• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

портаки під солямбо або як закарбувати хуйовий досвід

newfag

Сектант
Повідомлення
20
Репутація
50
Вподобайки
41
Бали
38
IMG_1903.jpeg
Заглянув якось до кента після роботи банок покурить і вже через півтори години після пари жирних лампичей взбрело бить татку на залупний ескіз і в дуже стерильних умовах, мене паяло і я дивився на голку якою він веде, на його думку, шедеврально пряму лінію, хоча я бачу як його єбашить але хоч вточений сидить) закарбувало не те що в памʼяті що солямба - це крок в гроб чи пекло, а потім все-одно туди, а ще й зі слідом на все життя (колись видалю)
p.s. є відос, але на форум я так розумію не влізе чи не можна взагалі, хто підкаже якщо можливо - закину😆
кому цікаво додам як зажило😉

Вкладення

• 1744235416315.png
    1744235416315.png
    244 КБ · Перегляди: 36
Норм партак:troll-(147):

Останнє редагування:
Це ідея для бізнесу, бʼють тату під наркотою. При нормальній рекламі можна озолотитися

Переглянути вкладення 88934
Заглянув якось до кента після роботи банок покурить і вже через півтори години після пари жирних лампичей взбрело бить татку на залупний ескіз і в дуже стерильних умовах, мене паяло і я дивився на голку якою він веде, на його думку, шедеврально пряму лінію, хоча я бачу як його єбашить але хоч вточений сидить) закарбувало не те що в памʼяті що солямба - це крок в гроб чи пекло, а потім все-одно туди, а ще й зі слідом на все життя (колись видалю)
p.s. є відос, але на форум я так розумію не влізе чи не можна взагалі, хто підкаже якщо можливо - закину😆
кому цікаво додам як зажило😉
Вот мой Партак под план и метадон )

Вкладення

• 17442579675562772803303388829867.jpg
    17442579675562772803303388829867.jpg
    2 MБ · Перегляди: 25
Ну це шидевр;)

IMG_1907.jpeg
так і не добив, бо мастер поміняв голку на паяльник і десь пропав

знатный партак

Проходили тему с Тоту тож ) мастер не добил, и уехал

Назад