anatoliy779
Сектант
Та ні, 1-2 рази на рік саме те ))а лучше вообще не хавать хихихихихи
Та ні, 1-2 рази на рік саме те ))а лучше вообще не хавать хихихихихи
За месяц толер только на половину восстанавливается, а обнуляется аж за 2,5 месяца.Здравствуйте.
У экстази есть толлерантность, не важно у какого продавца брать, если рецепторы ваши не отдыхают, то эффект в скоро времени будет сходить на нет.
Экстази принимают в идеале 1 раз в месяц... может два, но когда человек кушает каждые выходные их или чаще пытаясь получить, то самое чувство, которое было в первый раз... Просто переводит продукт и расшатывает свои нейроны, которые не успели отдохнуть.
Так, зараз тільки пролонгованіЗа месяц толер только на половину восстанавливается, а обнуляется аж за 2,5 месяца.
P.S. Сейчас на самом деле только пролонги в наличии?
А чем пролонг плох? Как по мне - он гораздо круче старта.Глянув я ваші смс, тай думаю що візьму таки знову у DS )))
Всім дякую за відповіді
Повідомлення об'єднано автоматично:
А ні, не візьму, там вже тільки пролонговані залишися
Тоді до Марло звертаюся, там трішки дорожче ))
Та и вообще черепа )))Правда, мне пролонга надо не больше половинки, а то и вообще четвертинку
Черепа агонь!Та и вообще черепа )))
Но то MDA, а не MDMA таки )Черепа агонь!
Не знаю, але не заходить ефект. Немає тієї магії, як від швидкого вивільнення. Це багато людей помітило. Ну і це помітно по продажах, екстазі швидкого вивільнення швидше закінчилися…А чем пролонг плох? Как по мне - он гораздо круче старта.
Правда, мне пролонга надо не больше половинки, а то и вообще четвертинку
Ты покупал то экстази или мдма, эксперт?Головне не потрапити на "операціюМАК" ... А скам то така хуйня ...
Дс то самий топовий варіант бо усі інші принти (теслы , 69, Порше ) хуйня а не гайки ... Тобі люди не скажуть дякую...
Закажи у VENOM_BOSS или BenettonЦе точно, екстазі це продукт на який не підсісти)))
Я це знаю і розумію) Але різниці дії у двох видах таблеток очевидна) Ті що швидко вивільняються, працюють ідеально, найкращі екстазі які взагалі бачив. Терапевтична дія, без лишніх нюансів
Я получил , от империала !!!НАПОМНЮ 2 клубники разного цветаТы покупал то экстази или мдма, эксперт?
А где тогда настоящее?Я получил , от империала !!!НАПОМНЮ 2 клубники разного цвета
Трампа
Саунд Клауд и еще какую то хуйню ...
И что ... И они оч хуёвые... Две выкинул и спать лег ...
Пунишер от амфхауса показал на реактивах отсутствие м дма . Хуй зна шо тебе сказать
КісмайайсідПривіт, Народ!
Цікавить де взяти колеса хороші. Хтось пробував останнім часом щось дійсно цікаве? Мене цікавить 40-50 штучок.
Від DS колеса брав вже декілька разів, та форма вже трішки приїлася людям, треба щось нове)
Буду всім вдячний за відповідь
Та вже взяв у Марло, якось скільки до нього не звертався, ніколи не підводив, але дякую))Кісмайайсід
kiss my acid
Хз..А где тогда настоящее?
У Килим Чувака ніби гуд єшкиПривіт, Народ!
Цікавить де взяти колеса хороші. Хтось пробував останнім часом щось дійсно цікаве? Мене цікавить 40-50 штучок.
Від DS колеса брав вже декілька разів, та форма вже трішки приїлася людям, треба щось нове)
Бери кристалиПривіт, Народ!