🍿NETRC.VIP🍿_ФЛУДИЛКА НА ПРИЗЫ

Поехал я в общем вечером на адрес, а там рядом по месту 5ть тцкашников. Я и охуел 😂
Естественно они увидели меня, я умыл ноги что есть мощи, клад так и не забрав. Завтра по дню поеду, свобода важнее )))

сука, надо же им было там лазать гомункулам
Повідомлення об'єднано автоматично:

Шо там? Ахаха
Та таке, старовинні , я навіть їхати не хочу

Та таке, старовинні , я навіть їхати не хочу
Хз,я бы в любом случае проверил.
Во первых, что ты теряешь? Адрес бесплатный.
Во вторых, а что если там все лежит?

я когда первые два раза побеждал и брал приз, клады лежали более месяца исходя из даты на фото. и ничего, снял все четко.

иногда срок кладов не показатель, тем более прикопы. если курьер порядочный, то и с кладами все гуд. а у Netflix_Supp курьер порядочный, по крайнее мере в моем городе уж точно, лично который раз убеждаюсь.

У других шопов бывало клад свежий по дате, место не тронуто, а клада нет.

Хз,я бы в любом случае проверил.
Во первых, что ты теряешь? Адрес бесплатный.
Во вторых, а что если там все лежит?

я когда первые два раза побеждал и брал приз, клады лежали более месяца исходя из даты на фото. и ничего, снял все четко.

иногда срок кладов не показатель, тем более прикопы. если курьер порядочный, то и с кладами все гуд. а у Netflix_Supp курьер порядочный, по крайнее мере в моем городе уж точно, лично который раз убеждаюсь.

У других шопов бывало клад свежий по дате, место не тронуто, а клада нет.
Вже було, двічі ..це скарби з тієї ж серії
Тільки тоді скарбам було близько двох тижнів і було пусто
І це було кілька місяців тому,

Поехал я в общем вечером на адрес, а там рядом по месту 5ть тцкашников. Я и охуел 😂
Естественно они увидели меня, я умыл ноги что есть мощи, клад так и не забрав. Завтра по дню поеду, свобода важнее )))

Шо там? Ахаха
Хаха🤣🤣ждём дальнейшей движухи )отпиши как заберёшь))

Шо там? Ахаха
Піздец

Відповів у приватні.
З такими призами - хай інші "апають" тему..
Я вмиваю руки))
Дякую, Але я вже тут награвся
Заїбав нити ти отримав два клада. Все добре питання вирішено

Вже було, двічі ..це скарби з тієї ж серії
Тільки тоді скарбам було близько двох тижнів і було пусто
І це було кілька місяців тому,
Шукай друже все там е 🤔

Доброго ☺️☺️как настроение?))
відмінно! Але холодно на вулиці

У меня все гуд) Адрес снял без пикселя и сам в гражданке остался )))
“Відмінно. До цього працював інший оператор, який наробив боргів перед клієнтами… Поки я взявся за справу і розібрався у всьому, ледь з розуму не зійшов. Радію, що ми вирішили всі питання.”

“Надалі я буду працювати з вами і сподіваюся, що моя компетентність вам сподобається.”

відмінно! Але холодно на вулиці

“Відмінно. До цього працював інший оператор, який наробив боргів перед клієнтами… Поки я взявся за справу і розібрався у всьому, ледь з розуму не зійшов. Радію, що ми вирішили всі питання.”

“Надалі я буду працювати з вами і сподіваюся, що моя компетентність вам сподобається.”
Так він мало того що боргів наробив так ще найобував норм і повівся 3 рази за пробую їздив у такі хащі фууух, головне що корди одні а фото реально геть не ті! А ліві якісь! Не написано ні який колір ізи, прикопаний чи ні..
Просто стрілка і корди..
На третій раз мене осінило що це неподобство якесь!!!

Так він мало того що боргів наробив так ще найобував норм і повівся 3 рази за пробую їздив у такі хащі фууух, головне що корди одні а фото реально геть не ті! А ліві якісь! Не написано ні який колір ізи, прикований чи ні..
Просто стрілка і корди..
На третій раз мене осінило що це неподобство якесь!!!
Піздец

“Люди бувають такі, що хоч стій, хоч падай. Стільки брехні, егоїзму та підлості навколо, що інколи здається — хороших майже не лишилось.”

А останній раз я пишу йому що у боті є позиція така то така давай я прдегустую за отзыв, чи тріп чи зазывалой поактивити..
Він каже ні не треба але можеш купити його за пів ціни)))
Це альфи 0.5 ))
Скинув номер карти і сказав надумаеш скинешь кеш и я видам! 😄
Я повелся и начал кеш искать і так шо то плани у мене змінились чи щось таке і я не скинув йому ..
А так би мабуть скинув і в четвертий раз лохонувся би )

“Треба знати, на кого варто звертати увагу. Актуальні контакти закріплені в повідомленнях — там відмічені найкращі з нашого персоналу 👌😎.”
Щоб ні хто більше не наїбався

Піздец

“Люди бувають такі, що хоч стій, хоч падай. Стільки брехні, егоїзму та підлості навколо, що інколи здається — хороших майже не лишилось.”
Може в якості компенсації ви мені видасте ріел пробнік альфи за якісний і розлогий трип чи отзив!? Будь ласка..😌
Бо три рази так дале їздив ..і борода.. тільки останки нервов своих потратил..

Може в якості компенсації ви мені видасте ріел пробнік альфи за якісний і розлогий трип чи отзив!? Будь ласка..😌
Бо три рази так дале їздив ..і борода.. тільки останки нервов своих потратил..
“Бро, я б з радістю, але ти сам знаєш — я тільки вирішую питання та підтверджую рішення для оператора. Я вже вказав, що пробники зараз не роздаємо, чекаємо на нову поставку. Тож у майбутньому ще поговоримо 😉 Думаю, це не трагедія 🎭.”

“Бро, я б з радістю, але ти сам знаєш — я тільки вирішую питання та підтверджую рішення для оператора. Я вже вказав, що пробники зараз не роздаємо, чекаємо на нову поставку. Тож у майбутньому ще поговоримо 😉 Думаю, це не трагедія 🎭.”
Зрозуміло, ну я надіюсь що не забудете 😞

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу