Morales - кокаин закладками в Киеве + отправки почтой!

Стабильно делаю здесь покупки, все на высшем уровне, клады делают быстро, камни красивые, хорошо крошатся.

Больше 12 покупок все все время работы магазина , всегда все четко, спасибо.
Как всегда рады сотрудничеству ;)

Стабильно делаю здесь покупки, все на высшем уровне, клады делают быстро, камни красивые, хорошо крошатся.

Больше 12 покупок все все время работы магазина , всегда все четко, спасибо.
Нам очень приятно видеть Вас среди наших постоянных покупателей, и мы ценим ваше доверие.

С Продавцом была произведена гарант-сделка на 2500 $ и была завершена успешно!

IMG-7449.jpg
Попросили мене замовити трохи кокаїну хлопцям. Так як треба було 6 грам, то проаналізувавши ринок, зрозумів що тут найнижча ціна на даний момент, що не може не радувати. Написав продавцю, все обговорили та оформили через гаранта. Відправили у встановлені строки, зробили ще і фасування, про яке я просив. Так як штампу, якого я замовив було трішки менше у наявності, ніж планувалося, докинули ще бонусом 0.5 грама, що дуже втішило людей, яким я брав цей кокаїн. Стелс якісний, сервісом задоволений:)
Товар покупцям теж сподобався!

Дякую за угоду 🤝

Я не часто пишу відгуки, але дивлячись яка почалася гра проти продавця (скарги скамерів) вирішив підтримати.

Останнє редагування:
IMG-7449.jpg
Попросили мене замовити трохи кокаїну хлопцям. Так як треба було 6 грам, то проаналізувавши ринок, зрозумів що тут найнижча ціна на даний момент, що не може не радувати. Написав продавцю, все обговорили та оформили через гаранта. Відправили у встановлені строки, зробили ще і фасування, про яке я просив. Так як штампу, якого я замовив було трішки менше у наявності, ніж планувалося, докинули ще бонусом 0.5 грама, що дуже втішило людей, яким я брав цей кокаїн. Стелс якісний, сервісом задоволений:)

Дякую за угоду 🤝

Я не часто пишу відгуки, але дивлячись яка почалася гра проти продавця (скарги скамерів) вирішив підтримати.
Приветствую! Благодарю, мы это очень ценим 🫶
Спасибо что нашли время написать отзыв, отблагодарим при следующем заказе 🤝

IMG-7449.jpg

Дякую за угоду 🤝

Привіт! Дякуємо за відгук 💙 Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені стаффом. Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині – завжди чекаємо на вас за новими покупками!

С Продавцом была произведена гарант-сделка на 1800 $ и была завершена успешно!

Хороший кайфовий кокаїн

Приємна ейфорія

С Продавцом была произведена гарант-сделка на 2500 $ и была завершена успешно!

здравствуйте, вчера закал себе 3г разных штампов, через час после оплаты уже был в руках товар. Отлично, все понравилось буду брать))) дякую ребята

здравствуйте, вчера закал себе 3г разных штампов, через час после оплаты уже был в руках товар. Отлично, все понравилось буду брать))) дякую ребята
Благодарю за отзыв, возьмите у оператора бонус к следующему заказу:)

Короче орнув тут з цін і замовив грам та а потім було впадлу їхать за ним, потім звичайно поїхав, в шоці як той скарб там так довго пролежав (всю ніч)))
Тупа забрал по касаемой і ух ага
Ровний шопчик, опер душка

Дали пробу Хуго вчера. Ну в принципе нормальный штамп, прущий, но часто догон был у нас. Резко перестает переть. Стим 60 эйфо 40. После дунул и спал нормально.утром чуть крепатура была.
По сути не плохой варик, прёт интересно, не скучно.
По сервису 10 из 10 , выдали быстро, снял в касание в тихом месте в центре.
Спасибо за угощение.

Короче орнув тут з цін і замовив грам та а потім було впадлу їхать за ним, потім звичайно поїхав, в шоці як той скарб там так довго пролежав (всю ніч)))
Дали пробу Хуго вчера. Ну в принципе нормальный штамп, прущий, но часто догон был у нас. Резко перестает переть. Стим 60 эйфо 40. После дунул и спал нормально.утром чуть крепатура была.
Спасибо за угощение.
Just beautiful :troll-(104):

Спасибо за угощение.
Спасибо!
Повідомлення об'єднано автоматично:

Спасибо! Обращайтесь:)
Возьмите у оператора бонус при следующем заказе :)

Впишусь на пробу отправкой, т.к жаба душит бабки платить. Честен, опыт имеется.
Не пожалеете.

Впишусь на пробу отправкой, т.к жаба душит бабки платить. Честен, опыт имеется.
Не пожалеете.
Добрый, пробы раздаются в соответствующих темах и на данный момент актуальных раздач нету.
Где-то через 3 недели будет несколько новых кирпичей - будет раздача 🫡

Добрый, пробы раздаются в соответствующих темах и на данный момент актуальных раздач нету.
Где-то через 3 недели будет несколько новых кирпичей - будет раздача 🫡
HUGO для відпочинку, релаксу, двіжа , більш ейфоричний, N77 - для роботи, переговорів, трохи холодний можна сказати, Барселона - і стимуляція , і єйфорія присутні. Кожний по своєму хороший.

Назад
Зверху Знизу