Питання за екстазі

Gonderlig

Сектант
Повідомлення
332
Репутація
1 083
Вподобайки
764
Бали
545
Привіт, Народ!

Цікавить де взяти колеса хороші. Хтось пробував останнім часом щось дійсно цікаве? Мене цікавить 40-50 штучок.
Від DS колеса брав вже декілька разів, та форма вже трішки приїлася людям, треба щось нове)

Буду всім вдячний за відповідь 🤝

Вдалих пошуків і щасливого Різдва))
Дякую, навзаєм )
Повідомлення об'єднано автоматично:

Головне не натрапити на скам. Зараз кінець року треба бути особливо уважним.
Та то тільки через гаранта )

От DSChemicals ешки это легенда! Они не могут надоесть..это лучшее шо есть сейчас на рынке!

Привіт, Народ!

Цікавить де взяти колеса хороші. Хтось пробував останнім часом щось дійсно цікаве? Мене цікавить 40-50 штучок.
Від DS колеса брав вже декілька разів, та форма вже трішки приїлася людям, треба щось нове)

от визи

хорошие

У Белоснежки всегда разные и офигенные) чекни есть ли блу панишер, это самая охуенная табла на мой взгляд

Бери чистый мдма у легиона или марл был норм. Не гонись за ценой у Драг экспреса нормальные колеса аля Луи Виктор и тесты оранж

Привіт, Народ!

Белоснежка

Головне не натрапити на скам. Зараз кінець року треба бути особливо уважним.
Головне не потрапити на "операціюМАК" ... А скам то така хуйня ...
Привіт, Народ!

Дс то самий топовий варіант бо усі інші принти (теслы , 69, Порше ) хуйня а не гайки ... Тобі люди не скажуть дякую...

я раньше всегда брал у драгсэкспресс дешево и сердито, но щас очень часто пустые посылки приходят ИМЕННО оттуда))) а магазин все сваливает на правило форума не отправлять через мусорскую почту)

Глянув я ваші смс, тай думаю що візьму таки знову у DS )))

Всім дякую за відповіді 🤝

А ні, не візьму, там вже тільки пролонговані залишися😀

Тоді до Марло звертаюся, там трішки дорожче ))

Здравствуйте.
У экстази есть толлерантность, не важно у какого продавца брать, если рецепторы ваши не отдыхают, то эффект в скоро времени будет сходить на нет.
Экстази принимают в идеале 1 раз в месяц... может два, но когда человек кушает каждые выходные их или чаще пытаясь получить, то самое чувство, которое было в первый раз... Просто переводит продукт и расшатывает свои нейроны, которые не успели отдохнуть.

Здравствуйте.
У экстази есть толлерантность, не важно у какого продавца брать, если рецепторы ваши не отдыхают, то эффект в скоро времени будет сходить на нет.
Экстази принимают в идеале 1 раз в месяц... может два, но когда человек кушает каждые выходные их или чаще пытаясь получить, то самое чувство, которое было в первый раз... Просто переводит продукт и расшатывает свои нейроны, которые не успели отдохнуть.
Це точно, екстазі це продукт на який не підсісти)))

Я це знаю і розумію) Але різниці дії у двох видах таблеток очевидна) Ті що швидко вивільняються, працюють ідеально, найкращі екстазі які взагалі бачив. Терапевтична дія, без лишніх нюансів :)

Це точно, екстазі це продукт на який не підсісти)))

Я це знаю і розумію) Але різниці дії у двох видах таблеток очевидна) Ті що швидко вивільняються, працюють ідеально, найкращі екстазі які взагалі бачив. Терапевтична дія, без лишніх нюансів :)
а лучше вообще не хавать хихихихихи

Назад
Зверху Знизу