Как всегда рады сотрудничествуСтабильно делаю здесь покупки, все на высшем уровне, клады делают быстро, камни красивые, хорошо крошатся.
Больше 12 покупок все все время работы магазина , всегда все четко, спасибо.
Как всегда рады сотрудничествуСтабильно делаю здесь покупки, все на высшем уровне, клады делают быстро, камни красивые, хорошо крошатся.
Нам очень приятно видеть Вас среди наших постоянных покупателей, и мы ценим ваше доверие.Стабильно делаю здесь покупки, все на высшем уровне, клады делают быстро, камни красивые, хорошо крошатся.
Приветствую! Благодарю, мы это очень ценимПопросили мене замовити трохи кокаїну хлопцям. Так як треба було 6 грам, то проаналізувавши ринок, зрозумів що тут найнижча ціна на даний момент, що не може не радувати. Написав продавцю, все обговорили та оформили через гаранта. Відправили у встановлені строки, зробили ще і фасування, про яке я просив. Так як штампу, якого я замовив було трішки менше у наявності, ніж планувалося, докинули ще бонусом 0.5 грама, що дуже втішило людей, яким я брав цей кокаїн. Стелс якісний, сервісом задоволений![]()
Товар покупцям теж сподобався!
Дякую за угоду
Я не часто пишу відгуки, але дивлячись яка почалася гра проти продавця (скарги скамерів) вирішив підтримати.
Привіт! Дякуємо за відгукПопросили мене замовити трохи кокаїну хлопцям. Так як треба було 6 грам, то проаналізувавши ринок, зрозумів що тут найнижча ціна на даний момент, що не може не радувати. Написав продавцю, все обговорили та оформили через гаранта. Відправили у встановлені строки, зробили ще і фасування, про яке я просив. Так як штампу, якого я замовив було трішки менше у наявності, ніж планувалося, докинули ще бонусом 0.5 грама, що дуже втішило людей, яким я брав цей кокаїн. Стелс якісний, сервісом задоволений![]()
Товар покупцям теж сподобався!
Дякую за угоду
Я не часто пишу відгуки, але дивлячись яка почалася гра проти продавця (скарги скамерів) вирішив підтримати.
Благодарю за отзыв, возьмите у оператора бонус к следующему заказуздравствуйте, вчера закал себе 3г разных штампов, через час после оплаты уже был в руках товар. Отлично, все понравилось буду брать))) дякую ребята
Короче орнув тут з цін і замовив грам та а потім було впадлу їхать за ним, потім звичайно поїхав, в шоці як той скарб там так довго пролежав (всю ніч)))
Тупа забрал по касаемой і ух ага
Ровний шопчик, опер душка
Just beautifulДали пробу Хуго вчера. Ну в принципе нормальный штамп, прущий, но часто догон был у нас. Резко перестает переть. Стим 60 эйфо 40. После дунул и спал нормально.утром чуть крепатура была.
По сути не плохой варик, прёт интересно, не скучно.
По сервису 10 из 10 , выдали быстро, снял в касание в тихом месте в центре.
Спасибо за угощение.
Спасибо!Дали пробу Хуго вчера. Ну в принципе нормальный штамп, прущий, но часто догон был у нас. Резко перестает переть. Стим 60 эйфо 40. После дунул и спал нормально.утром чуть крепатура была.
По сути не плохой варик, прёт интересно, не скучно.
По сервису 10 из 10 , выдали быстро, снял в касание в тихом месте в центре.
Спасибо за угощение.
Спасибо! ОбращайтесьКороче орнув тут з цін і замовив грам та а потім було впадлу їхать за ним, потім звичайно поїхав, в шоці як той скарб там так довго пролежав (всю ніч)))
Тупа забрал по касаемой і ух ага
Ровний шопчик, опер душка
Добрый, пробы раздаются в соответствующих темах и на данный момент актуальных раздач нету.Впишусь на пробу отправкой, т.к жаба душит бабки платить. Честен, опыт имеется.
Не пожалеете.
HUGO для відпочинку, релаксу, двіжа , більш ейфоричний, N77 - для роботи, переговорів, трохи холодний можна сказати, Барселона - і стимуляція , і єйфорія присутні. Кожний по своєму хороший.Добрый, пробы раздаются в соответствующих темах и на данный момент актуальных раздач нету.
Где-то через 3 недели будет несколько новых кирпичей - будет раздача![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.