weeweewee
У меня не покупать!
Неочікувано отримав пропозицію від оператора RollsRoyce на тест нового завозу за відгук/тріп-репорт
Продавець: https://labrc.name/members/rolls-royce.404/
Тестер: Ч, 30
Зріст: 177
Вага: 60
Досвід: багатий
Толерантність до коксу: середня
Кростолерантність: відсутня
Одразу отримав адресу і на наступний день відправився забирати.
Вага опинилась в моїх руках за пару секунд після прибуття на точку.
До речі, пакування делюкс, дрібничка, але приємно.

Місце хороше, тихе, можна і підпудритись прямо на місці (що я і зробив цього разу). Камінці дробляться дуже легко, що теж тільки додає плюсів.
Відміряв дві тоненькі дороги довжиною в коротку сторону кредитки.
Перші враження - м'який, не продирає до мозку, запах бензину. Хоча я би вже своєму носу не довіряв
Додому їхав заряджений на приємний марафон з подругою)))

Не бачу сенсу переповідати відчуття під цим порошком, адже той, хто не куштував - все одно не зможе уявити, а той, хто куштував - ніколи не забуде.
Скажу тільки про баланс ейфорії та стимуляції, тут він витриманий 50/50 як мені здається.
Розгон по серцю в межах дозволеного, і це при тому що ми займалися сексом майже весь час)
Заснув без проблем і на наступний день настрій бадьорий.
Ще хочеться додати, що від цього коксу я не запливав шмарклями (вибачаюсь за французьку) ні під час прийому, ні на наступний день. Це прям дуже класно, таке буває рідко.
З цим магазином маю довгу історію співпраці і як завжди - все на висоті.
Робота оператора, стелс, оперативність, якість продукту та й ціна зрештою - усе на 10 із 10ти.
Піду сьогодні ще прикуплю трохи цього Wraith, сподобався)))
Ghost був хороший, але цей якимось невідомим чином ще кращий.
П.С. дякую за пробу
Продавець: https://labrc.name/members/rolls-royce.404/
Тестер: Ч, 30
Зріст: 177
Вага: 60
Досвід: багатий
Толерантність до коксу: середня
Кростолерантність: відсутня
Одразу отримав адресу і на наступний день відправився забирати.
Вага опинилась в моїх руках за пару секунд після прибуття на точку.
До речі, пакування делюкс, дрібничка, але приємно.

Місце хороше, тихе, можна і підпудритись прямо на місці (що я і зробив цього разу). Камінці дробляться дуже легко, що теж тільки додає плюсів.
Відміряв дві тоненькі дороги довжиною в коротку сторону кредитки.
Перші враження - м'який, не продирає до мозку, запах бензину. Хоча я би вже своєму носу не довіряв
Додому їхав заряджений на приємний марафон з подругою)))

Не бачу сенсу переповідати відчуття під цим порошком, адже той, хто не куштував - все одно не зможе уявити, а той, хто куштував - ніколи не забуде.
Скажу тільки про баланс ейфорії та стимуляції, тут він витриманий 50/50 як мені здається.
Розгон по серцю в межах дозволеного, і це при тому що ми займалися сексом майже весь час)
Заснув без проблем і на наступний день настрій бадьорий.
Ще хочеться додати, що від цього коксу я не запливав шмарклями (вибачаюсь за французьку) ні під час прийому, ні на наступний день. Це прям дуже класно, таке буває рідко.
З цим магазином маю довгу історію співпраці і як завжди - все на висоті.
Робота оператора, стелс, оперативність, якість продукту та й ціна зрештою - усе на 10 із 10ти.
Піду сьогодні ще прикуплю трохи цього Wraith, сподобався)))
Ghost був хороший, але цей якимось невідомим чином ще кращий.
П.С. дякую за пробу