Отзывы и трип-репорты.

мене вже не покличуть))))

Вчора зробив у селлера замовлення, сьогодні вже бачу ттн - це є добре. Як заберу замовлення відпишу по самій шишці.
подякував

Як і обіцяв, залишаю відгук.
Замовляв 100г, відправка була на наступний день, ніяких проблем з цим не було, все чотко.
Стелс , був здивований, не буду палити, але це винахідливо, не доїбеся.
По самій шишці скажу так, це масляниста тверда шиха яка працює, я задоволений, фото залишу тут
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

будемо співпрацювати, окремо дякую за бонус.
Рекомендую

Останнє редагування:
Замовляв 100г, відправка була на наступний день, ніяких проблем з цим не було, все чотко.
По самій шишці скажу так, це масляниста тверда шиха яка працює, я задоволений, фото залишу тут

Рекомендую
Приятного покура

Рекомендую
Непогані шишулі. Добре валять?

Замовляв тут сотку! По 50 грам сяйва та горили! Відправка швидка, стелс дуже якісний. Спочатку спробував норзен лайт! Насипав в колпак 180 мг+- і за три банки витянув! Дууууже приємний еффект! Тіло п'яне, розслаблене, ватне і розум майже тверезий, можна займатися повільно справами! Все в кайф! Сила накуру на 8 але еффект на 9,5!

Потім на наступний день спробував горилу! Вирішив насипати небагато бо збирався на вулицю! Насипав десь 100 иг і витянув за 2 банки! Це просто якийсь майк тайсон хук! Я взагалі не очікував що так накурить! Прийшлось посидіти вдома хвилин 30 щоб більш-менш виглядати тверезим! Дуже потужні квіти, година півтори тяга середньо сатівна, потім вирубає полежати і в сон! Потужність на 9,5, сам еффект на 8,5!
Рекомендую, якісний товар!
Виглядають не дуже свіжо, сухенькі, коричневенькі ,але це нагадує ту саму траву з 2010 яка валить з 1 напасу

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу