andrik1488
Гуру
Очень хотелось бы оценить Ваш д-метик отправкой за потужний трип-репорт.Закончим с основными пробами и будет несколько дополнительных
Надеюсь не обделите отправочкой!
Удачной проверки вам
Очень хотелось бы оценить Ваш д-метик отправкой за потужний трип-репорт.Закончим с основными пробами и будет несколько дополнительных
Подтверждаю ....Я тоже бы сошел с умаЕбануться кристал)
Если запишите на пробу мета отправкой сойду с ума на хуй)
Огромный опыт употребления данного вещества. Год в завязке но ради такого мета развяжусь и отпишу добротный трип.
Та да, в пп теж нє прівєта нє отвєта. Хоча ніби як пропонували ще одну оперативну пробу в Кійові дмєту, хз.что то медленно как то тут всё идёт. А так круто начиналось.
они видимо свой мет не нюхают - иначе бы уже процесс ускорился))Та да, в пп теж нє прівєта нє отвєта. Хоча ніби як пропонували ще одну оперативну пробу в Кійові дмєту, хз.
у меня вообще нн и мне написали шо увы братишкаТа да, в пп теж нє прівєта нє отвєта. Хоча ніби як пропонували ще одну оперативну пробу в Кійові дмєту, хз.
Жоска( а заходячи в тему, доречі, думав де це тріп Паликарпа!) Цікаво що там filtyfiveу меня вообще нн и мне написали шо увы братишка
У нього чайка висить, лолЖоска( а заходячи в тему, доречі, думав де це тріп Паликарпа!) Цікаво що там filtyfive
Та скоро на шишки выкачу, тока бля фотки все проебал кроме одной но ниче я как то красиво постараюсь оформить шоб не ругалиЖоска( а заходячи в тему, доречі, думав де це тріп Паликарпа!) Цікаво що там filtyfive
Ага) Ну то за не тріп для Mariiiana . Та і на момент запису тут на пробу чайкою він ще не був. Тобто вірогідність що адресу отримав думаю велика. Але з іншого боку навряд варто чекати від нього щось. Ну карочьУ нього чайка висить, лол
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.