Опитування: сніг

Нехай сніжок хуяре?

• Нехай хуяре, гарно ж

Голосів: 22 75.9%
  • Не треба, бісить

Голосів: 7 24.1%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    29

Cap. Satanica

Сектант
Повідомлення
32
Репутація
93
Вподобайки
79
Бали
83
Особисто мені дуже подобався сніжок, давайте проголосуємо, чи залишити його на свята чи прибрати

Admin Шпинат

3WRWW66KlZmiAVF9FPKcF9xwFg3HD21R0L5ghAxHFagRJezw6rCKgkv6s6BCR8Ska9HBBQzP3629Hk4CGLmTuQtwReIdp...jpeg

стало ще складніше
ОП це нова гра. Типа Гра в Кальмара. По сценарию треба перемочити крипакив в Словьянских странах, та уихати до Лондону. Переможець первого сезону вже Е. IMG_4854.jpeg
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я справжний Скилед.

ОП це нова гра. Типа Гра в Кальмара. По сценарию треба перемочити крипакив в Словьянских странах, та уихати до Лондону. Переможець первого сезону вже Е. Переглянути вкладення 65707
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я справжний Скилед.
Ебать рожа мусорская, эту фотку можно на 1984 на обложку смело печатать

Ебать рожа мусорская, эту фотку можно на 1984 на обложку смело печатать
А ты думал что в политику 2019 года вошли не мусора и не яйцелизы Януковича. У них даже головнокомандуючий играл писюном на рояле Януковичу в бане

А ты думал что в политику 2019 года вошли не мусора и не яйцелизы Януковича. У них даже головнокомандуючий играл писюном на рояле Януковичу в бане
Отчего же, без таких пикантных деталей, конечно, но в целом картина абсолютно ясна была, всегда при том

Да они не особо и шифруются, лол

Кого бісить на десктопі - додаєте в закладку-магніт наступний код:
zql.png
закладка-магніт відрізняється від закладки-прикопа тим що вона не закопана, а висить над веб-сайтом, і якщо її натиснути то код приміниться до того веб-сайту який відкритий.

СОРІ ЗА ТЕ ЩО ДАЮ КАРТИНКОЮ

На 1 день верните на нг. Он заебывает

Назад
Зверху Знизу