Вітаю, Секта!
Почну сьогоднішній свій тріп я напевно з невеликого типу вступу!
Спочатку буде спойлер.
Слів цього разу буде в тріпі, що у @Zver2019
Потім ще один, типу по фану.
Далі, моя власна, цитата з цього ж
тріпу:
"...реєструючись на цьому чиінших подібних форумах, користувач який це робить, повинен давати собі звіт в тому, що з цього моменту - його життя вже не буде таким, яким було колись, раніше і що після реєстрації та тут чи у сусідів є потенційна ймовірність того, що він/ти чи я потряпляємо в своєрідний список, своєрідної системи-системи чи стаємо, за власним бажанням, піддослідними для вивчення і не виключено що тільки безпосереднього впливу на тебе/мене/нас ПАВ, а й іншого твого/МОГО/нашого життя! Без ПАВ, тверезего, можливо твоєї/моєї/нашої СОЦІАЛІЗАЦІЇ, АДАПТАЦІЇ та і в цілому просто спостереженням за твоїм/моїм/нашим життями! Або можливо це все просто був шифр?..."
Значить гоу далі, а далі, власне, як все сталося залишив заявочку на тест грибів, таку от:
Хелоу. А шо там вже мабуть і нема куди? А якщо є? А грібного дєвствєніка возьмете?)
На яку отримав від продавця, майже одразу, відповідь, таку от:
Покажи примеры репортажей, пожалуйста
Скинув йому в пп приклади своїх тріпів і почав чекати, а коли вже і не надіявся отримати бажану пробу - неочікувано мені прилетіло сповіщення, таке от:
Доброго вечера всем!
Тестеры : @sahuru, @HollyCard, @SiriusWhite, @cultura, @Borborigmo
Тож резюмуючи все вище, їдем далі.
ПРОДАВЕЦЬ:
DrZeus ГІЛКА ЙОГО ШОПУ НА
ФОРУМІ:
https://labrc.name/forums/cat-in-the-hat-lsd-25-griby-otpravki-ukrpochtoj.354/
ТЕСТЕР:
95/33/178.ПРОБА/ВАГА:
Псилоцибінові гриби стрейну Pink Buffalo, вага проби 7+ грамів.ДОЗУВАННЯ:
2.7 Грамів.ЧАС ДІЇ:
В районі 5-и годин, з моменту поїдання і до відчуття "себе-себе в собі", тобто того, що я остаточно повернувся в себе.ОРГАНОЛЕПТИКА:
Проба була представлена у вигляді ніжок і шляпок самих грибочків, перші - світлого кольору, меланжево-димного з характерними синіми, місцями, вкрапленнями, без лівого сміття. Голівки ж грибів, переважно, мали світло - коричневий колір і лише кілька з них гралися перливами більш темної палітри коричневого забарвлення і його відтінків відповідно. Візуально дивитись на пакуночки (вакууми з грибочками), а їх було два (просив пробу на два тіла) було чисто просто в кайф, фото нижче, по-моєму є яскравим тому підтвердженням. Запах легкий, грибний, для мене, - приємний. Хоча, на смак, якщо вже про то, не всі гриби мені подобаються.ФОТО:

ПОДОРОЖ:
Тут, мабуть, теж додам декілька слів вступних, думав спочатку я, а в результаті нормально так води нналив і сюди! 😀
Сталась моя journey (тріп) дуже спонтанно, ну типу сама безпосередня подорож.
Я ж бл* не щоб забарижити гриби на пробу посавсь, пасани, внатурі(типу гумор)?! 😀 (Всім сміятись!)
Підпив я кілька пив, а потім, спонтанно, "мій КОМПАНЬЙОН по життю" такий, а давай сьогодні, зараз? Чого ще чекати? Сцікун? Боїшся, ти ж все-одно будеш їх їсти, тобі ще ж там і тріп ще ж писати?! (Це просакове речення теж типу гумор такий). 😃 Я теж трішки з'їм для "фону" та і заодно тебе проконтролю - додала вона. А то ще у вікно вийти захочеш?! - в кінці, до всього вище, ніби як констатувала Т..
Ну коротше, я щось і замешкався трохи спочатку відмовками типу: "- Та ну! Та я хз!" Але внутрішній голос типу аж кричав за день до цього, що ти готовий, давай в бій, після цієї, чи наступної крайньої думки, по типу: "А і спрпвді скільки, ще його чекати та і чого? Тим паче, що ти (я) вже днів 10 як не юзав спідів, кращої нагоди може і не випасти? Та і тріп то ти ж (я) обіцяв же ж вже?!
Секунд ще через 30, я вже дрібнив на кухні, на кухонній дощечці гриби в дрібнішу субстанцію. Вийшло таке от:

Думав спочатку зробити відвар, а потім просто забив і в такому вигляді, як на фото вище їх і з'їв, запивши чутка залишками, відчиненого пивка, буквально, 2-3 ковточками.

00_00 Гриби зайшли чудово і на смак здались мені навіть дуже такими нічого.
Та з ними запросто, якщо ти збочинець, можна щось готувати! - подумав, про себе я, щоправда хз, що там буде і як справа з діючою речовиною, наприклад, за тривалої температурної обробки?! - далі думалось ще.
Хто знає що? Якщо контролювати температуру, нічого?
Повернувшись в кімнату, з кухні ввімкнув перший рандомний чи майже, трек в ютубі:
і влігся в ліжку, в передчутті-очікуванні невідомо мені тоді ще чого.
00_10 Періодично пролітало відчуття легкої нудоти, а самі ж відчуття були типу як легкого мандражу, передчуття, збентеження і викликані, окрім нудотою, більшою мірою через нерозуміння/ не знання і не відчуття мною ніколи раніше, до цього нічого подібного - нашептував мені тоді,мій внутрішній голос розуміння цього.
00_20 Після 20-ї хвилини моє тіло відчутно почало розганяти хвилю 'псилоцибінового тепла" з середини, по собі чи в собі. 😀
Перші відчутні ефекти, власне, тепла і легкої ватності, спочатку, в кінцівках, а потім і у всьому тілі.
А ПІЗНІШЕ:
Воно, тобто моє тіло взагалі здалось стало "невагомим" чи майже, при чому, так було майже увесь тріп, серед інших емоцій і відчуттів:
легкість, як тілесна так і в думках теж, приємний тонус м'язів, бадьорість, креативність, сміх, неконтрольована часто істерія-радість, ейфорія, приємна розганяюча ейфорійність в окремих моментах - відчуттях, і це лише маленька частинка з переліку того що, забігаючи наперед, подарував, мені мій 1 грибний тріп вцілому.
А емпатія, комунікабельність?
Як можна забути про цю свого роду - базу, як виявилось, в моєму тріпі.
Записав Віталіку кілька голосових, про те, що з'їв гриби, та і власне було цікаво глянути на телефон - кольори десплею/відчуття його в руках.
00_31 Записав йому, знову ж таки, точніше воно само записало фрагмент музики з тріпу з фразою, що нижче на фото там і відповідь його на неї, власне теж там:

00_42 Почалась повітряна тривога, а я в той момент, переживав щось типу яскраво-вираженого входу чи стану першого дотику до дії/впливу псилоцибіну на власну свідомість.
В якийсь момент тріпу, вже потім, подумав, що мабуть саме та неочікувана тривога викликала в мені дещо негативні емоції, вплинувши на мій загальний стан і відчуття, підххуйовивши тим самим мою цілісність і що, можливо, тому, в сам, безпосередньо тріп я ввійшов з дещо паранойними, шизофренічними думками про теорії, змови, копів, потенційно маякуючим на горизонті прийом мене, тцк, мусарами, бажанням не потрапити в окоп, хтось туди хоче? Ну тільки чесно? Ну і куди ж без згадок і різної параної про форум?!
Весь потік моїх тоді думок нісся суцільним потокомонологом і в голос, який так захарив в якийсь момент Т., що вона сказала типу:
"- Альо? Ти мене захарив! Насолоджуйся моментом закрий очі типу чи що, але тільки помовчи!"
Я обрав дивитися на стелю і стіни - там якраз починалась магія. Паралельно розганяючи собі свої думки вже мовчки, про себе.
00_54 Спочатку на стелі я бачив візерунки-мирихтіння із типу психоделічних пентаграм, по типу тієї що в користувача @PentaGramma на аві чи по типу того як зазирнути в дитячу іграшку - "Калейдоскоп".
Потім стеля почала розпливатися-гойдатися хвилями, подібно морським. Згадав, як в дитинстві був в Криму, захотілося на море, в тепло.
01_03 Перемкнувсь на стіни, які якраз почали розпливатися в різнонітних візерунках під тон кольору шпалер,тоді ще картинка була пласкою.
01_13 "Думки про себе" не промайнули безслідно, і я записав Віталіку ще 1не голосове повідомлення, цитую:
"..Віталік ти мені не нравишся не пиши мені больше.."
В якийсь момент в голосовому відчувається нотка істеричності в моєму голосі, а так , ну так аж прям так часто було того вечора, а місцями, в тріпі, все було на стільки позитивно і кльово, що я тупо розривався в припадках істеричного сміху, який не завжди було легко зупинити.
01_25 Хотів вийти на балкон, Т. не пустила, а тому попередивши її заздалегідь, спробував тихенько, першу спробу накидати текст для тріпу, сгенерувавши "войс ту текст", через якусь стандартну гугл шнягу, вийшло так собі, ось:
[IMG]https://i.ibb.co/Qjq4T9M7/Screenshot-20250408-031854-Voice-to-text.jpg[/IMG]
01_50 Дивлячись на дисплей, його кольори, кардинально?
Хз, точно, відчутно, змінилась реакція зору, в тому плані, що кольори стали більш контрастно-виразнішими, очі доводилось постійно прижмурювати аби щось написати, тому вирішив, що пробу пера, нєфіг зараз і намагатись пробувати і повернувсь до "перегляду стін", але спочатку поафігівавши від того, яка незвичайна за структурою і на дотик моя борода, та і шкіра обличчя.
Будь ласка,
Увійти
або
Паралельно, час від часу, перемикав погляд на стелю і в якийсь момент афігєв від того як вона почала вигинатись/змінювати форму - не пропорційно, зберігаючи кут в однієї зі своїх сторін правильної форми, іншої ж, тієї що була ближчою до мене, разом з примикаючою до нею стіною, які власне і вигинались, ніби граючись своєю "перспективою", як я інколи фотками в додатку снап сід.
І, можливо, коли свідомість, яка періодично нагадувала про себе типу я тут десь є, я далеко не пішла - прояснила мені, що навіть за таких вигинів, все буде ок, стеля мені набридла, і я повернувсь до на завтиків на стіни.
We need more water?
Будь ласка,
Увійти
або
Будь ласка,
Увійти
або
02_20 Хз, на скільки мої останні речення мають чи несуть в собі щось я про ці...
[IMG]https://i.ibb.co/SD0Gt7cc/Screenshot-20250408-031854-Voice-to-text.jpg[/IMG]
Та до цього моменту я собі виніс чи не головну походу думку, яка була очевидною, але тупо ігнорувалась мною:
що типу реєструючись на цьому чи інших подібних форумах, користувач який це робить, повинен давати собі звіт в тому, що з цього моменту його життя вже не буде таким, яким було колись, до цього і що з моменту реєстрації десь тут чи у сусідів є потенційна ймовірність того, що ти потрапив в своєрідний список, своєрідної системи-системи чи став, за власним бажанням, піддослідним для вивчення і не виключено, що тільки безпосереднього впливу на тебе пав, а й можливо, - іншого твого життя, без пав, тверезего...
А можливо це просто був шифр?
Але я його запам'ятав, тому він тут і буде жити.
03_00 Далі все якось було більше в стані більшої розмитості, як по часу, так і стану, тому слів буде точно менше.
Захотілось чи не вперше перемкнути музику, обрав таку от композицію:
[MEDIA=youtube]_G8PU6H78Bk[/MEDIA]
Т., тим часом, пішла роздивлятися своє обличчя і груди, з її ж, потім слів, в ванну кімнату, а я застиг, в поглинанні узорів радянського ковру, мені вони здавались тоді чимось типу з якихось Мантр, Індії, Шиви, можливо, часткоко, якогось Непалу.
Доречі, в цьому візерунку:
Я бачив чорта чи блазня, чи блазня-чорта але обмеженого і це було добрим знаком тоді, бо для життя, подібна енергія чи просто бодай усвідомлення її присутності це не тільки більше, ніж нормально, а і явно може бути чи вже є чимось, що зі знаком + для тебе/мене/нас.
А історії Т. в мені викликали відчуття дежавю, що я вже ніби колись читав про це в чийомусь іншому тріпі, причипивсь до неї одразу, ти шо [USER=4139]zaebala[/USER] і ще хтось там потім був, в сенсі назвав ще когось, хто часом чи не вона, але так само швидко і відчепивсь.
03_30 Захотілось вийти на балкон, випалити цигарку вперше за тріп, відчути на смак, смак шкідливого диму.
В результаті застиг там на годину не менше, слухати і при цьому чути - вулицю, паралельно спостерігаючи за незрозумілою, хаотичною радянською забудовою під світлом нічних ліхтарів було дуже в кайф. Хотілось в той момент стати щасливим власником фотоапарату, щоб закарбувати в пам'яті, таким чином, не тільки спогади, про цей тріп, а і окремі фотофрагменти цієї забудови.
05_00 Фінал. Я в стані майже 100-кового себе, рівноваги і спокою стою замотаний в ковдру на кухні і підсумовую собі, в голові свій тріп.
Навіть при самих гнилих, неприємних обставинах чи обмеженнях у власному житті, слід не забувати, що я/ти/ми, в першу чергу, - нехай навіть з маленької літери, - "творці". Не нехтуй своїм внутрішнім голосом, хто-хто, а він - тобі/мені/нам хуйні, точно, не порадить. Чорне то чорне, а біле то біле. Розділи просто на дві частини своє життя, на до і після.
Стимулятори, стали особисто для мене, деструктивом. Витрачені роки, життя? А в замін, що? Отриманий, непотрібний досвід? Типу "СПІЛКУВАННЯ" з людьми, з якими ти волів би в реальному житті не спілкуватись? Та з іншого боку, ти/я пізнав ціну людям і на що ті здатні заради не 10-и, навіть грам, а інколи просто пів граму того, що одним із сленгових слів називається - "гівном".
Всім дякую, хто стягнув аж стільки цього разу мого чтива.
ВИСНОВКИ:
По-перше, хочу ще раз подякувати @drZeus за дуже щедру пробу і за можливість отримати новий і в той же час дуже цікавий, як дійсно виявилось, для себе - досвід. А також за розуміння в очікуванні мого репорту. Насправді словами складно передати ті всі відчуття, які ти переживаєш в момент подорожі, але я радий, що незважаючи на не сильно прям задовільний емоційний стан - мій перший досвід виявивсь насправді казковим.
Я б навіть рекомендував всім, хто не куштував і відкритий до нового обов'язково бодай раз в житті спробувати магічні грибочки.
ПРОБА:
10/10.
ВАГА:
12/10.
ЗВ'ЯЗОК З ПРОДАВЦЕМ:
10/10.
ДОСТАВКА:
8.8/10 (Чисто через те, що укрпоштою).
СТЕЛС:
9/10.
ЗАГАЛЬНІ ВРАЖЕННЯ ПРО:
ПРОДАВЦЯ:
9/10 - Зняв бал, бо є відчуття, що якби не погодився на таку
щедру пробу (точніше попередньо було запропоновано продавцем мені 4г для тріпу, а Т. 3г, а в результаті я з'їв прям менше), то я б її не отримав. Це звучить якось дивно і дико мабуть в той же час.
ШОП/СЕРВІС/ЙОГО РОБОТУ/ТОЩО:
10/10.
Останнє редагування: