Стопоріння - найгірше що може статись, бо пару років і знову буде війна. А ще пизда тоді економіці, ми не будемо залучати інвестиції, бо у нас заморожений конфлікт.Так я і не проти, щоб застопорили цю всю фігню. Але тут саме цікаве, що бажання мобілізувати з 18, як в демократів, так і як виявилось в республіканців — воно ну ніяк не може вести до примирення.
А якщо врахувати, що раніше нам просто давали списану зброю крапельно, а зара і цього не буде, то мені візуально це схоже на геноцид
Нік Рокфеллер, той що мав задушевну розмову з Аароном Руссо. Не те, щоб пузо, але такий чіста бізнес-мамон.
І це навіть не говорячи про те, що ми кинемо наших людей в окупації+ виходить змарнували тисячі життів наших військових.
Щодо мобілізації, я притримуюсь думки як людина, яка в 2015 віддала рік життя як медикиня + з 2022 ще рік з лишнім працюючи на еваку. Вважаю, що мобілізація потрібна з 21 року і для чоловіків, і для жінок в усі сфери оборони. Від ВПК до піхоти.
А то виходить, що одні їбашились майже 10 років, інші з 2022, а більшість сиділа на жопі, непорядок