Ненаход от Brazil18 на 250$

А и ты везучий раз небыло ни одного не находа в этом магазине ,я удивлен реально )
У меня из 5 покупок после второго не находа я решил сюда не обращаться )))
А в итоге смотрю еще на его неадекватное общение и понимаю что не зря …)))
Есть еще 2 продавца топовых тут на форуме ,но рекламировать не буду ,да и ты сам знаешь их )
Повідомлення об'єднано автоматично:

Вы с самого утра начинаете чайковать или как выспитесь непорядпчные вы употребители ???)))
5 покупок ? я тебя не знаю и ты у меня никогда не брал даже ,поэтому сувзки тут не гоняй))

А и ты везучий раз небыло ни одного не находа в этом магазине ,я удивлен реально )
У меня из 5 покупок после второго не находа я решил сюда не обращаться )))
А в итоге смотрю еще на его неадекватное общение и понимаю что не зря …)))
Есть еще 2 продавца топовых тут на форуме ,но рекламировать не буду ,да и ты сам знаешь их )

Вы с самого утра начинаете чайковать или как выспитесь непорядпчные вы употребители ???)))
Это же чем нужно обдолбится, чтобы идти с граблями и землю рыть ?Да чем не обдолбишься всеравно прикоп не найдешь! магнит или тайник в подъездах- да,согласен! но прикоп, это не возможно, это как иголка в стоге сена, а тем более один грамм .я вам расскажу по секрету ,в колумбии сейчас все работают кладами .но,там клады в других объемах там 1 кг это минимум. Nак вот там с бедных районов, с фавел ходят ищут с утра до ночи .Но всё в пустую, иногда находят но это если сосед ночью не спал и увидел как другой зарыл. У меня пистолет 18-19 лет лежал я и забыл за него ,потом поехал ради интереса а он там на том же месте и лежал и место было не безлюдное.А вообще вам скажу ,работаю много лет ну и клиенты постоянные есть ,так вот замечаю ,у кого деньги есть ну всегда находят .а вот есть клиенты залетные или же у кого денег в обрез, то такое мутят что на голову не оденешь и берут по 5-10 грамм за раз!
По поводу моего общения ,я работаю только с одним товаром и самым дорогим сказал бы .В телеге 95% клиентов это все люди сами понимаете какого уровня .Ну я имею ввиду тот кто нюхает кокс тот соль не ест ,другой контингент . Я уважаю всех ,как сказал мой один знакомый Вор в законе (НЕ ВАЖНО КТО ТЫ,НАРКОМАН,ВОР,СУДЬЯ ИЛИ ПРОКУРОР-ГЛАВНОЕ ЧТО БЫ БЫЛ ЧЕЛОВЕКОМ).Так вот я и придерживаюсь таким понятиям! Но когда вижу, что человек разводит, то конечно я не хочу терять времени с такими людбми и мы быстро прощаемся.
Поэтому ,чтобы не возить здесь говно или же оскорблять впустую давайте сделаем так ,если у потерпевшего есть 5 покупок и он предоставит на показ нам всем здесь со своей телеги что брал ,то я сделаю ему не 50% а все 100% и еще подарю 1 грамм @takemygramm он как раз у меня сегодня 10 грамм премиума заказывал .Хоть он и берет всегда под заказ, но всегда находит так как не найти прикопб это из области фантастике .
П.С. у этого потерпевшего нет ни то что 5 ти покупок, а он взял первый раз с чистой телеги и врет нагло всем нам здесь!
Поэтому ,по правил магазина и по моему решению ему был отказ в каком либо разберательстве!

Поэтому ,чтобы не возить здесь говно или же оскорблять впустую давайте сделаем так ,если у потерпевшего есть 5 покупок и он предоставит на показ нам всем здесь со своей телеги что брал ,то я сделаю ему не 50% а все 100% и еще подарю 1 грамм @takemygramm он как раз у меня сегодня 10 грамм премиума заказывал .Хоть он и берет всегда под заказ, но всегда находит так как не найти прикопб это из области фантастике
Друже, по перше давай ви звернете увагу на повідомлення перших сторінок в цій темі. Є такий користувач як andreysolivoy котрий викрав клад що власно і розповів тут у скарзі. Місце навіть описав досконало. За що отримав відповідний статус. Ви Бразіл чомусь ці повідомлення пропустили поза очі. Але впевнений що повідомлення цього чайки ви читали.
Так то я с кентами счайковал его клад

Я понял что это за место

Увидел фото и сразу вспомнил , это то мы его отработали

Та понятно там место не заходя в глубь парка , возле дороги . Ещё и пол метра от столба прикоп . Мы такие места как семечки щелкаем. Мы сначала не поняли что это , думали амф какой то хуевый , тяжко бился очень

А потом нюхнули и поняли , теперь прочитал этот пост , окончательно убедился
І не потрібно виписувати свої наклепи типу я брехун, новий акаунт, перша покупка, в базі нема і все інше. Вже говорив, більше повторбвати не збираюсь, взаємодію з вами з 2023 року і покупок за проміжок часу з 2023 по сьогоднішній день 2025 значно більше ніж 5, ви це знаєте, не можу стверджувати що акаунт тг вам запамʼятався бо впевнений таких клієнтів як я у вас вагон і маленький візок.
По друге поважний Brazil18 , давайте якщо ви щось обіцяєте то будете виконувати згідно власних слів, а не міняти свої рішення згідно настрою.
Зрозумів що ви обіцяєте 3г преміума штамп 40 якщо я знову підтверджу покупки що вже було зроблено у телеграмі. Добре, я згоден з вашою пропозицією на свій ризик. Підведете, нехай, залишиться на вашій совісті.

Дивіться будьласка.
Переглянути вкладення RPReplay_3331833184.MOV

Друже, по перше давай ви звернете увагу на повідомлення перших сторінок в цій темі. Є такий користувач як andreysolivoy котрий викрав клад що власно і розповів тут у скарзі. Місце навіть описав досконало. За що отримав відповідний статус. Ви Бразіл чомусь ці повідомлення пропустили поза очі. Але впевнений що повідомлення цього чайки ви читали.

І не потрібно виписувати свої наклепи типу я брехун, новий акаунт, перша покупка, в базі нема і все інше. Вже говорив, більше повторбвати не збираюсь, взаємодію з вами з 2023 року і покупок за проміжок часу з 2023 по сьогоднішній день 2025 значно більше ніж 5, ви це знаєте, не можу стверджувати що акаунт тг вам запамʼятався бо впевнений таких клієнтів як я у вас вагон і маленький візок.
По друге поважний Brazil18 , давайте якщо ви щось обіцяєте то будете виконувати згідно власних слів, а не міняти свої рішення згідно настрою.
Зрозумів що ви обіцяєте 3г преміума штамп 40 якщо я знову підтверджу покупки що вже було зроблено у телеграмі. Добре, я згоден з вашою пропозицією на свій ризик. Підведете, нехай, залишиться на вашій совісті.

Дивіться будьласка.
Переглянути вкладення 106278
Ви просили. Знову підтвердив, вже не скрінами, а записом екрану. Будьте добрі виконати свою обіцянку. Треба додати що встиг звернутись на сусідній форум, створив арбітраж та обмінявся парою повідомлень з Вашингтоном. Можете зайти подивитись, чекають вашої реакції. Після моїх пояснень ситуації в тг і наслідків звернення до форуму лабрц відповідь Вашингтона була слідуюча.
IMG_4664.jpeg

Тому хочу призвати Brazil18 бути відповідальним як за слова так і за клади котрі може зрізати така чайка як андрійсолевий. Давайте завершимо цю ситуацію, розумію для вас це може реклама і все інше, але моя правда підтверджена та не один раз. Клад в принципі був зроблений не надійно, в парі метрів від заходу у парк біля прохідної тропи під одним із стовбурів, ну це прям лакомий шматочок для чаєк.

Сподіваюсь магазин поступить порядно та виконає обіцянки!

Останнє редагування:
Он теперь пол месяца заходить не будет. Нафлудил тут бреда своего. Пораздавал обещаний:
Первое
Тем кто верит в чаек ,могу дать в лесу в радиусе 100 метрах 5 кладов тот кто находит хоть 1 прикоп ,получает от магазина подарок 100$ на юсдт кошелек !
Второе
если у потерпевшего есть 5 покупок и он предоставит на показ нам всем здесь со своей телеги что брал ,то я сделаю ему не 50% а все 100% и еще подарю 1 грамм
А по итогу сольётся. Как слился с первого предложения выдать корды в лесу с 5 кладами в радиусе 100 метров.
Нельзя ему верить. Человек противоречит каждому предыдущему сообщению. Кстати Brazil18 про вора в законе вы очень метко написали.
как сказал мой один знакомый Вор в законе (НЕ ВАЖНО КТО ТЫ,НАРКОМАН,ВОР,СУДЬЯ ИЛИ ПРОКУРОР-ГЛАВНОЕ ЧТО БЫ БЫЛ ЧЕЛОВЕКОМ)
Так вот какой из вас человек после всяческих цирковых переобувок ? Тебе статус пиздабола к лицу а не человека. А фактом являются твои невыполненные сообщения с пропозициями.

uaKaha тут в теме нечего делать точно. Потому что если этот восемнадцатый и ответит то как всегда слив бред будет вангую увидишь. Твой единственный вариант это лига где решают нн и судя по реакции Вашингтона у тебя есть все возможности. Дерзай , желаю удачи!

Невже тепер клад не шукати ? Бувають роблять фотки заздалегідь і час від часом кладуть у місця які вже відфоткали. 15 переглядів не показник але звісно ймовірність знайти набагато менше!
ну на самом деле я проверял - ты на одном устройстве открываешь 5 вкладок с фотографией - считает как 5 просмотров)

все по классике у бразильца, более подлого продавца пожалуй не видел

ну на самом деле я проверял - ты на одном устройстве открываешь 5 вкладок с фотографией - считает как 5 просмотров)
Може бути і таке я не перевіряв тому повірю тобі. Звісно можна сказати що це моїх рук діло 15 переглядів і акаунт andreysolovey який признав чайкування мого кладу. Але дивлячись на фото кладу з посилання і на мої фотографії з місця пошуку неозброєним оком помітні різниці у стані рослин на кладі та сам ландшафт відрізняється, наче фотки Бразила зроблені у минулих сезонах

Може бути і таке я не перевіряв тому повірю тобі. Звісно можна сказати що це моїх рук діло 15 переглядів і акаунт andreysolovey який признав чайкування мого кладу. Але дивлячись на фото кладу з посилання і на мої фотографії з місця пошуку неозброєним оком помітні різниці у стані рослин на кладі та сам ландшафт відрізняється, наче фотки Бразила зроблені у минулих сезонах
Mister Old
Друже подивись взагалі на фото кладу. Подивись на кущі на задньому плані.
IMG_4831.jpeg
Там куші вище мого чи твого росту. Фотографії клада зроблені скоріше за все декілька років тому. Тепер подивись яка ситуація коли я прийшов шукати клад:
IMG_4830.jpeg
Да і сильно воно мені потрібно фотографію у 15 браузерах відкривати. Напевно Brazil18 подібну махінацію з цією пустишкою не тільки зі мною провернув

Mister Old
Переглянути вкладення 107005
Там куші вище мого чи твого росту. Фотографії клада зроблені скоріше за все декілька років тому. Тепер подивись яка ситуація коли я прийшов шукати клад:
Переглянути вкладення 107006
Да і сильно воно мені потрібно фотографію у 15 браузерах відкривати. Напевно Brazil18 подібну махінацію з цією пустишкою не тільки зі мною провернув
Клад с орехом уровня солевого. Это ж как нужно хотеть объебаться, чтоб такие покупать клады вместо нормальных? Лучше уж доставку взять, имхо. Могу подсказать парочку магазов с норм орехом и стелсом) Взяла почтой и горя не знаю

Ви просили. Знову підтвердив, вже не скрінами, а записом екрану. Будьте добрі виконати свою обіцянку. Треба додати що встиг звернутись на сусідній форум, створив арбітраж та обмінявся парою повідомлень з Вашингтоном. Можете зайти подивитись, чекають вашої реакції. Після моїх пояснень ситуації в тг і наслідків звернення до форуму лабрц відповідь Вашингтона була слідуюча.
Переглянути вкладення 106279

Тому хочу призвати Brazil18 бути відповідальним як за слова так і за клади котрі може зрізати така чайка як андрійсолевий. Давайте завершимо цю ситуацію, розумію для вас це може реклама і все інше, але моя правда підтверджена та не один раз. Клад в принципі був зроблений не надійно, в парі метрів від заходу у парк біля прохідної тропи під одним із стовбурів, ну це прям лакомий шматочок для чаєк.

Коротко повторю.Полный отказ в каком либо разбирательстве ,потому что вы не клиент магазина и злостный обманщик так как в вашей телеге нет ни одной покупки кроме этого ненахода, свежего клада! Переписки то есть скрины ваших друзей мне скидывать не нужно и говорить что вы мой клиент.повторю ,у вас чистый лист ! так же хочу вас попросить очнуться и не писать мне такой развод что какой то АНДРЕЙ СОЛОВЕЙ)) здесь написал и признался что в лесу нашел закопаные ваши два грамма, тоесть счайковал)
Как все уже обратили внимание ,захожу сюда очень редко так как не вижу нужды отвечать на невменяемые сообщения про АНДРЕЯ СОЛОВЕЙ))
Все хэйтеры ,чайки или конкуренты мне вы настолько безразличны,поэтому я вам очень редко отписываю .А работа как шла так и идет у меня полным ходом ,кстати вот взял takemygramm и всегда берет по 10 грамм
4.jpg5.jpg
и всё у него хорошо всегда находит и возвращaется ! обещaл отписать отзыв я даже не смотрел отписал он или нет, так как мне после 11 лет работы уже не играют никакой роли на ход работы!Кстати , новый киллограмчик заехал, я даже забыл фото загрузить ,сейчас закину. Можно и takemygramm дать грамчик в подарок если никто не против? бро отпишись для тебя подарок!

1.jpg2.jpg3.jpg

Може і мені подарок 1 грам зробите під репорт ( вище ви писали, що 5 прикопів в лісі дасте ) ? Заодно оціню скарб і товар, як незаангажована людина

Коротко повторю.Полный отказ в каком либо разбирательстве ,потому что вы не клиент магазина и злостный обманщик так как в вашей телеге нет ни одной покупки кроме этого ненахода, свежего клада! Переписки то есть скрины ваших друзей мне скидывать не нужно и говорить что вы мой клиент.повторю ,у вас чистый лист ! так же хочу вас попросить очнуться и не писать мне такой развод что какой то АНДРЕЙ СОЛОВЕЙ)) здесь написал и признался что в лесу нашел закопаные ваши два грамма, тоесть счайковал)
Как все уже обратили внимание ,захожу сюда очень редко так как не вижу нужды отвечать на невменяемые сообщения про АНДРЕЯ СОЛОВЕЙ))
Все хэйтеры ,чайки или конкуренты мне вы настолько безразличны,поэтому я вам очень редко отписываю .А работа как шла так и идет у меня полным ходом ,кстати вот взял takemygramm и всегда берет по 10 грамм
Переглянути вкладення 108225Переглянути вкладення 108226
и всё у него хорошо всегда находит и возвращaется ! обещaл отписать отзыв я даже не смотрел отписал он или нет, так как мне после 11 лет работы уже не играют никакой роли на ход работы!Кстати , новый киллограмчик заехал, я даже забыл фото загрузить ,сейчас закину. Можно и takemygramm дать грамчик в подарок если никто не против? бро отпишись для тебя подарок!

Переглянути вкладення 108222Переглянути вкладення 108223Переглянути вкладення 108224

Переглянути вкладення 108222Переглянути вкладення 108223Переглянути вкладення 108224
Та я и бухим в коменду ездил за готовыми ездил на Печеру или Голосуху, если помнишь 😂 были времена) да, бро, последняя десятка уже успешно снюхана на выходных, одно удовольствие было под алко в компании близких) от пробы нового перуанца тоже не откажусь) спасибо!

Та я и бухим в коменду ездил за готовыми ездил на Печеру или Голосуху, если помнишь 😂 были времена) да, бро, последняя десятка уже успешно снюхана на выходных, одно удовольствие было под алко в компании близких) от пробы нового перуанца тоже не откажусь) спасибо!
Конечно дам ,что мне грамма жалко ,если человек порядочный то я и последнее отдам и не пожалею ,уже отписал тебе в телеги

уже по фотке клада видно что с магазом можно дел не иметь. нормальный шоп тебе коку положит горячим в сейвовый спот.

Друже Ви потенційний лгун не більше того. Тільки повідомлення з обіцянками і розповіді який Ваш магазин «порядний» , а все для того щоб хочаб мінімальну рекламу зробити. Ви не відповідаєте за свої слова взагалі !!!
Полный отказ в каком либо разбирательстве ,потому что вы не клиент магазина и злостный обманщик так как в вашей телеге нет ни одной покупки кроме этого ненахода, свежего клада!
Вам вже триста тисяч раз повідомили чому в телеграмі не збереглась історії покупок, годі вже свою однотипну шизу писати. Свіжий клад кажеш, у вас напевно ще з поглядом проблеми, чи до окуліста треба чи перестати брехати на весь простір форуму.
Розумію що Ви торгуєте на форумах більше 5 років і репутація для Вас нічого не значить, за весь час торгівлі назбирали базу постійних клієнтів, за цей рахунок і живе Ваш магазин, за рахунок постійних клієнтів. Тому Ви можете собі дозволити виписувати усіляку брехню для створення своєрідної реклами магазину.
Переписки то есть скрины ваших друзей мне скидывать не нужно и говорить что вы мой клиент.повторю ,у вас чистый лист ! так же хочу вас попросить очнуться и не писать мне такой развод что какой то АНДРЕЙ СОЛОВЕЙ)) здесь написал и признался что в лесу нашел закопаные ваши два грамма, тоесть счайковал)
Поважний які скріни друзів Ви вигадуєте відмовки за відмовками.
У першу чергу ще в тг вигадали БАЗУ
IMG_4071.jpeg
Brazil18 шо за БАЗА така цікава розповіси користувачам форуму ?

Звісно коли жадібність поневолює починаються вигадування одне за одним. Спочатку казкова БАЗА потім вже скріни покупок друзів. Бразіл Ви що завгодно вигадуєте аби кинути на мізерні 250$. Це один раз сходити у нормальне місце повечеряти і алкоголю випити з дівчиною, а Ви що тільки не придумали для цього мізерного шахрайства. Навіть нормальний телефон не купиш за таку суму.
Не просто так існує вираження: «Гроші змінюють людей». Когось у хорошу сторону, а дивлячись на Вас помітно що у погану. Brazil18 Ви чудовий приклад БЕЗВІДПОВІДАЛЬНОГО БРЕХУНА у якого по легенді 50тисяч$ на гаманці, а за 250$ копійок Ви створюєте цілу виставу обдурювання з фальшивими обіцянками.
Свіжий клад кажеш:
Відкрийте очі Поважний і подивіться уважно на свій «свіжий» клад !!! :

signal-2025-07-25-032916.jpeg

signal-2025-07-25-032918.jpeg
Порівнюючи пейзаж на вашому фото і при моїх пошуках висновок роблю що клад був СВІЖИЙ у року 2015.
Саме згідно ваших відповідей, усіляких казок та невиконаних обіцянок маю праву називати брехуном , бо ви написали купу рекламної шизи тільки для піару, не більше.

Останнє редагування:
Друже Ви потенційний лгун не більше того. Тільки повідомлення з обіцянками і розповіді який Ваш магазин «порядний» , а все для того щоб хочаб мінімальну рекламу зробити. Ви не відповідаєте за свої слова взагалі !!!

Вам вже триста тисяч раз повідомили чому в телеграмі не збереглась історії покупок, годі вже свою однотипну шизу писати. Свіжий клад кажеш, у вас напевно ще з поглядом проблеми, чи до окуліста треба чи перестати брехати на весь простір форуму.
Розумію що Ви торгуєте на форумах більше 5 років і репутація для Вас нічого не значить, за весь час торгівлі назбирали базу постійних клієнтів, за цей рахунок і живе Ваш магазин, за рахунок постійних клієнтів. Тому Ви можете собі дозволити виписувати усіляку брехню для створення своєрідної реклами магазину.

Поважний які скріни друзів Ви вигадуєте відмовки за відмовками.
У першу чергу ще в тг вигадали БАЗУ
Переглянути вкладення 108577
Brazil18 шо за БАЗА така цікава розповіси користувачам форуму ?

Звісно коли жадібність поневолює починаються вигадування одне за одним. Спочатку казкова БАЗА потім вже скріни покупок друзів. Бразіл Ви що завгодно вигадуєте аби кинути на мізерні 250$. Це один раз сходити у нормальне місце повечеряти і алкоголю випити з дівчиною, а Ви що тільки не придумали для цього мізерного шахрайства. Навіть нормальний телефон не купиш за таку суму.
Не просто так існує вираження: «Гроші змінюють людей». Когось у хорошу сторону, а дивлячись на Вас помітно що у погану. Brazil18 Ви чудовий приклад БЕЗВІДПОВІДАЛЬНОГО БРЕХУНА у якого по легенді 50тисяч$ на гаманці, а за 250$ копійок Ви створюєте цілу виставу обдурювання з фальшивими обіцянками.
Свіжий клад кажеш:

Відкрийте очі Поважний і подивіться уважно на свій «свіжий» клад !!! :

Переглянути вкладення 108578

Переглянути вкладення 108579
Порівнюючи пейзаж на вашому фото і при моїх пошуках висновок роблю що клад був СВІЖИЙ у року 2015.
Саме згідно ваших відповідей, усіляких казок та невиконаних обіцянок маю праву називати брехуном , бо ви написали купу рекламної шизи тільки для піару, не більше.
ВАМ ОТКАЗ В КАКОМ ЛИБО РАЗБЕРАТЕЛЬСТВЕ ИЛИ ПЕРЕЗАКЛАДЕ : ПОВТОРИЛ УЖЕ 10 Й РАЗ ,МОГУ ЕЩЕ 10 МНЕ НЕ СЛОЖНО.

Назад
Зверху Знизу