Отзывы, пожелания, обратная связь.

С продавцом была проведена гарант-сделка на 5400 $ и была завершена успешно!

Що ж, додам маленький відгук щодо співпраці.
Провів об'ємну угоду напряму з продавцем, все пройшло рівно та у визначені терміни, стелсом задоволений.
Попередньо оператор повідомляв про бонуси, звісно очікував але навіть не настільки, дякую, приємно вражений та високо оцінюю підхід.
З оператором все коротко, лаконічно та просто, якщо ви знаєте за чим прийшли та чого бажаєте то швидко оформите власне замовлення, тому всим задоволений.
Що ж окрема оцінка гроверу ''я твої руки цілував'', хай буде такого рівня, ця особистість дійсно знає та поважає свою справу, рідко зустрічається подібний підхід до своєї справи, але якість говорить сама за себе.
Додам кілька фото, придбав 5 з 6 позицій Barney Farm's для ознайомлення, фото буде лише 3ьох, бо чесно друзі просто лінь відзнімати всі)
З ліва на право - Purple Punch, LSD та Bluebberry.
Ніякої вологи в продукції не помітив, при розборі вакууму суцвіття хрустять як сніг в мороз, окремо відмічу що Bluebberry липка як клей, за портеби користуйтесь рукавичками (пальці без спирту тяжко відмити).
На цьому все, бажаєте спробувати, відчути чи насолодитись, то замовляйте без вагань!

Вкладення

• IMG_5245.JPG
    IMG_5245.JPG
    2.1 MБ · Перегляди: 24
  • IMG_5248.JPG
    IMG_5248.JPG
    2.1 MБ · Перегляди: 23
  • IMG_5249.JPG
    IMG_5249.JPG
    1.8 MБ · Перегляди: 22
Шишки просто произведение искусства😍
В Silence радует буквально всё. Начну с того, что оператор очень приятный в общении, отвечает быстро, всегда готов помочь и подсказать)
Качество товара на высоте: шишки аккуратные, очень ароматные, визуально как с витрины. Видно, что это именно VHQ Indoor. Каждый сорт, который пробовал, мне по-своему заходит — эффект яркий, и в тоже время приятный.
Стелс отличный, без нареканий.
В целом я остался очень доволен, и с уверенностью рекомендую)

Шишки просто произведение искусства😍
В Silence радует буквально всё. Начну с того, что оператор очень приятный в общении, отвечает быстро, всегда готов помочь и подсказать)
Качество товара на высоте: шишки аккуратные, очень ароматные, визуально как с витрины. Видно, что это именно VHQ Indoor. Каждый сорт, который пробовал, мне по-своему заходит — эффект яркий, и в тоже время приятный.
Стелс отличный, без нареканий.
В целом я остался очень доволен, и с уверенностью рекомендую)

6.jpg5.jpg4.jpg3.jpg2.jpg1.jpg

Назад
Зверху Знизу