Ну как раз под сезон резки капусты)Кстати, вам не кажется что голосование до 1 августа это как-то очень затянуто?
Кислый е? (С)
Ну как раз под сезон резки капусты)Кстати, вам не кажется что голосование до 1 августа это как-то очень затянуто?
Ну я наскільки пам'ятаю вони давно були знайомі, вона його сама запросила, але в останній день чогось тревожилась і хотіла передумати. Ну і якби правда прям не хотіла, ну можна ж було реально відмовитись, він навряд чи поїхав би тоді її під домом сталкерити.Якщо пам'ять мене не підводить, то ТР тоді дуже був назойливий, а вона не дуже хотіла і ставитись і взагалі його приїзду, а він якось дуже тиснув
Певно частина провини є і на ньому, та і взагалі рано чи пізно він би набедокурив, селлера який відвідує форумчан чекає сумний фінал
Люди, але це харам, така довіра - летальна, чисто моя думка, а там вже кожен сам вирішуєА на рахунок не зустрічатися з форумчанами, а що продавці не люди і не такі ж самі форумчани? Знаю багато випадків тих хто зустрічався і зустрічається. Інше питання що це не потрібно світити публічно
эти мне лично нужны как обезбол, я за, но без препаратов ЗПТ и уличного металла, а то многие мечтают выпилиться передознувшись этим говномТочно!
Admin , ещё: Кодеин и Дигидрокодеин
Так их и так можно вроде.жидкий трамадол пожалуйста и бупренорфин.
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
я что-то не припомню опиатов украинского производства на лабе. Жидкого трама в продаже вообще ни разу не видел. Помню видел и пробовал шляпочный трамадол ретард STADA, так это ебаная чесотка без тяги, в сравнении с нормальными опиатами.Так их и так можно вроде.
Так их и так можно вроде.
Голосую тількі за трамадолПриветствую всех! Поднимаю вопрос, хочу услышать ваше мнение. Есть предложение пока что на период военного времени разрешить допуск продавцов с такими опиатосодержащими препаратами как:
- морфин
- гидроморфон
- оксиморфон
- анилэридин (Леритин)
- пентазоцин
- налбуфин
- декстроморамид
- дезоцин
Если у вас есть какие-либо замечания к уже имеющемуся списку, можете сообщить об этом. Также если вы хотели бы увидеть в списке какие-либо еще препараты дайте знать. Неоднократно я получал сообщения от сектантов, которые искали опиатосодержащие препараты и не могли их найти. На данный момент реальность такова, что при сильных болях врачи прописывают такие препараты как трамадол, в то же время пожимая плечами и сообщая о том что законом не предусмотрен их оборот - ищите на черном рынке. Прошу принимать участие в голосовании без лишнего флуда. Голосование продлится до 1 августа.
То что их нету в продаже - это уже другой вопрос. Значит ими никто не торгует по каким то причинам. Или не могут достать , или не выгодно. А Трамадол в ампулах - неудобно для продажи + есть риск разбиться.я что-то не припомню опиатов украинского производства на лабе. Жидкого трама в продаже вообще ни разу не видел. Помню видел и пробовал шляпочный трамадол ретард STADA, так это ебаная чесотка без тяги, в сравнении с нормальными опиатами.
Так тут я думаю метадона и не будет.Ладно , пока вы тут ждете… пойду на соседнем форуме метадона возьму , всем пис
Продається такий у Блесса, та я і сам буквально 2 тижні назад вмазався конкретно ампульним. Це був єдиний досвід із прийомом трамадолу В/М, але мені здається, що він краще засвоюється пероральноЖидкого трама в продаже вообще ни разу не видел. Помню видел и пробовал шляпочный трамадол ретард STADA, так это ебаная чесотка без тяги, в сравнении с нормальными опиатами.
Можливо про ти це знаєш, але ретард версія перестає бути ретардом(розтягнутим), достатньо всього лишень роздробити в порошок, або хоча би розкусити таблетку - так він буде діяти сильніше, але коротше по часу.шляпочный трамадол ретард STADA, так это ебаная чесотка без тяги
В курсе , здесь надеюсь на нормальный морфин и кодеинТак тут я думаю метадона и не будет.
І розкусував, і частинами їв. Не відчув різниці. Гівно, якщо порівнювати з іншими трамадолами, які я коштував.Можливо про ти це знаєш, але ретард версія перестає бути ретардом(розтягнутим), достатньо всього лишень роздробити в порошок, або хоча би розкусити таблетку - так він буде діяти сильніше, але коротше по часу.
І да трамадол варто приймати частинами. Ділиш дозування на 3-4 рівних частини і приймаєш кожних пів години. Із кожним новим прийомом зростає біодоступність препарату. Навіть на вікіпедії про це пише
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.