• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

О бляха как же клёво

hatedrugs

Посвященный
Повідомлення
927
Репутація
2 312
Вподобайки
1 769
Бали
1 030
Иду с поликлиники, ходил без шапки под дождем и получил пизды от какой-то инфекции сильно.
Так вот, во время обхода аптек замечаю парня, по виду младше меня, В СТОНИКЕ))0 (почему то атрибут всех малолетних батьков), рядом подруга, а в руках коляска с ребёнком.

От созерцания этой картины и от того, что я не на его месте, полегчало мгновенно)

1743770878489.jpeg

рядом подруга, а в руках коляска с ребёнком.
коляску ж придумали, для того что б не нужно было держать в руках пиздюка, а нахуя держать в руках пиздюка в коляске - я не понимаю.

и кстати, правильно говорить не "коляска" а "крісло колісне".

коляску ж придумали, для того что б не нужно было держать в руках пиздюка, а нахуя держать в руках пиздюка в коляске - я не понимаю.

от такого варіанту я ше не чув, це впєрвой

Може то була не дитина а силіконова лялька типу Reborn? Ти їх не спитав за це? Бо зараз це покоління полюбляє такий контент, воно вцілому вигідніше виходить ніж дитина, а лайків збирає приблизно так само.

А я так и сказал, не пиздюка в коляске, а коляску с пиздюком. Иначе не поедет)

тоєсть всі хто ходять в стоніку далбайоби?
я не базарю по малолітню дічь)
Причем тут стоник вообще, долбоебы это кому не похуй на это)

Иду с поликлиники, ходил без шапки под дождем и получил пизды от какой-то инфекции сильно.
Так вот, во время обхода аптек замечаю парня, по виду младше меня, В СТОНИКЕ))0 (почему то атрибут всех малолетних батьков), рядом подруга, а в руках коляска с ребёнком.

От созерцания этой картины и от того, что я не на его месте, полегчало мгновенно)

Переглянути вкладення 87590
)))))
Начало завораживает

)))))
Начало завораживает
я думаю что этой преамбулой чувак сообщает нам что в аптеку приходил не за лирикой или баклофеном.
во время обхода аптек
а эта формулировка намекает что посещение аптеки было в медицинских (не рекреационных) целях именно в тот один конкретный раз.

от такого варіанту я ше не чув, це впєрвой
то ти від життя відстав трохи мабуть. зараз не кажуть інвалід а кажуть особа з інвалідністю, не колясочник а маломобільна людина. не розумово відсталий, а дитина з особливими освітніми потребами. замість блядєй - секс-працівники, замість гомосєків - чоловіки що мають секс з чоловіками. навіть наркоманів вже намагаюттся переназвать якось не обідно, споживачі рекреаційних наркотиків, чи якось так. втім затвердженого терміну наче немає, є варіації, але більшості з нас похуй. сидимо як довбойоби і не висовуємся. а могли б, між іншим, зібратись на симпозіум та затвердити нову коректну термінологію як нас правильно треба називати.

А я так и сказал, не пиздюка в коляске, а коляску с пиздюком. Иначе не поедет)

Причем тут стоник вообще, долбоебы это кому не похуй на это)
просто смахує на то шо в тебе нема ні баби, ні дитини, ні колаляски, ні навіть стоніка (даже китайського)

заздриш?

Повідомлення об'єднано автоматично:

то ти від життя відстав трохи мабуть. зараз не кажуть інвалід а кажуть особа з інвалідністю, не колясочник а маломобільна людина. не розумово відсталий, а дитина з особливими освітніми потребами. замість блядєй - секс-працівники, замість гомосєків - чоловіки що мають секс з чоловіками. навіть наркоманів вже намагаюттся переназвать якось не обідно, споживачі рекреаційних наркотиків, чи якось так. втім затвердженого терміну наче немає, є варіації, але більшості з нас похуй. сидимо як довбойоби і не висовуємся. а могли б, між іншим, зібратись на симпозіум та затвердити нову коректну термінологію як нас правильно треба називати.
у тебе проблеми з солями, кидай це діло.

а про секс з чоловіками на твоєму місці я б не розмовляв би, хоч я бачу ти доволі таки обізнаний в даній темі, видно маєш вже досвід... тому це явно твоя парафія, але точно не має до мене відношення

а ще мене підаром і чайкою ніхто не називає, навідмінно від тебе, пересолений аптечний шнирьок

Останнє редагування:
просто смахує на то шо в тебе нема ні баби, ні дитини, ні колаляски, ні навіть стоніка (даже китайського)

заздриш?
>завидовать наличию ребенка
>завидовать наличию марамойки, из-за которого ты к ней привязан
>завидовать шмотке

Лан, из этого всего не отказался бы только от стоника. А первые 2 пункта обычно когда тебе +-20 это следствие залёта, но не осознанного решения. По этому чему там завидовать Я ХЗ)

а эта формулировка намекает что посещение аптеки было в медицинских (не рекреационных) целях именно в тот один конкретный раз.
ХД, сам не заметил как это выглядит)) Ну не было в одной и той же аптеке Мирамистина, Фортезы, Ибупрофена и Фурацилина) и никаких наркотиков🤣

>завидовать шмотке

Лан, из этого всего не отказался бы только от стоника. А как можно завидовать тому, что ты променял молодость вот на это Я ХЗ)))

ХД, сам не заметил как это выглядит)) Ну не было в одной и той же аптеке Мирамистина, Фортезы, Ибупрофена и Фурацилина) и никаких наркотиков🤣
та я не нападаю, але не розумію твій посил. я єбу, в мене половина кентів в 20 одружилися (більша половина розвелася 😂), всі гонять собі як хочуть

>завидовать шмотке

Лан, из этого всего не отказался бы только от стоника. А первые 2 пункта обычно когда тебе +-20 это следствие залёта, но не осознанного решения. По этому чему там завидовать Я ХЗ)

Сегодня такойже набор прикупил, доктор говорит грипп, температура пздц

За барбитурой без рецепта

Назад
Зверху Знизу