Всім привіт, окреме вітання оператору в Елементі
protexa - . Хочу поділитись своїм відгуком по співпраці з
дядьком Томом. Знайомство в нас почалося після побаченого відео-огляду шишок на ютубі в одного місцевого "блогера" з мого міста. Йому на огляд, поштою, тоді прийшов Orange Sherbet, який повалив даного блогера зі стажем "наповал"
. Дане відео мене настільки сильно вразило, що я захотів також спробувати, тим більше цей же самий сорт. В описі під відео був лінк на форум лаби, ще тодішньої, і я вирішив спробувати замовити шш на доставку. Зв'язався в месенджері тоді вперше з protex-ою і пішло поїхало
, правда тоді Щербету не було, хоча мені більше до вподоби сатива але в результаті прийшла годна індико шишка. Свої відчуття тоді я вже не передам, але пам'ятаю що було добре)). Настільки добре, що я вирішив замовляти у
Тома кожен місяць, собі по 5-10гр. і пробувати різні сорти, в пошуку того самого.
І так вже пройшов рік, вправду говорячи останні місяці я підзав'язав трохи з цим ділом, були на те певні причини, але менше з тим, можна сказати що рік.
Що ж, по результатам за цей рік можу сказати, що
завжди товар приходив чітко замовленого сорту,
без ніяких проблем із "недовесом",
без ніяких проблем з оплатою чи ще якимись моментами. Додатково я завжди платив 10$ за стелс і це дійсно
грамотний і продуманий стелс.
Оператор відповідає досить швидко, бувало навіть
моментально)
ввічливий,
допоможе підібрати товар, одного разу
допомагав мені з оплатою, великий респект йому).
По самим
шишкам що можу сказати, вони
всі годні. Самий
топ який мені прям зайшов це були
Afghan Kush,
Gorilla Cookies
,
Orange Sherbert,
Grapefruit. Також хочу відмітити Amnesia Haze, Kerasin Krash, ще якісь були але я вже не пам'ятаю назви.
Шишки різні по стрейнам, по
міцності, в основному
улетав знатно від всіх і всі сподобались, окрім однієї, Eleven Roses, вона тоді якась була ультра лайт, не загрібало взагалі, був трохи - вайб. Але може бути, що тоді толер був на найвищому рівні і так вона не зайшла. Частенько
шишки приходили із кучою семечок, до прикладу
афганка приходила пару раз так, але цей мінус покривався ефектом, тому мені було ок.
По результату - шишки в Тома 9/10, оператор 10/10, асортимент на доставку часом хотівся більший + довго чекав коли з'явиться хоч якась сатива, тому 7/10. Замовляв, буду замовляти в
дядька Тома надалі і всім раджу. Всіх благ і розвитку
.