Потрібен електросамокат обміняю/ орендую

GanjANGOA

Посвященный
Повідомлення
574
Репутація
1 864
Вподобайки
1 276
Бали
940
Любі сектанти.
Можливо хтось має електросамокат і не користується або знає де можна орендувати на довгострокову оренду?
Якщо у вас є свій самокат і вам він не потрібен на даний момент, то можу запропонувати оренду за гроші/стаф
Потрібен на місяць - два для мами, бо поки їй не можна багато ходити і сильно навантажувати ноги. Щоб дійти до роботи і додому.
Велики усюди бачу, а самокати тільки болт пропонуються в оренду, ніяких довгострокових штук(

Раньше налегке по Харькову

Мені не потрібен він на постійну основу, щоб купляти за 15к, мені простіше грн 500 на тиждень комусь заплатити за покористуватись.
Так , а купити новий не варік?
Який простенький за 15-20к можна взяти в оплату частинами, оренда також не дешева буде )
Оплата частинами не для мене, я як колишній працівник банку не дуже хочу брати кредитів)

Можна біля метро спиздити
Варік звісно, але не краду принципово)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Как вид транспорта. Сам хочу купить до 17000 грн
До 17к купа варіантів, але в Києві, я дивилася на олх можу скинути

Мені не потрібен він на постійну основу, щоб купляти за 15к, мені простіше грн 500 на тиждень комусь заплатити за покористуватись.

Оплата частинами не для мене, я як колишній працівник банку не дуже хочу брати кредитів)
Так за 500 грн в неделю ты и не найдешь думаю

Так за 500 грн в неделю ты и не найдешь думаю
Не ну чего, если у кого-то дома тупо на балконе пылиться то чего бы и не сдать на месяц 2 к выйдет.

Варік звісно, але не краду принципово)
Та я жартую. Тут більше питання безпеки стоїть. Думаю твоя мама не зовсім молода крім того судячи з опису або після травми, або після операції. А електросамокат не самий безпечний транспорт ще й на наших дорогах

Удовольствие разъежать по набережной ☺️

Любі сектанти.
Можливо хтось має електросамокат і не користується або знає де можна орендувати на довгострокову оренду?
Якщо у вас є свій самокат і вам він не потрібен на даний момент, то можу запропонувати оренду за гроші/стаф
Потрібен на місяць - два для мами, бо поки їй не можна багато ходити і сильно навантажувати ноги. Щоб дійти до роботи і додому.
Велики усюди бачу, а самокати тільки болт пропонуються в оренду, ніяких довгострокових штук(
сначало прочитал как єлектросамотик)

Назад
Зверху Знизу