Та вы заебали в интернетах БУХТЕТЬ!
Ти не помиляєшся, він писав раніше російською). Скріни вроді би у Дарка єНу я могу и ошибаться. Жаль старой лыбы нет, но вижу с грамматикой у тябя +++.
++Та вы заебали в интернетах БУХТЕТЬ!
Стаття 5. Україна є республікою. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування. Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами. Ніхто не може узурпувати державну владу.
Какая нахуй верховная рада?)++
Это основная статья, так как закон читается сверху вниз
Её не может перебить ничто!
Даже военный стан…
Это нужно референдум проводить либо верховной радой голосовать изменения, что сложно
Чому нам дають позику? В нас кредитной рейтинг 00-Переглянути вкладення 12003
Ещё моим внукам останется
При Сталіні люди так жили весь час, а у нас тільки 2 рік, і то тільки тому що війна)Просто есть много миров-планет подобно этому)
Я под ДМТ как минимум 14 нашел
Мы все путешественники
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я еще с бабушкой общался около часа на Андреевском это она мне рассказала
Говорит, была в 6 классе и помню еще как при Сталине
Сейчас говорит хуже…
Общались осенью 2023
Ей около 80 лет
Так и естьКакая нахуй верховная рада?)
Наро́дБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!(Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!ἔθνος [éthnos] — етнос) — багатопланове поняття, яке може мати такі значення:
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!—Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!, мешканціБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!.Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!- Народ — громадсько-політична сила, на яку опирається офіційна влада в країні
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!- Народ — форма національної та етнічної єдності (те саме, що і
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!natioБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!,Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!, інодіБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!).Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!- Народ — люди загалом, переважно у великій кількості
Это просто ваша инфантильностьТак и есть
Нам иногда любят напиздеть, что ВР это выбранные народом
Вообще да, 5 статья не может быть изменена
Это повал Украины по факту
Юридически!
Так это начало) война идет 10 лет!При Сталіні люди так жили весь час, а у нас тільки 2 рік, і то тільки тому що війна)
Скорее всего что да ,как не крутиНам пиздец.
Политач эксперт чому не на фронти?)Боюсь, раптом деякі люди дізнаються, що у нас війна.
А раптом путін нападе?
А от це ніхто не знає, шо по срокам. Може й завтра закінчитись чи через місяць. Всьо відносноТак это начало) война идет 10 лет!
Сейчас может быть заход на 20)
Потому что ты одноклеточное. Или по меркам единого телемарафона - "человек удобный"Знайдеш яке-небудь може повідомлення росіянською? Бо я щось не пригадую)
Оу, ти мене скрінив) як це чарівно))Потому что ты одноклеточное. Или по меркам единого телемарафона - "человек удобный"
Блять , та шо очко уже начинает динькать.Скорее всего что да ,как не крути
Мы и этого хуя поменяемБлять , та шо очко уже начинает динькать.
Дякую) граматика дійсно норм)Ну я могу и ошибаться. Жаль старой лыбы нет, но вижу с грамматикой у тябя +++.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.