Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Здравствуйте.
У экстази есть толлерантность, не важно у какого продавца брать, если рецепторы ваши не отдыхают, то эффект в скоро времени будет сходить на нет.
Экстази принимают в идеале 1 раз в месяц... может два, но когда человек кушает каждые выходные их или чаще пытаясь получить, то самое чувство, которое было в первый раз... Просто переводит продукт и расшатывает свои нейроны, которые не успели отдохнуть.
Не знаю, але не заходить ефект. Немає тієї магії, як від швидкого вивільнення. Це багато людей помітило. Ну і це помітно по продажах, екстазі швидкого вивільнення швидше закінчилися…
Це точно, екстазі це продукт на який не підсісти)))
Я це знаю і розумію) Але різниці дії у двох видах таблеток очевидна) Ті що швидко вивільняються, працюють ідеально, найкращі екстазі які взагалі бачив. Терапевтична дія, без лишніх нюансів
Я получил , от империала !!!НАПОМНЮ 2 клубники разного цвета
Трампа
Саунд Клауд и еще какую то хуйню ...
И что ... И они оч хуёвые... Две выкинул и спать лег ...
Пунишер от амфхауса показал на реактивах отсутствие м дма . Хуй зна шо тебе сказать
Я получил , от империала !!!НАПОМНЮ 2 клубники разного цвета
Трампа
Саунд Клауд и еще какую то хуйню ...
И что ... И они оч хуёвые... Две выкинул и спать лег ...
Пунишер от амфхауса показал на реактивах отсутствие м дма . Хуй зна шо тебе сказать
Цікавить де взяти колеса хороші. Хтось пробував останнім часом щось дійсно цікаве? Мене цікавить 40-50 штучок.
Від DS колеса брав вже декілька разів, та форма вже трішки приїлася людям, треба щось нове)
Цікавить де взяти колеса хороші. Хтось пробував останнім часом щось дійсно цікаве? Мене цікавить 40-50 штучок.
Від DS колеса брав вже декілька разів, та форма вже трішки приїлася людям, треба щось нове)