💥 Мобилизация 18-летних началась? Что стоит за проектом «Контракт 18-24»

Я говорю про амуніцію.

А те що ти перелічив - ПОТРІБНО!
Командирам видніше. ССО і приціли завозять, і старлінки, і генератори. Зараз потрібно світлофори замінити і дозволити відкуплятись за корупцію, це дійсно на часі.
Май повагу до тих, хто своєю кров'ю захистив твій комфорт і можливість жити
Дакую їм, максимально з повагою. Ще дякую що відстоюють право наше невідʼємне стати сировинним придатком Америки, але не тієї клятої росії. Дякую ще що стримували ворога щоб пацани могли, з трудом, вирватись через гори і ріки за кордон щоб зберегти життя.
Може у солдатів ще зʼявиться повага до себе і вони почнуть запитувати тих всіх начальників за своє забезпечення.
Та не нормально, придумали ж для чогось конвенції женевські, права полонених військових у них прописали
ООН і Європа максимально занепокоєні вже 3й рік, кожного дня перечитують конвенцію і занепокоюються

Командирам видніше. ССО і приціли завозять, і старлінки, і генератори. Зараз потрібно світлофори замінити і дозволити відкуплятись за корупцію, це дійсно на часі.
Чувак, я був 3 тижні тому біля Курщини. Не розказуй кому що видніше в даній ситуації. Ти сильно "ущемльонний" цивіл чи шо?

Дакую їм, максимально з повагою. Ще дякую що відстоюють право наше невідʼємне стати сировинним придатком Америки, але не тієї клятої росії. Дякую ще що стримували ворога щоб пацани могли, з трудом, вирватись через гори і ріки за кордон щоб зберегти життя.
Може у солдатів ще зʼявиться повага до себе і вони почнуть запитувати тих всіх начальників за своє забезпечення.

ООН і Європа максимально занепокоєні вже 3й рік, кожного дня перечитують конвенцію і занепокоюються
Слухай, а причому тут хлопці, що проливали свою кров і віддали життя до кончених політичних рішень, і дідових маразмів??

Чувак, я був 3 тижні тому біля Курщини. Не розказуй кому що видніше в даній ситуації. Ти сильно "ущемльонний" цивіл чи шо?
Все необхідне є, армія повністю забезпечена що ми можемо дозволити собі навіть зміну кольорів світлофорів і роздачу так необхідної 1000 грн (~25$), створити додаткові міністерства та силові структури, якщо чогось немає в підрозділі, значить командир не вважає за потрібне це видавати. Ти марафон взагалі не дивишся чи шо?
Слухай, а причому тут хлопці, що проливали свою кров і віддали життя до кончених політичних рішень, і дідових маразмів??
Та ні до чого в принципі. Якщо до тебе не доходить що політичні рішення напряму впливають на життя тих солдатиків, то тут я вже не допоможу тобі. Людей жалко, а їхні командири з великими зірками, що вхожі в Раду, не говорять з трибуни що хтось охуів приймаючи такі політичні рішення.

Дивись марафон і читай труху.

І не відповідай далі.

Все необхідне є, армія повністю забезпечена що ми можемо дозволити собі навіть зміну кольорів світлофорів і роздачу так необхідної 1000 грн (~25$), створити додаткові міністерства та силові структури, якщо чогось немає в підрозділі, значить командир не вважає за потрібне це видавати. Ти марафон взагалі не дивишся чи шо?

Та ні до чого в принципі. Якщо до тебе не доходить що політичні рішення напряму впливають на життя тих солдатиків, то тут я вже не допоможу тобі. Людей жалко, а їхні командири з великими зірками, що вхожі в Раду, не говорять з трибуни що хтось охуів приймаючи такі політичні рішення.
А ні хто не каже, що уйобки при владі хороші,що нема тупих рішень шкідливих для всіх. Тут і сказати мало цензурного можна. Але люди які вірні своїй батьківщині , вірні не владі, а своєму дому, народові і родині. Влада тимчасова, як би їм не хотілось узурпувати, а країна у нас одна, це наш дім. Люди які встали на захист і роблять все щоб у війні виграти встали не за умовного Зєлю. А за те, щоб ми далі могли бути суверенною державою, щоб не повторила русня те, що зробила з десятками тисяч наших родичів. І прикинь,влада ця теж нікому не подобається

І прикинь,влада ця теж нікому не подобається
І от ми прийшли до того що нахуй воно не потрібно здравим тіпам стрілятися там, коли в тилу хуйня відбувається під протекторатом тієї шайки. А якщо здраві тіпи в армейці і їх командири з великими зірками не можуть залетіти в Раду і розїбати ту шайку, то це до кого питання…Мене дивує це мислення «не на часі розбиратись з власть-імущіми, потрібно воювати», і нікого не бентежить що їхнє життя залежить від цих власть-імущих і від їхніх рішень.

Та не нормально, придумали ж для чогось конвенції женевські, права полонених військових у них прописали
У войны нет правил, а то что на бумаге это не имеет значения в реальном мире

Ти взагалі знаєш, що позицію може формувати не тільки телевізор/інтернет??
Я тобі можу сказати, як людина з досвідом медичним у цій війні. Знаєш, що обов'язково є у медиків, коли розгортається медпункт на звільнених територіях? Екстрена контрацепція, яка розлітається що ті пиріжки, бо ці почвари гвалтують жінок і дівчат, навіть зовсім маленького віку. У мене колега була в ахуї, коли ці пігулки знадобилися 10 річній дівчинці. І це ще я мовчу про те, що вони вбивають цивільних і проводять фільтрацію, важко знайти людину яка на підвалі не побувала. А тих хто родичі військових або хто відомий активною громадською позицією потім знаходять за хатами у прилісках.
Як кажуть,як що ти чогось не бачив це не значить що цього не існує.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Твоє діло донатити чи ні, але мені пригоріло зараз. Може спробуєш замінити когось з тих тіпів, похавати землі рідненької, а потім будеш відпускати подібні коменти?
Май повагу до тих, хто своєю кров'ю захистив твій комфорт і можливість жити
Так я свою точку зрения строю только исходя из реального фактажа а не пропаганды идиотской. А моя реальность состоит из того что многие мои знакомые уезжали через оккупированной Запорожье пока сбушники не закрыли вход уронив точку и сказав что это русаки сделаны.
Понятное дело что росияне не совсем благополучные но тот пиздец который творит ненька очень сложно оправдать тем что они долбаебы

І от ми прийшли до того що нахуй воно не потрібно здравим тіпам стрілятися там, коли в тилу хуйня відбувається під протекторатом тієї шайки. А якщо здраві тіпи в армейці і їх командири з великими зірками не можуть залетіти в Раду і розїбати ту шайку, то це до кого питання…Мене дивує це мислення «не на часі розбиратись з власть-імущіми, потрібно воювати», і нікого не бентежить що їхнє життя залежить від цих власть-імущих і від їхніх рішень.
Бо шайка у будь-якому випадку або піде або втече. А нам далі якось жити треба

Бо шайка у будь-якому випадку або піде або втече. А нам далі якось жити треба
Ну от якщо ти хочеш воювати за наказом тих хто втече, то воюй. А я хочу послухати тих хто не втече, хто буде вимушений тут і надалі жити в розрухах, без економіки і з найпотужнішою демографією. Шануй героїв. До речі а скільки там покараних за розстріл майдану, вони ж ніби герої сотні? За героїв хтось був покараний? Ну от і тут так буде, герої підуть у вічність, бо ця війна ніякого сенсу не несе, якщо ви і надалі рабами хочете жити відпускаючи цю шайку і з обіймами чекати наступну, яка буде «працювати за тими ж принципами».

Назад
Зверху Знизу