Новое Начало Секты

АВЕ СЕКТА! Обнулились и ничё. Прорвемся!)

Ну перерва ніколи лишньою не буде. Я теж пропадав десь на півроку, якраз пропустив момент коли форум накрився пиздою і все пішло заново, але вже привик і до нової версії. Хоча стало гірше(

Мала в школу, а мама у відрив?

Та майже все по старому, більш-менш стабільно, якщо враховувати реалії. Також в Києві.
Тебе хоть Тцк не волнують? Бо я вже задовбалась з ними говорить по хорошому- все одно по хуй,наші хлопці на "фарш"? Пізда..
Це даже не черний юмор.

Тебе хоть Тцк не волнують? Бо я вже задовбалась з ними говорить по хорошому- все одно по хуй,наші хлопці на "фарш"? Пізда..
Це даже не черний юмор.
Поки не наривався на них. Хоча я теоретично "нєгоден", але щоб це підтвердити треба перепройти влк яку ще після школи проходив, а я ж не єблан добровільно туда пертись, мало лі.

Поки не наривався на них. Хоча я теоретично "нєгоден", але щоб це підтвердити треба перепройти влк яку ще після школи проходив, а я ж не єблан добровільно туда пертись, мало лі.
При добровільному проходженні влк - вилікують за тиждень втраченого на це часу, щоб там не боліло.
Сам був обмежено придатний з 3 додатковими хронічними захворюваннями (підтвердженими), але голова влк творить чудеса зцілення.
Але якщо туди силоміць привезуть - зцілять максимум за 2 години..

Назад
Зверху Знизу