притримуюсь думки як людина, яка в 2015 віддала рік життя як медикиня + з 2022 ще рік з лишнім працюючи на еваку. Вважаю, що мобілізація потрібна з 21 року і для чоловіків, і для жінок в усі сфери оборони. Від ВПК до піхоти.
А то виходить, що одні їбашились майже 10 років, інші з 2022, а більшість сиділа на жопі, непорядок

Стопоріння - найгірше що може статись, бо пару років і знову буде війна. А ще пизда тоді економіці, ми не будемо залучати інвестиції, бо у нас заморожений конфлікт.
І це навіть не говорячи про те, що ми кинемо наших людей в окупації+ виходить змарнували тисячі життів наших військових.
Щодо мобілізації, я притримуюсь думки як людина, яка в 2015 віддала рік життя як медикиня + з 2022 ще рік з лишнім працюючи на еваку. Вважаю, що мобілізація потрібна з 21 року і для чоловіків, і для жінок в усі сфери оборони. Від ВПК до піхоти.
А то виходить, що одні їбашились майже 10 років, інші з 2022, а більшість сиділа на жопі, непорядок
Скоріш за все, що буде з 21 року по любому мобілізація
Повідомлення об'єднано автоматично:

А як ситуація з знеболювальними в армії ? Що є в аптечках ? Чи використовують налбуфін, фентаніл, кетамін ?

Стопоріння - найгірше що може статись, бо пару років і знову буде війна.
А якщо продовжувати воювати бракованими мінами, б/у-шними хамерами і двома леопардами, за участі 18 річних, то тоді генофонду пізда. Чінушам багато розуму не треба, вони завезуть лулумб і джекі-чанів. Але це точно та Україна, надію на яку плекали ті, хто воював з 2014-2022?
. А ще пизда тоді економіці, ми не будемо залучати інвестиції, бо у нас заморожений конфлікт
Ось тут, власне, нічого не змінюється. Хоч так, хоч так.
І це навіть не говорячи про те, що ми кинемо наших людей в окупації+ виходить змарнували тисячі життів наших військових
Повертаємося до пункту 1. Якщо наша основна стратегія це закидати шапками, очікуючи подгонів тих, хто на нас хуй забив — то це програшний фінт.
Вважаю, що мобілізація потрібна з 21 року і для чоловіків, і для жінок в усі сфери оборони. Від ВПК до піхоти
Ну то слова це класно. Але треба дивитися, що в нас виходить. В що інвестували наші патриції, крім закордонної нерухомості? Може патронний завод, чи мільйон дронів? Ааааа, ну так-так
Примусом мотивації ти ніяк не добавиш. Спочатку війни були черги до тих самих центрів комплектації. Більшу частину повертали. Зараз вже й на вулиці рідко кого знайдеш.

Останнє редагування:
А якщо продовжувати воювати бракованими мінами, б/у-шними хамерами і двома леопардами, за участі 18 річних, то тоді генофонду пізда. Чінушам багато розуму не треба, вони завезуть лулумб і джекі-чанів. Але це точно та Україна, надію на яку плекали ті, хто воював з 2014-2022?

Повертаємося до пункту 1. Якщо наша основна стратегія це закидати шапками, очікуючи подгонів тих, хто на нас хуй забив — то це програшний фінт.

Ну то слова це класно. Але треба дивитися, що в нас виходить. В що інвестували наші патриції, крім закордонної нерухомості? Може патронний завод, чи мільйон дронів? Ааааа, ну так-так

Примусом мотивації ти ніяк не добавиш. Спочатку війни були черги до тих самих центрів комплектації. Більшу частину повертали. Зараз вже й на вулиці рідко кого знайдеш.
Розкажи, як із знеболювальними в медиків

Розкажи, як із знеболювальними в медиків
Я не причетний до цих сфер, тому не можу дати об'єктивну оцінку.

Але було б дуже дивно, щоб навіть я був дотичним і сказав "брооо, вони просто не знають, куди дівати ти знеболюючі". В нас в кращому випадку їх може бути майже в достатку, а в гіршому - дуже бракувати.

Знизять спочатку десь до 22-23, а потім подальше зниження буде; не треба забувати, що 18-річні нюхають, коляться, трахаються на вписках, тому і ухилятися мають як їх старші браття

Я не причетний до цих сфер, тому не можу дати об'єктивну оцінку.

Але було б дуже дивно, щоб навіть я був дотичним і сказав "брооо, вони просто не знають, куди дівати ти знеболюючі". В нас в кращому випадку їх може бути майже в достатку, а в гіршому - дуже бракувати.
Маю на увазі, чи використовують налбуфін, фентаніл, кетамін ? Чи парацетамол з мелоксикамом і все ? Що є в аптеці солдата ?
Ти ж пишеш, що на еваку була, і медиком

Маю на увазі, чи використовують налбуфін, фентаніл, кетамін ? Чи парацетамол з мелоксикамом і все ? Що є в аптеці солдата ?
Бро. Я ж не солдат, і власне не планую. Можеш в Гуцула чи Інкогніто спитать.

Налбуфін був в основному, зараз на еваці можуть і кетамін використати, все йде в хід. Взагалі мастхев для кожної аптечки медика це дексалгін,кеторол і інші нпвп при не критичних болях.
В індивідуальній аптечці налбуфін/промедол, турнікет (бажано на кожного мати 3 турнікети), гемостатичні засоби і бандаж, оклюзійні наліпки і компресійна голка, термоковдра, назофарингіальна трубка, маркер

Ти не того адресата)

Я не кажу,що треба примусом тупо загнати всіх. Є потреби впевні в армії, є потреби на промисловості, потрібні руки майже у всіх сферах зайнятості в армії. Окрім посад стрільця та інших бойових посад є потреба в спеціалістах від кухарів,бухгалтерів, механіків до просто людей у яких є скіли в управлінні. Але є нюанс, щоб реалізуватись краще шукати підрозділ самостійно і проходити через рекрутинг, а не через тцк напряму.
Інша справа, що потрібна реформа у війську, для того щоб совки і довбні на офіцерських посадах не могли нехтувати людьми як заманеться. Тут або змінити підхід або просрати все. Поки що, люди які тямлять щось готуються і шукають собі норм підрозділи
Щодо влади, вони звичайно люті ГАНДОНИ, всіх заїбали вже до дрижаків в сраці. Але, наприклад можна зрозуміти, що прихід рососісії це ще гірше. Поки просто залишається чекати виборів.

Мобілізація по віку дуже складне питання, тут тупо знизити поріг віковий не ефективно, є люди яким в принципі не варто попадати у таку структуру як військо, Факт тільки в тому, що кожен має бути базово підготовленим і знати як мінімум основи тактмеду. Я можу за себе сказати, що адаптуватись мені було складно, в 2015 мені було 18, я йшла через знайомих волонтерів з госпіталю і вони знайшли мені місце медика в добровольчому формуванні.

Останнє редагування:
Не сильно помогло с 27 до 25 понизить. Точнее вообще.
Номинально использовать все возможности под предлогом отказа в военной помощи в противном случае.
Но понизить не так просто и не быстро совсем. В лучшем случае через год мобилизованные и обученные появятся. А год без помощи или даже полгода жёстко мб.

А почему не объявлена война!?Ау Земрази
Последние несколько лет войны объявлять стало не модно, это не выгодно, объявления войны носит за собой много юридических последствий и обязательств, а так гас качать можно и много чего ещё 🌞

Я помню как мне два года назад доказывали "умные успешные головы", что, мол, всё будет заебись, не переживай! Вон Байден ленд-лиз захуярит, план Маршала и т.д. выиграем войну за нехуй и т.п.
Причём это говорил мне очень хороший знакомый - успешный бизнесмен, две квартиры в новострое, семья, дача на Днепре...
А сейчас уже заткнулся, сидит тихо на жопе и думает как сьебаться за кордон...
Печально конечно, дальше будет только хуже :(

Печально конечно, дальше будет только хуже :(
Будет всё хорошо, нужно всего лишь напасть на ПРЕДНЕСТРОВЬя под лозунгами освобождения от русского гнета и установления демократии, тем самым поднять боевой дух армии + объявить о нововведениях в армии, одна из моих идей которая была бы очень эффективной по привлечению молодых людей это МПД (Мобильные Публичные Дома), да эта идея не нова но и ебаться в сраку не тоже не вчера придумали! На счёт МПД, что не говори а когда молод то ебаться хочется больше чём жить, этим и стоит пользоваться!

Останнє редагування:
Не удивлен абсолютно,это было понятно с самого начала войны, сколько смогут русаки хапнуть территории то им и останется,этой стране давно пришел пиздец

Будет всё хорошо, нужно всего лишь напасть на ПРЕДНЕСТРОВЬя под лозунгами освобождения от русского гнета и установления демократии, тем самым поднять боевой дух армии + объявить о нововведениях в армии, одна из моих идей которая была бы очень эффективной по привлечению молодых людей это МПД (Мобильные Публичные Дома), да эта идея не нова но и ебаться в сраку не сегодня придумали! На счёт МПД, что не говори а когда молод то ебаться хочется больше чём жить, этим и стоит пользоваться!
Имеет смысл вьебать Приднестровье чтобы немного пополнится людьми и территорией

Назад
Зверху Знизу