МІНІСТЕРСТВО ВІДПРАВОК

Вкладення

• IMG_3067.jpeg
    IMG_3067.jpeg
    400.8 КБ · Перегляди: 3
  • IMG_3066.jpeg
    IMG_3066.jpeg
    519.8 КБ · Перегляди: 3
Все вказує на те, що магазин не вказав мій номер при відправці.

Посилку отримали у відділенні, а не в поштоматі. І я не міг її забрати тому що у додатку посилки не було і номер накладної ваш магазин мені не надав. Все видно на скрінах.

Чому ви не давали мені номер накладної і не відповідали в темі на мої повідомлення??
Замовлення я не отримав.
За номер накладної я вже писав,посилку забрали в том пункту де замовляли,переадресацію зробив отримувач також на той поштомат на який замовляв
Повідомлення об'єднано автоматично:

Якраз таки ви лажанули, майте совість розібратися як нормальний продавець а не видумувати. Похрін що посилка їхала до отримувача, якщо номер не вірно був вказаний. Головне у відправці це номер телефону клієнта і ніщо інше. Ви його не правильно вказали, тому і поїхала посилка іншому клієнту (знайдіть номер серед списку клієнтів, можливо це інший клієнт, який собі привласнив посилку). Бачу що їхало якраз у місця де посилки отримують військові, отже вже пригодиться товар.

Це ситуація у якій можна розібратися за 10 хвилин, а ви тут позоритеся.

І ще раз кажу, я знаю про що говорю. Я такі ситуації розрулюю за декілька хвилин , бо вони не рідкість.
Посилка поїхала на номер отримувача,після чого її переадресував отримувач з відділення на поштомат(на який замовляв отримувач)також посилку забрали в тому ж населенному пункті куди було замовлення,то в чому ми лажонули?

Останнє редагування:
За номер накладної я вже писав,посилку забрали в том пункту де замовляли,переадресацію зробив отримувач також на той поштомат на який замовляв

Посилка поїхала на номер отримувача,після чого її переадресував отримувач з відділення на поштомат(на який замовляв отримувач)також посилку забрали в тому ж населенному пункті куди було замовлення,то в чому ми лажонули?
Так він пише що підтвердження немає що його мобільний номер було вірно вказано. Якщо дійсно є підтвердження що то його мобільний номер, взагалі питань немає.

Так він пише що підтвердження немає що його мобільний номер було вірно вказано. Якщо дійсно є підтвердження що то його мобільний номер, взагалі питань немає.
При переадресації номер телефону можно змінити,також якщо подзвонити на гарячу лінію Нп це можливо просто по данним зробити,в данному випадку це нічого не змінює,а те що переадресацію робили на поштомат на який замовляли уже про щось говорить

При переадресації номер телефону можно змінити,також якщо подзвонити на гарячу лінію Нп це можливо просто по данним зробити,в данному випадку це нічого не змінює,а те що переадресацію робили на поштомат на який замовляли уже про щось говорить
Відправник може, а не отримувач

Ну і в накладній це покаже, що була зміна даних. Там без сліду це не залишається

Я не отримував посилку. Ви не відповідали на мої повідомлення і те що оператор весь час писав, що посилка не відправлена і скоро поїде з бонусом вказує на те що ви знали що відправили не мені. Але потім вирішили проблему за рахунок клієнта ще й з обвинуваченнями.

Ось чат з оператором і там все видно.

Вкладення

• IMG_3071.jpeg
    IMG_3071.jpeg
    1.3 MБ · Перегляди: 2
  • IMG_2970.jpeg
    IMG_2970.jpeg
    374.8 КБ · Перегляди: 2
  • IMG_3072.jpeg
    IMG_3072.jpeg
    1.2 MБ · Перегляди: 2
  • IMG_3073.jpeg
    IMG_3073.jpeg
    1.4 MБ · Перегляди: 2
  • IMG_3074.jpeg
    IMG_3074.jpeg
    1.4 MБ · Перегляди: 2

Ну і в накладній це покаже, що була зміна даних. Там без сліду це не залишається
Отримувач теж може, але якщо є власник зареєстрованого застосунку на номер отримувача.
Через помилку у номері телефону отримувача сповіщення про посилку отримає власник того номеру.
Можливо не хотів забирати на відділенні, не знаючи що там і від кого, тому переалресував на поштомат, щоб подивитись з цікавості.

Для підтвердження отримання потрібен доказ, що відправлення було на конкретний номер отримувача. Щоб виключити помилку у номері телефону отримувача.

Правилами форуму передбачено компенсацію 50% вартості замовлення у випадку втрати посилки новою поштою у воєнний час. Але якщо посилка була відправлена на дійсний номер замовника.

Якраз отримувач і може це зробити,навіть без номеру звернувшись на нп та показавши докази що це його посилка

Отримувач теж може, але якщо є власник зареєстрованого застосунку на номер отримувача.
Через помилку у номері телефону отримувача сповіщення про посилку отримає власник того номеру.
Можливо не хотів забирати на відділенні, не знаючи що там і від кого, тому переалресував на поштомат, щоб подивитись з цікавості.

Для підтвердження отримання потрібен доказ, що відправлення було на конкретний номер отримувача. Щоб виключити помилку у номері телефону отримувача.

Правилами форуму передбачено компенсацію 50% вартості замовлення у випадку втрати посилки новою поштою у воєнний час. Але якщо посилка була відправлена на дійсний номер замовника.
У випадку коли отримувач забрав свою посилку компенсація не передбачена

Якраз отримувач і може це зробити,навіть без номеру звернувшись на нп та показавши докази що це його посилка

У випадку коли отримувач забрав свою посилку компенсація не передбачена
Я думаю що для вас не буде проблемою скинути скрін з 4 останніми цифрами номеру на який була відправка.

Я думаю що для вас не буде проблемою скинути скрін з 4 останніми цифрами номеру на який була відправка.
Ну звісно,ми ж тримаємо кабінети нп по пів місяця спеціально щоб скинути скрін тому хто забрав посилку та почав клевету на наш магазин

Ну звісно,ми ж тримаємо кабінети нп по пів місяця спеціально щоб скинути скрін тому хто забрав посилку та почав клевету на наш магазин
Як тоді дізнались, що посилка була забрана і що переадресація кудись була?
Тобто якась людина пішла на відділення мп з паспортом, щоб вказати що то її посилка, але чомусь одразу її переадресувала на поштомат не забираючи?

Останнє редагування:
Як тоді дізнались, що посилка була забрана і що переадресація кудись була?

Тобто якась людина пішла на відділення мп з паспортом, щоб вказати що то її посилка, але чомусь одразу її переадресувала на поштомат не забираючи?
Все це показує нп,напрямки куди переадресували та коли,і так такі випадки були коли людина без номеру тф по даним з паспорту забирала посилку,або через тех підтримку

Міністерство

Весь час оператор відповідав що посилка не відправлена, всі повідомлення я писав у темі магазину. Я чекав з 4 травня, а ви там тупо морозились. І зараз закриваєте питання за мій кошт. Посилку я не отримував, у додатку її не було, накладну мені також не надавали.

Ви мені вчора скріни з номером та шляхом посилки скинули. Там же в інформації можете і номер телефону на який посилку відправляли подивитися. Чи сьогодні вже видалили інформацію? 😁

Вкладення

• IMG_3064.jpeg
    IMG_3064.jpeg
    75.6 КБ · Перегляди: 2
  • IMG_3065.jpeg
    IMG_3065.jpeg
    54.3 КБ · Перегляди: 2
Назад
Зверху Знизу