Спасіння!Зацініть пацани (і дівчулі) який басяцький падгон мені задарили в честь різдвєних свєт падєльніки!
Сказали покласти його в воду, і він виросте великий-превеликий(прям як моя печень), буду мати собутильніка!!
а що задарили вам?)Переглянути вкладення 64993
це тобі ісусик маленький подарував ?Спасіння!
І це дар Божий!це тобі ісусик маленький подарував ?
бля буду, дядя, віриш чи нє, але я якраз побачив шо ти шось написав, хотів тебе спитати "ахуй, нє?", захожу - НА НАХУЙ, а ти вже все відписав
Нихуя себе какой пацарелка))Зацініть пацани (і дівчулі) який басяцький падгон мені задарили в честь різдвєних свєт падєльніки!
Сказали покласти його в воду, і він виросте великий-превеликий(прям як моя печень), буду мати собутильніка!!
Хай росте великимЗацініть пацани (і дівчулі) який басяцький падгон мені задарили в честь різдвєних свєт падєльніки!
Круто мне нрав )Зацініть пацани (і дівчулі) який басяцький падгон мені задарили в честь різдвєних свєт падєльніки!
всьо ти там знаєш, жук!)Из ВИП метамфетамина снеговичек та?
а я завжди знав шо бог є!Прикольно.
Я сегодня нашёл свой прошлый ненаход (а прошло больше недели с момента выдачи) - такой подарок от Бога. Вот что творит истинная вера!
МилостиЗацініть пацани (і дівчулі) який басяцький падгон мені задарили в честь різдвєних свєт падєльніки!
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.