MaxnatoeGold
Посвященный
Та это шутка , кто может посадить в сизо гаранта с форума ?Это, я же надеюсь, предположение?
Та это шутка , кто может посадить в сизо гаранта с форума ?Это, я же надеюсь, предположение?
малюкТа это шутка , кто может посадить в сизо гаранта с форума ?
легкоТа это шутка , кто может посадить в сизо гаранта с форума ?
совершенно верно. на одном форуме села вся команда
На каком это?)совершенно верно. на одном форуме села вся команда
гидраНа каком это?)
Так уж и вся?
в новостях это не говорилиТак уж и вся?
Не кидок - ваще прикольно, это хорошо что человек оказался не таким гнилым, как его предшественница на данном посту.Да, именно так. Прокомпенсировал я там конечно порядочно, но на Chestnii зла не держу. Он не кидок я знаю это.
Может просто ребрендинг )Так а почему он свалил резко по-английски - есть этому объяснение? Если не секрет.
Предположительно под каким он сейчас брэндом?)Может просто ребрендинг )
Под японским )Предположительно под каким он сейчас брэндом?)
Hitachi?)Под японским )
Вам по спец связи доложили?в новостях это не говорили
Bitcoin )Hitachi?)
ви не готов1 знати правдуСкількі людей стількі і думок, але потрібно всі варіанти розглядати...
То просвіти меневи не готов1 знати правду
варіантів дофіга, що або він вже дійсно на тому світі, або зкрисився, до речі в цьому тайни великої нема, якщо почитати форум, то можна і цю інфу ізі читануть. подробиці не хочу казатиТо просвіти мене
Ахахахабо зкрисився, до речі в цьому тайни великої нема, якщо почитати форум, то можна і цю інфу ізі читануть. подробиці не хочу казати
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.