Опиатосодержащим препаратам - быть?

Опиатосодержащим препаратам быть на форуме?

• да, давайте добавим

• нет, это усугубит лишь положение дел у зависимых

• затрудняюсь ответить

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
Є зауваження щодо цього списку в кон

тексті військового стану. Справа в тому, що абсолютно ніхто не застрахований будь якої миті стати потерпілим. Ці препарати є або агоністами - антагоністами, або тою ж самою пролонгованою формую цієї групи. Попасти на операційний стіл для надання невідкладної допомоги під цими препаратами майже = відчувати всю біль і наражати себе на велику небезпеку. Насправді з цими препаратами борються не задля того, щоб наркоманів стало менше, а задля того, аби не наражати себе на небезпеку. Ця проблема існує з 14 року. Тому, якщо і продавати таке, то тільки трамадол - доволі чистий агоніст рецепторів, в цьому контексті мораль не є основною причиною. І налбуфін - він все з тієї ж небезпечної групи, але його період 1/2 виведення дозволяє вживати його дозовано і не мати такої небезпеки. Всім миру, ми обовʼязково переможемо
А морфін ?

Морфін поганий рекреаційно. Хочеш ригати - будь ласка, не проблема. Але замовників буде небагато, точніше замовляти будуть скоріше за все один раз. 20мг доволі достатньо щоб закінчитися у себе на кухні. Тоді краще фентаніл

Морфін поганий рекреаційно. Хочеш ригати - будь ласка, не проблема. Але замовників буде небагато, точніше замовляти будуть скоріше за все один раз. 20мг доволі достатньо щоб закінчитися у себе на кухні. Тоді краще фентаніл
80 мг в таблетках - ніяких негативних відчуттів, чиста ейфорія

80 мг в таблетках - ніяких негативних відчуттів, чиста ейфорія
Бо це толер. Відкрити тут магазин і більшість, хто дадуть 20мг по вені - трупи. Ти багато морфіністів знаєш? Я вводив його людям близько 700 разів, коли не було фентанілу, аль і су фентанілу. Більшість ригала, а це не рекреаційні навіть дози

Бо це толер. Відкрити тут магазин і більшість, хто дадуть 20мг по вені - трупи. Ти багато морфіністів знаєш? Я вводив його людям близько 700 разів, коли не було фентанілу, аль і су фентанілу. Більшість ригала, а це не рекреаційні навіть дози
Як знеболювальне його використовую, як виходить дістати
По вені не давав.
Таблетки їв
І колов в м'яз

Як знеболювальне його використовую, як виходить дістати
По вені не давав.
Таблетки їв
І колов в м'яз
Ну, при такому способі абсорбції зазвичай на рвоту не тягне, там механізм блювоти центральний, але дози в тебе звичайно великі) субʼєктивно як анальгетик краще, ніж трамадол, але вже стільки крутих нпзп є, що навіть краще агоністю u, k опіоїдів

Ну, при такому способі абсорбції зазвичай на рвоту не тягне, там механізм блювоти центральний, але дози в тебе звичайно великі) субʼєктивно як анальгетик краще, ніж трамадол, але вже стільки крутих нпзп є, що навіть краще агоністю u, k опіоїдів
Наприклад ?
Перепробував всі нпзп

От героина, появившегося в середине 90х (студенты-негры банчили) тоже блевали, особенно поначалу, когда ещё носом начинали.
Но никто не жаловался, не в напряг было.
Брали двухлитровку спрайта (по нему сразу было видно, кто упорот) и пили по немногу, чтоб было чем блевать.

Трамадол не допомагає
Так он слабый, конечно не помогает. Бля, столько методов норм обезболиться есть, люди ебашат опиаты
Повідомлення об'єднано автоматично:

21 век нахуй. Пока люди не признаются себе, что долбят ради кайфа, а не обезбола - им никто не поможет

Так он слабый, конечно не помогает. Бля, столько методов норм обезболиться есть, люди ебашат опиаты
Повідомлення об'єднано автоматично:

21 век нахуй. Пока люди не признаются себе, что долбят ради кайфа, а не обезбола - им никто не поможет
Ти лікар ?
Я вживає не для кайфу. Від налбуфіну та бупренорфіну кайфу не має,я їх для знеболення вживаю. Хотів кайфонути бупром, не вийшло, перевів 24 мг. Морфіном можна кайфонути. Я для кайфу вживаю мдма.
Якщо лікар, давай в лс

Ти лікар ?
Я вживає не для кайфу. Від налбуфіну та бупренорфіну кайфу не має,я їх для знеболення вживаю. Хотів кайфонути бупром, не вийшло, перевів 24 мг. Морфіном можна кайфонути. Я для кайфу вживаю мдма.
Якщо лікар, давай в лс
Пиши в лс, ноу проблем

Назад
Зверху Знизу