andrik1488
Гуру
Куди ж ми вас покинемо))запустимо ще велику роздачу проб
Загляньте в ЛС)Скиньте приклади в лс почитаю
Повідомлення об'єднано автоматично:
У нас поповнення мефу,два тестера чекаю в лс)
Куди ж ми вас покинемо))запустимо ще велику роздачу проб
Загляньте в ЛС)Скиньте приклади в лс почитаю
Повідомлення об'єднано автоматично:
У нас поповнення мефу,два тестера чекаю в лс)
Голубіро ШпіоніроГляньте лс, там був конкурс на найкраще привітання оператора з Пасхою, наче мені приз має бути, вже місяць пройшов, 24.04. ви обіцяли відписати
Не зрозумів ?Голубіро Шпіоніро
Та я прикол тягну броНе зрозумів ?
Тягни за цицюТа я прикол тягну бро
То ж такТягни за цицю![]()
Я таке діло сам люблю, аж зуби сверблятьТо ж так
Я люблю жмякать поки вона смокчеЯ таке діло сам люблю, аж зуби сверблять
Дурний так би не робивЯ люблю жмякать поки вона смокче
Точно аххаДурний так би не робив
Нет уже 16-й деньТретий заказ в этом магазе, до этого два раза всё было норм, около полугода назад был последний заказ. Сегодня 11 день как оплатил заказ, продолжают кормить завтраками))) Скрины прикладываю. Вопрос к Admin как так, проверенный селлер, который в команде Лабы и имеет статус ВИП на потоке кидает клиентов ? И ещё вопрос что делать тем кто не попадает под правила, для того чтобы была возможность открыть диспут, дата регистрации у меня подходит, но не хватает сообщений и лайков.
Denis359555 тебе я так понимаю тоже ничего не выслали ?
Терпіть козаки мужиками будетеНет уже 16-й день
МолодицюТягни за цицю![]()
В такому разі чекаю данні в лс,перевіримоНет уже 16-й день
ДобреВ такому разі чекаю данні в лс,перевіримо
Продавець скинув кошти в повному обсязі ще 22.05, та ще ось сьогодні, абсолютно безкоштовно прислали мені мій заказ, 5г шш, шш як завжди чудові, буду брати тут ще. Успіхів магазину і сподіваюся магазин вирішив свої проблеми і все буде гуд, буду замовляти щеТретий заказ в этом магазе, до этого два раза всё было норм, около полугода назад был последний заказ. Сегодня 11 день как оплатил заказ, продолжают кормить завтраками))) Скрины прикладываю. Вопрос к Admin как так, проверенный селлер, который в команде Лабы и имеет статус ВИП на потоке кидает клиентов ? И ещё вопрос что делать тем кто не попадает под правила, для того чтобы была возможность открыть диспут, дата регистрации у меня подходит, но не хватает сообщений и лайков.
Denis359555 тебе я так понимаю тоже ничего не выслали ?
Продавець скинув кошти в повному обсязі ще 22.05, та ще ось сьогодні, абсолютно безкоштовно прислали мені мій заказ, 5г шш, шш як завжди чудові, буду брати тут ще. Успіхів магазину і сподіваюся магазин вирішив свої проблеми і все буде гуд, буду замовляти ще
Якщо це є правдою, то в мене появляться надії на те що і мені повернуть мої грошіПродавець скинув кошти в повному обсязі ще 22.05, та ще ось сьогодні, абсолютно безкоштовно прислали мені мій заказ, 5г шш, шш як завжди чудові, буду брати тут ще. Успіхів магазину і сподіваюся магазин вирішив свої проблеми і все буде гуд, буду замовляти ще
Надайте данні в лс тут,якщо хтось просить повернення ми робимо без проблем + посилка безкоштовно)Якщо це є правдою, то в мене появляться надії на те що і мені повернуть мої гроші
А напишіть мені в ЛС, будь ласка, бо я щось не можу знайти де то робиться.Надайте данні в лс тут,якщо хтось просить повернення ми робимо без проблем + посилка безкоштовно)
ВідписавА напишіть мені в ЛС, будь ласка, бо я щось не можу знайти де то робиться.
Мені з 6-го травня не відправляють посилку, і я вже готовий просити повернення коштів…
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.