Похмілля стає все тяжче😔шо робить?

PentaGramma

Посвященный
Повідомлення
1 753
Репутація
1 737
Вподобайки
3 330
Бали
1 214
Всім доброго. Клятий будун не дає спокою.🥴 Вже давненько почав помічати що симптоми похмілля з кожным разом все гостріші.🔪 Окрім пітливого сну та дводобової міні-депресії , найбільше дошкуляє тяжкість в правому боці під ребром в районі печінки. Через якийсь час це проходе(день два), але коли випиваю на ранок знову з,являється дуже неприємна наче цеглина під боком.🤺Підкажіть будь ласка чі бувало у вас теке та як ви боретесь з таким проявом вчорашнього застілля?🍻🥂🍷🥃⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Не мне тебя учить о свойствах стимуляторов :sneaky:

Крім тошноти та головного болю зазвичай особливо нічого не турбує і то це якщо прям дофіга вижрав. Фікситься травою при наявності, при відсутності трави не запарююсь, півдня можна й перетерпіти

Привіт! На сам перед пити якісний алкоголь та не борщити, перед сном випити багато води та добре закусувати

В мене у самого такий стан після випивки що похмілля наступає через годину-дві одразу і прохожить ще звечору а на ранок вже нічого й не відчуваю! Походу чи метаболізм швидкий чи ще щось

Немає краще зілля ніж п...а на похмілля!
Але хто ж дасть, з таким перегаром?!

Бывало, бывало. Побухал как-то жоска последний годик) бывало и по три дня отходил, не спал, не ел, ахуевал. Помогло бросить бухать.

Заметил что после хуевого алкоголя в этом году как-то тяжелее и тяжелее становилось. Последний месяц в большинстве своём выпивал элитку - почти вообще не чувствую никаких прям хуевых последствий.
Позавчера больше литра бурбона за несколько часов ушатал, и сон норм был, и проснулся нормально.

Заметил что после хуевого алкоголя в этом году как-то тяжелее и тяжелее становилось. Последний месяц в большинстве своём выпивал элитку - почти вообще не чувствую никаких прям хуевых последствий.
Позавчера больше литра бурбона за несколько часов ушатал, и сон норм был, и проснулся нормально.
Шо такое элитка?

Та не чувак, шо це за барбуля блять в коробке хуй пойми шо?
Я говорю о JimBeam, Jack, Sierra, а не палево какое-то
Та это тоже наверное не элитка . маккален , клас азуль , вдова , переньон ... это наверное можно отнести ... а то всё масмаркет . Хотя и там качество тоже может быть не плохое , как на пример у дьюрс 12,18 , закапа , гленморанж .
.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Та не чувак, шо це за барбуля блять в коробке хуй пойми шо?
Я говорю о JimBeam, Jack, Sierra, а не палево какое-то
Барбуля )

Та это тоже наверное не элитка . маккален , клас азуль , вдова , переньон ... это наверное можно отнести ... а то всё масмаркет . Хотя и там качество тоже может быть не плохое , как на пример у дьюрс 12,18 , закапа , гленморанж .
.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Барбуля )
элитка (как он имеет ввиду) это ~500 грн за 0.5-0.7 смотря что (как я понял)

Я когда не пью у меня бодуна нету, можешь попробовать, тебе тоже может помочь

Та это тоже наверное не элитка . маккален , клас азуль , вдова , переньон ... это наверное можно отнести ... а то всё масмаркет . Хотя и там качество тоже может быть не плохое , как на пример у дьюрс 12,18 , закапа , гленморанж
Ну я тебе привёл пример самый просто известный, и с личного опыта за последнее время.
Вот ещё выпивал Чивас 18 недели 2 назад, тоже шикарное самочувствие.
Короче меня иногда от нашего пивчанского хуёвит на выходах после каких нибудь 2л.
Через пару дней беру крепкий потужний алко - совсем другое дело.

Назад
Зверху Знизу