десь на вулиці?)))Десь бачив із свіжого, короче там пару типів у військовій формі оточують мужика, а мужик з ножем відмахується від них. Там щось у назві «ТЦК» чи щось таке, любительська зйомка, але сюжет мабуть топовий. Я оце тільки хвилину бачив, походу трейлер
Так, вони його оточили, прижали десь до стіни житлового будинку і він почав ножем відмахуватись. Ну там на відео видно тільки цей момент де він в оточенні біля стіни і відмахується. Я так і не зрозумів, це арт-хаус якийсь, там все знімають на смартфон, або це якісь свідки зняли зі сторони момент зйомок. Короче думаю пошукати за назвою «тцк», має бути бойовикдесь на вулиці?)))
дякую друже обовязково гляну)))хахахТак, вони його оточили, прижали десь до стіни житлового будинку і він почав ножем відмахуватись. Ну там на відео видно тільки цей момент де він в оточенні біля стіни і відмахується. Я так і не зрозумів, це арт-хаус якийсь, там все знімають на смартфон, або це якісь свідки зняли зі сторони момент зйомок. Короче думаю пошукати за назвою «тцк», має бути бойовик
та уже все пересмотрели с женой))На ночь лучше ужасы
Я би хотів стерти памʼять і передивитись заново Джон Уік, всі частини. Розумію що це не загально прийнята класика, щоб настільки хотіти передивитись вперше, але блядь, ця сочна картинка, цей сюжет, гра Кіанудякую друже обовязково гляну)))хахах
так дуже классний фільм, там нова частина вийде "Балерина" про дівчінуЯ би хотів стерти памʼять і передивитись заново Джон Уік, всі частини. Розумію що це не загально прийнята класика, щоб настільки хотіти передивитись вперше, але блядь, ця сочна картинка, цей сюжет, гра Кіануіз сучасних бойовиків, це він.
І про Кейна, сліпого азіата з четвертої частини. Ну там все просто розйоб.так дуже классний фільм, там нова частина вийде "Балерина" про дівчіну
шо це за наркоман доходячий?Переглянути вкладення 79413 Дохлый боевик подойдет?