Опиатосодержащим препаратам - быть?

Опиатосодержащим препаратам быть на форуме?

• да, давайте добавим

• нет, это усугубит лишь положение дел у зависимых

• затрудняюсь ответить

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
Якщо пам'ять мене не підводить, то ТР тоді дуже був назойливий, а вона не дуже хотіла і ставитись і взагалі його приїзду, а він якось дуже тиснув

Певно частина провини є і на ньому, та і взагалі рано чи пізно він би набедокурив, селлера який відвідує форумчан чекає сумний фінал
Ну я наскільки пам'ятаю вони давно були знайомі, вона його сама запросила, але в останній день чогось тревожилась і хотіла передумати. Ну і якби правда прям не хотіла, ну можна ж було реально відмовитись, він навряд чи поїхав би тоді її під домом сталкерити.

А на рахунок не зустрічатися з форумчанами, а що продавці не люди і не такі ж самі форумчани? Знаю багато випадків тих хто зустрічався і зустрічається. Інше питання що це не потрібно світити публічно

А на рахунок не зустрічатися з форумчанами, а що продавці не люди і не такі ж самі форумчани? Знаю багато випадків тих хто зустрічався і зустрічається. Інше питання що це не потрібно світити публічно
Люди, але це харам, така довіра - летальна, чисто моя думка, а там вже кожен сам вирішує

я уже затариваюсь димедролом , будем праздновать ! Гойдааааа!

жидкий трамадол пожалуйста и бупренорфин.
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Так их и так можно вроде.
я что-то не припомню опиатов украинского производства на лабе. Жидкого трама в продаже вообще ни разу не видел. Помню видел и пробовал шляпочный трамадол ретард STADA, так это ебаная чесотка без тяги, в сравнении с нормальными опиатами.

Не знаю, що за препарати тому я нейтральний
Повідомлення об'єднано автоматично:

Так их и так можно вроде.
Приветствую всех! Поднимаю вопрос, хочу услышать ваше мнение. Есть предложение пока что на период военного времени разрешить допуск продавцов с такими опиатосодержащими препаратами как:
  • морфин
  • гидроморфон
  • оксиморфон
  • анилэридин (Леритин)
  • пентазоцин
  • налбуфин
  • декстроморамид
  • дезоцин

Если у вас есть какие-либо замечания к уже имеющемуся списку, можете сообщить об этом. Также если вы хотели бы увидеть в списке какие-либо еще препараты дайте знать. Неоднократно я получал сообщения от сектантов, которые искали опиатосодержащие препараты и не могли их найти. На данный момент реальность такова, что при сильных болях врачи прописывают такие препараты как трамадол, в то же время пожимая плечами и сообщая о том что законом не предусмотрен их оборот - ищите на черном рынке. Прошу принимать участие в голосовании без лишнего флуда. Голосование продлится до 1 августа.
Голосую тількі за трамадол

я что-то не припомню опиатов украинского производства на лабе. Жидкого трама в продаже вообще ни разу не видел. Помню видел и пробовал шляпочный трамадол ретард STADA, так это ебаная чесотка без тяги, в сравнении с нормальными опиатами.
То что их нету в продаже - это уже другой вопрос. Значит ими никто не торгует по каким то причинам. Или не могут достать , или не выгодно. А Трамадол в ампулах - неудобно для продажи + есть риск разбиться.
Смысл в том что их и так можно продавать. Трамадол - разрешен , субитекс - тот же бупренорфин тоже разрешен .

Ладно , пока вы тут ждете… пойду на соседнем форуме метадона возьму , всем пис

Жидкого трама в продаже вообще ни разу не видел. Помню видел и пробовал шляпочный трамадол ретард STADA, так это ебаная чесотка без тяги, в сравнении с нормальными опиатами.
Продається такий у Блесса, та я і сам буквально 2 тижні назад вмазався конкретно ампульним. Це був єдиний досвід із прийомом трамадолу В/М, але мені здається, що він краще засвоюється перорально

шляпочный трамадол ретард STADA, так это ебаная чесотка без тяги
Можливо про ти це знаєш, але ретард версія перестає бути ретардом(розтягнутим), достатньо всього лишень роздробити в порошок, або хоча би розкусити таблетку - так він буде діяти сильніше, але коротше по часу.
І да трамадол варто приймати частинами. Ділиш дозування на 3-4 рівних частини і приймаєш кожних пів години. Із кожним новим прийомом зростає біодоступність препарату. Навіть на вікіпедії про це пише

Останнє редагування:
Можливо про ти це знаєш, але ретард версія перестає бути ретардом(розтягнутим), достатньо всього лишень роздробити в порошок, або хоча би розкусити таблетку - так він буде діяти сильніше, але коротше по часу.
І да трамадол варто приймати частинами. Ділиш дозування на 3-4 рівних частини і приймаєш кожних пів години. Із кожним новим прийомом зростає біодоступність препарату. Навіть на вікіпедії про це пише
І розкусував, і частинами їв. Не відчув різниці. Гівно, якщо порівнювати з іншими трамадолами, які я коштував.

Нормальний трамадол або в капсулах, або в ампулах, в таблетках тільки гівно аля паратрам або ретард. Сиропи не пробував.

Переглянути вкладення ssstwitter.com_1752084663349.mp4

Назад
Зверху Знизу