Да ты ебнулся дядя. Русня до Киева до шла ты вообще в курсе?Так а хули ему тикать было? Вот в чем вопрос? Ему ничего не угрожало по факту
по факту
Бо хтось з гостомеля відвів всьо шо тіки можна було. Цікаво, хто ж це був.Да ты ебнулся дядя. Русня до Киева до шла ты вообще в курсе?
Повідомлення об'єднано автоматично:
![]()
Да он же о другом пишет. Он пишет что в Киеве нам ничего не угрожало. Ебанулся дядя *по факту*Бо хтось з гостомеля відвів всьо шо тіки можна було. Цікаво, хто ж це був.
Та і як там, за три роки кудись по оп, ВРУ прилітало?. Ну ось-ось
Він пише, що ЗЕшоблу нічого не загрожувало. Я хочу вірити в те, що ти неуважно читаєш, аніж те, що ти навмисне перекручуєш фактиДа он же о другом пишет. Он пишет что в Киеве нам ничего не угрожало. Ебанулся дядя *по факту*
А ты думаешь если бы русня зашла в Киев колоной у него была бы возможность сьебнуть в последний момент ?Він пише, що ЗЕшоблу нічого не загрожувало. Я хочу вірити в те, що ти неуважно читаєш, аніж те, що ти навмисне перекручуєш факти
Но все ровно безопаснее было бы сьебнуть прямо очень за ранее. Но не сьебнул жеВін пише, що ЗЕшоблу нічого не загрожувало. Я хочу вірити в те, що ти неуважно читаєш, аніж те, що ти навмисне перекручуєш факти
Короче я не знаю как было бы если бы…Він пише, що ЗЕшоблу нічого не загрожувало. Я хочу вірити в те, що ти неуважно читаєш, аніж те, що ти навмисне перекручуєш факти
Та блядь, ну перестань.А ты думаешь если бы русня зашла в Киев колоной у него была бы возможность сьебнуть в последний момент ?
Та врядли. Мне кажется что уже не вышло бы.
Та блядь, ну перестань.
Парламент і суддівство нашпиговане людьми з оточення регіоналів - щоб в нього не вийшло із'єбнутся?
Чи ти дуже сильно віриш в його медійний образ попри всю ту хуйню що він творить?
Я відчуваю себе безпомічним, коли я намагаюсь дискутувати з людьми, які вірять оцій медійній промивці мізків. Типу бля, невже держава нас найобує?)) абсолютно ніяка держава вас в хуй не ставить, всі купляні і всьо купляне
Короче я не знаю как было бы если бы…
Я вижу как есть.
А есть пиздец. Война четвёртый год!!!
Дошла и остановилась , она же не начала заходить , и не факт что он был в Киеве тогдаДа ты ебнулся дядя. Русня до Киева до шла ты вообще в курсе?
Повідомлення об'єднано автоматично:
![]()
Он был в Пальмо Де Майорка ты его лично там видел я уже понялНо я почему то думаю что его вообще в Киеве небыло
Точно блятьвсє підоразі., шо зєля шо пу .,. шо хєсус хріст.,.
Употребляли с одного экрана?Он был в Пальмо Де Майорка ты его лично там видел я уже понял
всьо правильно сказав, готувати ковдри, в ізраїлі пизда, перевантажили ППОЕге ж. Я лахнув з цього приколу. Спочатку в 8 вечора по нашому Трамп предрік удари по Ірану зі сторони Ізраїлю. Через 11-12 годин плани втілилися в життя. І потім нітаняху почав садити кіпіш: готуйте запаси води, ковдри туди-сюди, буде тяжко.
Так ви ж єбать самі йобнули спершу. Це певно вбачаючи, що провокації на кшталт гази ніяк не повпливали на Іран