Питання до гроверів, Як краще вчинити в даній ситуації? SCROG, TOPing, Huing…

а два місяці цвітіння то так і не дізнаєшся те що ти хотів би дізнатись за чотири🤷‍♂️ Звідки ти береш ці терміни в місяцях, якщо це індивідуально все.
бо я Аутдорник

Якщо я бачу проблему з корнем то я так і кажу - пробема з корнем і похуй в чому він там блять росте, рослина виглядає так як виглядають ті з моїх рослин у яких є коренева недостатність якщо я в чомусь помилився то це в неістотних дрібницях які можна було б указати і заздалегідь! Вся інша угадайка і графоманія - тому що я люблю багато писати і рішати складні задачки. Йоптить у нас же однакові інтереси.

Тю блин . Подрезать надо тогда будет в ширину рости

бля заїбали мене на інфу розкручувати йдіть книжки почитайте шишкороби їбливі
Привіт 🙋‍♂️ , можливо минулий раз я не до оцінив твої знання у вирощуванні канабісу, але от зараз саме такий експерт, як ти 🫵 , може допомогти та внести ясність по тому що відбувається з рослиною.
IMG_6186.jpeg
Підкажи, що з верхівками, незвичайне біле висвітлення? Це той кущ, про який ти писав що його вже не врятувати і там проблема з корінням.
IMG_6185.jpeg
А це вже другий кущ, листя якесь темно-фіолетове, це теж проблема якась з корінням і він теж помирає?

Привіт 🙋‍♂️ , можливо минулий раз я не до оцінив твої знання у вирощуванні канабісу, але от зараз саме такий експерт, як ти 🫵 , може допомогти та внести ясність по тому що відбувається з рослиною.
Підкажи, що з верхівками, незвичайне біле висвітлення? Це той кущ, про який ти писав що його вже не врятувати і там проблема з корінням.
А це вже другий кущ, листя якесь темно-фіолетове, це теж проблема якась з корінням і він теж помирає?
Первый куст, явный признак передоза от света, наверное свет слишком низко опустили, называется световой ожог,
А второй более менее норм, не стоит удобрами заливать,, можно cleen пролить а потом одной водичкой в конце с пш правильным, фиолетовый цвет это не проблема с корнями, такой фенотип просто

Первый куст, явный признак передоза от света, наверное свет слишком низко опустили, называется световой ожог,
А второй более менее норм, не стоит удобрами заливать,, можно cleen пролить а потом одной водичкой в конце с пш правильным, фиолетовый цвет это не проблема с корнями, такой фенотип просто
Цікаво було що той експерт напише, минулий раз нормально так накидав фантазій своїх, думаю ти розумієш про що я кажу, якщо читав його попередні коментарі😂
Так, дійсно світлом припалило верхівки, затягнув час з переводом на 12/12 поки чекав що другий кущ дожене по розміру перший, і доросло до лампи🤷‍♂️ А фіолетовий відтінок прикольний, враховуючи що це один сорт з однієї пачки.
Добривами не заливаю, навпаки зменшую концентрацію, так як кущі скоро підуть під ніж. Зменшую кількість бази, дозування PK (фосфор/калій) поки залишаю на місці для формування суцвіть.

Да бывает разнобой по фенотипу даже у самых топовых банков, по этому клонирование самый хороший вариант 😎

Останнє редагування:
Да если умеренный климат всетаки кустам дать то отличнейшие шишки будут ....

Назад
Зверху Знизу