Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Все це показує нп,напрямки куди переадресували та коли,і так такі випадки були коли людина без номеру тф по даним з паспорту забирала посилку,або через тех підтримку
Мені сюди скинути ще скріни добавивши підтвердження де буде вказаний твій поштомат,населенний пунтк та переадресацію яку ти робив?оператор тобі в лс всі докази скинув,будеш далі вносити клевету на наш магазин я звернусь до адміністрації форуму щоб ти отримав статус певний
Покажіть мені ці докази. Потрібно фото накладної якщо є. Також потрібні докази від позивача, де я міг би побачити усю переписку разом із даними. Очікую у особистих. На все про все виділяю 96 годин.
Покажіть мені ці докази. Потрібно фото накладної якщо є. Також потрібні докази від позивача, де я міг би побачити усю переписку разом із даними. Очікую у особистих. На все про все виділяю 96 годин.
Мені сюди скинути ще скріни добавивши підтвердження де буде вказаний твій поштомат,населенний пунтк та переадресацію яку ти робив?оператор тобі в лс всі докази скинув,будеш далі вносити клевету на наш магазин я звернусь до адміністрації форуму щоб ти отримав статус певний
как можно верить твоим словам если ты каждый день ему пишешь отправим завтра, завтра завтра и в итоге бороду шьешь, после этого тип заказал у плуто и ему все пришло
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.