• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Накиньте пару боевиков на ночь

Vendetta

Сектант
Повідомлення
282
Репутація
329
Вподобайки
264
Бали
378
Не сильно старых но чтоб аж дух хватало)
уже не знаю что посмотреть... :unsure: ♥️
Повідомлення об'єднано автоматично:

Можно что то в стиле Гая Рича

Десь бачив із свіжого, короче там пару типів у військовій формі оточують мужика, а мужик з ножем відмахується від них. Там щось у назві «ТЦК» чи щось таке, любительська зйомка, але сюжет мабуть топовий. Я оце тільки хвилину бачив, походу трейлер

Десь бачив із свіжого, короче там пару типів у військовій формі оточують мужика, а мужик з ножем відмахується від них. Там щось у назві «ТЦК» чи щось таке, любительська зйомка, але сюжет мабуть топовий. Я оце тільки хвилину бачив, походу трейлер
десь на вулиці?)))

Так, вони його оточили, прижали десь до стіни житлового будинку і він почав ножем відмахуватись. Ну там на відео видно тільки цей момент де він в оточенні біля стіни і відмахується. Я так і не зрозумів, це арт-хаус якийсь, там все знімають на смартфон, або це якісь свідки зняли зі сторони момент зйомок. Короче думаю пошукати за назвою «тцк», має бути бойовик

Так, вони його оточили, прижали десь до стіни житлового будинку і він почав ножем відмахуватись. Ну там на відео видно тільки цей момент де він в оточенні біля стіни і відмахується. Я так і не зрозумів, це арт-хаус якийсь, там все знімають на смартфон, або це якісь свідки зняли зі сторони момент зйомок. Короче думаю пошукати за назвою «тцк», має бути бойовик
дякую друже обовязково гляну)))хахах

На ночь лучше ужасы

дякую друже обовязково гляну)))хахах
Я би хотів стерти памʼять і передивитись заново Джон Уік, всі частини. Розумію що це не загально прийнята класика, щоб настільки хотіти передивитись вперше, але блядь, ця сочна картинка, цей сюжет, гра Кіану🤪 із сучасних бойовиків, це він.

Я би хотів стерти памʼять і передивитись заново Джон Уік, всі частини. Розумію що це не загально прийнята класика, щоб настільки хотіти передивитись вперше, але блядь, ця сочна картинка, цей сюжет, гра Кіану🤪 із сучасних бойовиків, це він.
так дуже классний фільм, там нова частина вийде "Балерина" про дівчіну

1740959752351.png Дохлый боевик подойдет?

Рембо 4.Банальний сюжет,сочна картинка )

Ахуеный солевой екшен

Переводчик 2023г Гая Ричи глянь если не видел, не люблю боевики пацифист по натуре))Ыы но фильм заценил
Довод 2020г Кристофера Нолана тоже годнота, там ебануца сюжетик
А так по классике, Прирожденные убийцы, Кровавый четверг, Большой куш вот это то шо не стареет

Останнє редагування:
Ахуеный солевой екшен
запайку и в лес шиза:love::D

Переводчик 2024г Гая Ричи глянь если не видел, не люблю боевики пацифист по натуре))Ыы но фильм заценил
Довод 2020г Кристофера Нолана тоже годнота, там ебануца сюжетик
А так по классике, Прирожденные убийцы, Кровавый четверг, Большой куш вот это то шо не стареет
смотрели))) классный фильм)

Рембо 4.Банальний сюжет,сочна картинка )
кстати не смотрел, гляну спасибо бро))

запайку и в лес шиза:love::D

смотрели))) классный фильм)

кстати не смотрел, гляну спасибо бро))
о бля вспомнил легендарную хуйню
Цельнометаллическая оболочка, плис скажи шо не видел и посмотришь

о бля вспомнил легендарную хуйню
Цельнометаллическая оболочка, плис скажи шо не видел и посмотришь
хах реально не видел)) а шо за фильмец?)))))

на ночь в кино?))) :ROFLMAO:

Назад
Зверху Знизу