Джанґо
Посвященный
Як я згадував у своїй минулій темі - в мене поломалась можливість додавати скріни через url, через те новина і коментарі під нею будуть у текстовому форматі. Вибачайте за незручності, віримо у професійний підхід Admin до усунення цієї проблеми!

Податкова тепер відстежує транзакції вже не десятків, а сотень тисяч українців, — Telegraf
У разі приховування діяльності, що викликає підозру в податкової, — штрафи від 17 до 34 тисяч гривень.
Понад 50 банківських транзакцій на місяць — і вас можуть вважати підприємцем.
Красава, тепер упор буде на барахолки і готівку. Треба найняти фінансовий патруль, який буде слідкувати за передачею готівки з рук в руки
Є вихід - красти мільйонами або мільярдами, тоді у гетьманцева окуляри запотіють і він не побачить. А випрані труси з олх, то інше(С)
если бы эти налоги было за что платить. налоги платят за государственные услуги - ни один закон не работает, суды не работают, о чем вообще говорить если можно подделать гос реестр собственности. этому дай тому дай, за крышу плати. не пошел бы этот пидар на хуй со своими налогами.
Не бійся, скоро регулювання крипти буде, скоро будемо передавати валюту скінами з кс, або робуксами
Вище рисочками розділені коментарі під постом, котрі я ні в якому разі
не розділяю..
Як вам така подача інформаційного фастфуду, поки не полагодили картинки?

У разі приховування діяльності, що викликає підозру в податкової, — штрафи від 17 до 34 тисяч гривень.
Понад 50 банківських транзакцій на місяць — і вас можуть вважати підприємцем.
Красава, тепер упор буде на барахолки і готівку. Треба найняти фінансовий патруль, який буде слідкувати за передачею готівки з рук в руки
Є вихід - красти мільйонами або мільярдами, тоді у гетьманцева окуляри запотіють і він не побачить. А випрані труси з олх, то інше(С)
если бы эти налоги было за что платить. налоги платят за государственные услуги - ни один закон не работает, суды не работают, о чем вообще говорить если можно подделать гос реестр собственности. этому дай тому дай, за крышу плати. не пошел бы этот пидар на хуй со своими налогами.
Не бійся, скоро регулювання крипти буде, скоро будемо передавати валюту скінами з кс, або робуксами

Як вам така подача інформаційного фастфуду, поки не полагодили картинки?