• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

░▒▓█ міністерство відправок █▓▒░

Оператор вообще заходит в сеть?! Или у его выходной?

Хтось дійсно влучно написав "міністерство очікування". Вже замовляв тут й теж чекав, думав не пощастило. Ні, все ж таки системна проблема. Якщо потрібен дійсно гарний товар на свій кошт (ще раз я б просто так не замовив), але є час почекати, то вам сюди. Якщо ви розраховуєте що вам відправлять щось в день оплати, або на наступний, або через день - то тут є проблеми. Оплативши в середу, у вихідні, я все ще чекаю ТТН. Ідеально було б попереджувати хоча б, на рахунок затримок. Оператор же має знати хоч якусь інформацію. До самого оператора, стелсу або товару нарікань нуль. Єдине це дуууже довго відправляють. Особливо коли ти абсолютно пустий відчувається це доволі критично.

Хтось дійсно влучно написав "міністерство очікування". Вже замовляв тут й теж чекав, думав не пощастило. Ні, все ж таки системна проблема. Якщо потрібен дійсно гарний товар на свій кошт (ще раз я б просто так не замовив), але є час почекати, то вам сюди. Якщо ви розраховуєте що вам відправлять щось в день оплати, або на наступний, або через день - то тут є проблеми. Оплативши в середу, у вихідні, я все ще чекаю ТТН. Ідеально було б попереджувати хоча б, на рахунок затримок. Оператор же має знати хоч якусь інформацію. До самого оператора, стелсу або товару нарікань нуль. Єдине це дуууже довго відправляють. Особливо коли ти абсолютно пустий відчувається це доволі критично.
Печально слышать.. Уже выше стучали Міністерство чтобы обеспечить парочку пробников из витрины для "проверки" непосредственно качества сервиса, доставки, стелса и др. Пока без ответа селлера

В неділю був якраз вихідний
Є можливість закинути посилки на пошту? Субота, хоч би завтра покурити

UPD:
Можливості не знайшлось. Немає сенсу ні по форумах писати, ні сапу який знає не більше за мене. В минулий раз на третій день відправили, в цей, трьох днів не вистачило, а судячи з того що писав магазин вище в неділю вони ще й вихідні. Просто жах.

Останнє редагування:
Оплатив, і сап перестав відповідати

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу