Податкова наближає перемогу 👨‍❤️‍👨

Джанґо

Посвященный
Повідомлення
1 385
Репутація
3 922
Вподобайки
3 838
Бали
1 370
Як я згадував у своїй минулій темі - в мене поломалась можливість додавати скріни через url, через те новина і коментарі під нею будуть у текстовому форматі. Вибачайте за незручності, віримо у професійний підхід Admin до усунення цієї проблеми!

🐍🇺🇦Податкова тепер відстежує транзакції вже не десятків, а сотень тисяч українців, — Telegraf

У разі приховування діяльності, що викликає підозру в податкової, — штрафи від 17 до 34 тисяч гривень.

Понад 50 банківських транзакцій на місяць — і вас можуть вважати підприємцем.

Красава, тепер упор буде на барахолки і готівку. Треба найняти фінансовий патруль, який буде слідкувати за передачею готівки з рук в руки

Є вихід - красти мільйонами або мільярдами, тоді у гетьманцева окуляри запотіють і він не побачить. А випрані труси з олх, то інше(С)

если бы эти налоги было за что платить. налоги платят за государственные услуги - ни один закон не работает, суды не работают, о чем вообще говорить если можно подделать гос реестр собственности. этому дай тому дай, за крышу плати. не пошел бы этот пидар на хуй со своими налогами.

Не бійся, скоро регулювання крипти буде, скоро будемо передавати валюту скінами з кс, або робуксами

⬆️ Вище рисочками розділені коментарі під постом, котрі я ні в якому разі🤣🤣 не розділяю..
Як вам така подача інформаційного фастфуду, поки не полагодили картинки?

мне друг служащии в ВСУ подкидует по 5000 гривен
+ пенсия 3028 и немного крипты на 8000 баксов
с чего платить то

мне друг служащии в ВСУ подкидует по 5000 гривен
+ пенсия 3028 и немного крипты на 8000 баксов
с чего платить то
З усього бажано. Вони не відмовляться.
А за що пенсія? Старість, чи за станом здоров'я?

І це зараз 50 покупок. А пізніше будуть зрізати до 15-20👨‍❤️‍👨
Получается все в стране бизнесмены, я то думал, что так много тесл начало ездить, а это получается налоговая раскрыла людям чакры

вітаю усіх потужних виборців!

жаль шо зараз хуй зто признається

Черная бухгалтерия?

насправді, так. ситуація в цілому не дуже зараз і треба щось робити. окрім податкового тиску у нас цього року вперше з початку війни кількість закритих ФОПів перевищила нові реєстрації. скорочення це одне, а коли воно так, то це вже може свідчити, що пиздець десь близько.

насправді, так. ситуація в цілому не дуже зараз і треба щось робити. окрім податкового тиску у нас цього року вперше з початку війни кількість закритих ФОПів перевищила нові реєстрації. скорочення це одне, а коли воно так, то це вже може свідчити, що пиздець десь близько.
Закономірна реакція. Після того як в'їбали категорію, яка найбільше походить на середній клас - то пішли добивають бідних, які вимушені робити мікропокупки, щоб раціональніше планувати бюджет 😍
Криворізька школа економіки 🦾

то всьо пороблено жидами при владі
І не здивуюсь, що планувалось не одним поколінням паразитів.

Удобно двигаться с криптой 😎

А нема в бюджет поступлений. Зе больше не колядуе миллиарды то срака наступает. Около 4 лярдов ежемесячно надо где то брать. И на войну и на зарплаты с пенсиями. Мелкий бизнес свернулся и ушел в тень.
Крайняя по наполнению бюджета налоговая. А им с неба не упадет кроме как скаждого оставшегося в стране 3 шкуры драть.
Иначе задержки запрплат бюджетников и пенсий.
Задержки зарплат зсу.
Они ещё налог на обналичку введут.

А нема в бюджет поступлений. Зе больше не колядуе миллиарды то срака наступает. Около 4 лярдов ежемесячно надо где то брать. И на войну и на зарплаты с пенсиями. Мелкий бизнес свернулся и ушел в тень.
Крайняя по наполнению бюджета налоговая. А им с неба не упадет кроме как скаждого оставшегося в стране 3 шкуры драть.
Иначе задержки запрплат бюджетников и пенсий.
Задержки зарплат зсу.
Они ещё налог на обналичку введут.
Звичайно. Ніхто ж не буде трясти скумбрію по 8 і яйця по 17. І ще тисячу курйозних особистостей.

Назад
Зверху Знизу