Міністерство відправок - не відправляє товар та не повертає гроші ! 180usdt

"Главный прийдёт там и разберёмся"- ДМБ:)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Заказ на 5г шишок я робив, 9мая

Вже завтра 17-й день(

Мені вчора мали повернути кошти але пишуть брєд, шо типу не можемо повернути поки не перевірять чі вони вже не відправили мою посилку.
На минуточку сьогодні 17-й день після оплати
Там відправник не вказав походу телефон як і у мене. Але магазин вирішує такі питання за рахунок клієнта.

Мені вчора мали повернути кошти але пишуть брєд, шо типу не можемо повернути поки не перевірять чі вони вже не відправили мою посилку.
На минуточку сьогодні 17-й день після оплати
Навіщо ти обманюєш?нижче прикріплюю скрін переписки з вами вчора,щоб люди бачили все

ты клоун ? ты в 1 посте признаешь что ПРАВ И НЕ ПРАВ одновременно . солевой ? человек заплатил бабки , будь добр сделай свое убогое дело
Бажаю вам змінити манеру та спілкуватися нормально,в іншому випадку мені доведеться звернутися до адміністрації форуму,судячи із того що ви перебирали тему та знайшли смс по ситуації яка була вирішена давно то неадекватні тут ви,провокувати також нема сенсу)

Вкладення

• IMG_7634.jpeg
    IMG_7634.jpeg
    226.6 КБ · Перегляди: 13
Останнє редагування:
Там відправник не вказав походу телефон як і у мене. Але магазин вирішує такі питання за рахунок клієнта.

Большинство заказывает на левые (вымышленные) данные, где лишь симка настоящая. Да и некоторые шопы такое требуют.
Получится, что без указания номера получателя - клиент ни как не сможет забрать посылку.

С другой стороны - если даже на свои действительные данные заказывают - никто из клиентов не захочет идти на отделение с паспортом и разбираться. В целях личной безопасности, бо в посылке нелегальный стафф.

Получается, что не указание номера получателя или допущение в нем ошибки - чистый проеп отправителя. Тобто шопа. И в случае спорных моментов, со стороны шопа требуется предоставление доказательства, что номер отправителя был действительно указан и правильно.

Большинство заказывает на левые (вымышленные) данные, где лишь симка настоящая. Да и некоторые шопы такое требуют.
Получится, что без указания номера получателя - клиент ни как не сможет забрать посылку.

С другой стороны - если даже на свои действительные данные заказывают - никто из клиентов не захочет идти на отделение с паспортом и разбираться. В целях личной безопасности, бо в посылке нелегальный стафф.

Получается, что не указание номера получателя или допущение в нем ошибки - чистый проеп отправителя. Тобто шопа. И в случае спорных моментов, со стороны шопа требуется предоставление доказательства, что номер отправителя был действительно указан и правильно.
Якби це було трохи раніше ми це все скинули,без цього є докази скрінів де видно що посилку переадресовував отримувач з відділення на поштомат,і посилку отримали також там де замовляли,я вважаю цього більш ніж достатньо щоб переконатися що посилку забрав той хто замовляв

Якби це було трохи раніше ми це все скинули,без цього є докази скрінів де видно що посилку переадресовував отримувач з відділення на поштомат,і посилку отримали також там де замовляли,я вважаю цього більш ніж достатньо щоб переконатися що посилку забрав той хто замовляв
Без правильного номеру отримувач не зможе відкрити комірку поштомата. Та навіть знати її ттн, чи взагалі знати, що посилка була відправлена.
Тобто йому потрібно було б періодично ходити на відділення мп та запитувати чи не було відправлення на його дані. А потім надавати документи, що таке відправлення саме його.
Але чомусь той уявний отримувач, після підтвердження у відділенні що це саме його посилка - чомусь її не забирає, а одразу переадресовує кудись. Ймовірність таких дій у випадку отримуванння нелегалу дуже низькач як єдиний з можливих варіантів. У випадку, коли отримувач замовляв на ліві дані - взагалі б нічого не вдіяв з посилкою, якщо номер отримувача не було вказано чи вказано неправильно.

Тепер уявімо, що у номері отримувача була допущена помилка. Дійсному власнику номеру, що не є клієнтом, який замовляв - приходить сповіщення що йому була надіслана посилка. Він не знає що це за посилка, та від кого. Але з цікавості хоче перевірити та робить переадресацію на поштомат, щоб не йти за нею до відділення. Ймовірність такого випадку у разі помилки у номері отримувача - найбільша.

Такод можна пояснити відносне співпадіння локації отримання.
У випадку замовлення на ліві дані - клієнт йде до магазину чи кудись, де можна придбати сімку. Де часто номери йдуть по порядку чи майже співпадають з дуже невеликою різницею.
Тобто хтось ще, хто купував сімку там само раніше чи пізніше (не залежно від мети придбання) - матиме схожий номер у тій же локації. Чим населений пункт менший - тим більша вірогідність, що власник схожого номеру буде перебувати в тому ж населеному пункті.

Навіщо ти обманюєш?нижче прикріплюю скрін переписки з вами вчора,щоб люди бачили все

Бажаю вам змінити манеру та спілкуватися нормально,в іншому випадку мені доведеться звернутися до адміністрації форуму,судячи із того що ви перебирали тему та знайшли смс по ситуації яка була вирішена давно то неадекватні тут ви,провокувати також нема сенсу)
Ну так це ж вчора ви мені написали що або сьогодні перевірять або завтра.
То вже сьогодні останній день а відповіді ніякої

Ситуація не змінилась)

Написали тільки що, що повернуть кошти

Якщо повернуть завтра відпишу і скину скрін повернення коштів, всім тихої ночі

Назад
Зверху Знизу