MUSKlolnftcry
У меня не покупать!

Будь ласка,
Увійти
або

Торкайтеся екрана, щоб добувати монети. Ви ніколи не можете мати забагато!

Покращуйте Маска та його бізнес, щоб збільшити пасивний дохід і підвищити свій рівень.

Запрошуйте друзів, щоб разом розвивати імперії! За кожного запрошеного вами друга ви отримаєте бонус. Коли ваш друг досягне нового рівня, ви також отримаєте монети.

Змагайтеся з друзями та вигравайте монети! Чим більше друзів ви запросите, тим більше битв зможете активувати.

Виконуйте прості щоденні завдання, щоб заробити внутрішньоігрову валюту!

Беріть участь у лотереях, щоб отримати справжні грошові призи! Чим більше друзів ви запросите, тим більше лотерейних квитків ви отримаєте.
Будь ласка,
Увійти
або

Примітка засновника - важливі запитання
Сап, мускуси!
Я хотів би почати з висловлення нашої глибокої вдячності за вашу підтримку та допомогу в розвитку нашої спільноти. Ми щиро цінуємо це і хочемо відплатити тим же.
Ми зробимо все можливе, щоб ви не тільки насолоджувалися грою, але й отримали щедрий еірдроп.
Тим часом я пишу, щоб відповісти на деякі важливі запитання, які циркулюють.
А тепер перейдемо безпосередньо до справи.
Відповіді на деякі ключові питання:
— Лістинг буде
— Лістинг буде на біржах рівня 1
— Ми розповсюдимо всі токени, залишивши лише невелику винагороду для подальшого розвитку продуктів нашої екосистеми
— Все буде прозоро і відкрито для глядача
Наша головна мета полягає в тому, щоб уся наша спільнота отримувала насолоду та користь.
Токен буде запущено на TON
Кількість жетонів, які ви отримаєте в airdrop, залежатиме від кількох факторів.
Пам’ятайте, чим більше цінності ви принесете нашій спільноті, тим більше жетонів ви отримаєте.
Я буду тримати вас у курсі та повідомлятиму, щойно ми отримаємо приблизну дату розміщення.
Продовжуйте грати, отримуйте задоволення і давайте разом створювати великий і стійкий рух.
Дякую всім!

Доречі тут можливо непогано заробити я вивів звідси кошти , усім хай щастить