Министерство ОТПРАВОК

"Министерство" уехало в министерство по приёмам
Ну що за маячня,не пишіть такого без аргументів,людей он налякали
Повідомлення об'єднано автоматично:

Нет. Предположение, т.к селлера нет уже неделю на форуме
Я ж не можу бути з вами постійно,завтра-післязавтра новий сапорт буде з вами постійно

Вони відповідають, але не відправляють. Припущення що їх прийняли, звучить дуже правдоподібно.
Відправляються посилки,на каналі свіжі відгуки,у кого затримки тим добавили вагу,хто попросив повернення їм його зробили

Третий заказ в этом магазе, до этого два раза всё было норм, около полугода назад был последний заказ. Сегодня 11 день как оплатил заказ, продолжают кормить завтраками))) Скрины прикладываю. Вопрос к Admin как так, проверенный селлер, который в команде Лабы и имеет статус ВИП на потоке кидает клиентов ? И ещё вопрос что делать тем кто не попадает под правила, для того чтобы была возможность открыть диспут, дата регистрации у меня подходит, но не хватает сообщений и лайков.

Denis359555 тебе я так понимаю тоже ничего не выслали ?
Можно побачити конкретний доказ що вас кинули?якщо вас щось не влаштовує попросили повернення і отримали,коли кидають забивають повністю і не відповідають,у нас за затримку бонус до ваги,якщо ви не хочете почекати то ми зробимо повернення і закрили розмову,не бачу проблеми в цьому,звісно що наша вина бо так надовго затрималось,але ми робимо все щоб таких ситуацій не було,на жаль все ідеально не можливо зробити

О, так норм тоді) Але ще почекаю, оператор в тг відповідає, якби кидалово то не відповів би напевно, а так проблеми в них чи ще щось.

Я не часто тут на форумі сиджу просто)) Минулого разу у лютому шишки брав, зараз закінчились знову вирішив взяти.
Як я бачу вашу посилку відправили ще до цього смс що ви написали,з запізненням 2 дні з моменту оплати

Як я бачу вашу посилку відправили ще до цього смс що ви написали,з запізненням 2 дні з моменту оплати
Мені досі нічого не відправили

Я б також хотів побачити свою посилку))

Вкладення

• IMG_3053.jpeg
    IMG_3053.jpeg
    1.4 MБ · Перегляди: 9
Останнє редагування:
Мені досі нічого не відправили

Я б також хотів побачити свою посилку))
Можу вам в лс скинути скрін де видно що ви забрали посилку а також ваш ттн,де всі данні збігаються,вам відправили через два дні після замовлення,навіщо брехати?можу сюди скинути скрін без ваших данних коли відправлена посилка та коли її забрали щоб люди розуміли ситуацію,також всю історію ваших переадресувань(без данних,номерів почтоматів)де видно що це ви переадресовували пів місяця посилку із-за цього затримка

Можу вам в лс скинути скрін де видно що ви забрали посилку а також ваш ттн,де всі данні збігаються,вам відправили через два дні після замовлення,навіщо брехати?можу сюди скинути скрін без ваших данних коли відправлена посилка та коли її забрали щоб люди розуміли ситуацію,також всю історію ваших переадресувань(без данних,номерів почтоматів)де видно що це ви переадресовували пів місяця посилку із-за цього затримка
Так скиньте. Це що прикол якийсь? В такому випадку чому оператор мені досі обіцяє відправити посилку з бонусом через запізнення замість того щоб надати номер накладної?

Так скиньте. Це що прикол якийсь? В такому випадку чому оператор мені досі обіцяє відправити посилку з бонусом через запізнення замість того щоб надати номер накладної?

Ви мене напевно плутаєте з іншим вашим клієнтом. Ось скріни переписки з вашим оператором.

Вкладення

• IMG_3055.jpeg
    IMG_3055.jpeg
    598.8 КБ · Перегляди: 5
  • IMG_3056.png
    IMG_3056.png
    1.3 MБ · Перегляди: 5
Замовленн було 4ч,відправлено 6 числа,8 прибуло та пролежало на почтоматі,потім ти його перенаправив 14 числа(при цьому в темі писав що нічого не відправили)після твоїх переадресувань ти забрав аж 21 числа(не по нашій вині)

Ви мене напевно плутаєте з іншим вашим клієнтом. Ось скріни переписки з вашим оператором.

Я не плутаю,це ви пробуєте внести клевету на наш магазин,оператор новий,в нього не було ттн,але це ні при чому в данному випадку,тому що посилку ви побачили та самі переадресовували пів місяця

Вкладення

• IMG_7605.jpeg
    IMG_7605.jpeg
    26 КБ · Перегляди: 5
  • IMG_7604.jpeg
    IMG_7604.jpeg
    18.4 КБ · Перегляди: 4
Можно побачити конкретний доказ що вас кинули?якщо вас щось не влаштовує попросили повернення і отримали,коли кидають забивають повністю і не відповідають,у нас за затримку бонус до ваги,якщо ви не хочете почекати то ми зробимо повернення і закрили розмову,не бачу проблеми в цьому,звісно що наша вина бо так надовго затрималось,але ми робимо все щоб таких ситуацій не було,на жаль все ідеально не можливо зробити
Так я просив повернення через 8 днiв затримки, на другому скріні все є. Ваш оператор відповів що повернення вже неможливе, ось цей скрін. Авжєш не влаштовує і я хочу повернення, вже 12 день як я оплатив заказ.

Вкладення

• Screenshot_20250522-123916.png
    Screenshot_20250522-123916.png
    1.5 MБ · Перегляди: 1
Так я просив повернення через 8 днiв затримки, на другому скріні все є. Ваш оператор відповів що повернення вже неможливе, ось цей скрін. Авжєш не влаштовує і я хочу повернення, вже 12 день як я оплатив заказ. Вже все замовленно в іншому магазині.
а ви напишіть в лс,якщо не було відправки зроблю повернення та + посилку безкоштовно відправимо бонусом

Я не розумiю як тут писати в ЛС, не знайшов нiякоЇ кнопки для цього, напишiть ви перший будь ласка
Я не розумiю як тут писати в ЛС, не знайшов нiякоЇ кнопки для цього, напишiть ви перший будь ласка
Відписав

Замовленн було 4ч,відправлено 6 числа,8 прибуло та пролежало на почтоматі,потім ти його перенаправив 14 числа(при цьому в темі писав що нічого не відправили)після твоїх переадресувань ти забрав аж 21 числа(не по нашій вині)

Я не плутаю,це ви пробуєте внести клевету на наш магазин,оператор новий,в нього не було ттн,але це ні при чому в данному випадку,тому що посилку ви побачили та самі переадресовували пів місяця
Мені нічого не відправляли. В лс скрін з моїми даними ви також не надіслали. Накладну також ніхто не давав

Мені нічого не відправляли. В лс скрін з моїми даними ви також не надіслали. Накладну також ніхто не давав
Вище я надав докази що посилка забрана тим хто її замовляв,а який сенс кидати ттн на посилку яку ти вже забрав?

Так я просив повернення через 8 днiв затримки, на другому скріні все є. Ваш оператор відповів що повернення вже неможливе, ось цей скрін. Авжєш не влаштовує і я хочу повернення, вже 12 день як я оплатив заказ.
Повернення вам зробили,очікуйте ттн посилки від оператора)

В любом случае, рад что вы с нами 💪🏼🥷🏼

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу