Питання за екстазі

Здравствуйте.
У экстази есть толлерантность, не важно у какого продавца брать, если рецепторы ваши не отдыхают, то эффект в скоро времени будет сходить на нет.
Экстази принимают в идеале 1 раз в месяц... может два, но когда человек кушает каждые выходные их или чаще пытаясь получить, то самое чувство, которое было в первый раз... Просто переводит продукт и расшатывает свои нейроны, которые не успели отдохнуть.
За месяц толер только на половину восстанавливается, а обнуляется аж за 2,5 месяца.

P.S. Сейчас на самом деле только пролонги в наличии?

Вкладення

• IMG_4131.png
    IMG_4131.png
    121.6 КБ · Перегляди: 11
Глянув я ваші смс, тай думаю що візьму таки знову у DS )))

Всім дякую за відповіді 🤝
Повідомлення об'єднано автоматично:

А ні, не візьму, там вже тільки пролонговані залишися😀

Тоді до Марло звертаюся, там трішки дорожче ))
А чем пролонг плох? Как по мне - он гораздо круче старта.
Правда, мне пролонга надо не больше половинки, а то и вообще четвертинку😆

• Вподобайка
Реакції: Darkseid

Darkseid

Балів: 30
    Сохрани и приумножь, дитя )
А чем пролонг плох? Как по мне - он гораздо круче старта.
Правда, мне пролонга надо не больше половинки, а то и вообще четвертинку😆
Не знаю, але не заходить ефект. Немає тієї магії, як від швидкого вивільнення. Це багато людей помітило. Ну і це помітно по продажах, екстазі швидкого вивільнення швидше закінчилися…

Останнє редагування:
Головне не потрапити на "операціюМАК" ... А скам то така хуйня ...

Дс то самий топовий варіант бо усі інші принти (теслы , 69, Порше ) хуйня а не гайки ... Тобі люди не скажуть дякую...
Ты покупал то экстази или мдма, эксперт?

Це точно, екстазі це продукт на який не підсісти)))

Я це знаю і розумію) Але різниці дії у двох видах таблеток очевидна) Ті що швидко вивільняються, працюють ідеально, найкращі екстазі які взагалі бачив. Терапевтична дія, без лишніх нюансів :)
Закажи у VENOM_BOSS или Benetton

Ты покупал то экстази или мдма, эксперт?
Я получил , от империала !!!НАПОМНЮ 2 клубники разного цвета
Трампа
Саунд Клауд и еще какую то хуйню ...
И что ... И они оч хуёвые... Две выкинул и спать лег ...
Пунишер от амфхауса показал на реактивах отсутствие м дма . Хуй зна шо тебе сказать

Я получил , от империала !!!НАПОМНЮ 2 клубники разного цвета
Трампа
Саунд Клауд и еще какую то хуйню ...
И что ... И они оч хуёвые... Две выкинул и спать лег ...
Пунишер от амфхауса показал на реактивах отсутствие м дма . Хуй зна шо тебе сказать
А где тогда настоящее?

Привіт, Народ!

Цікавить де взяти колеса хороші. Хтось пробував останнім часом щось дійсно цікаве? Мене цікавить 40-50 штучок.
Від DS колеса брав вже декілька разів, та форма вже трішки приїлася людям, треба щось нове)

Буду всім вдячний за відповідь 🤝
Кісмайайсід
kiss my acid

Привіт, Народ!

Цікавить де взяти колеса хороші. Хтось пробував останнім часом щось дійсно цікаве? Мене цікавить 40-50 штучок.
Від DS колеса брав вже декілька разів, та форма вже трішки приїлася людям, треба щось нове)

У Килим Чувака ніби гуд єшки

Привіт, Народ!

Бери кристали

Назад
Зверху Знизу