Вообще похуй∄
Конфуций
"Министерство" уехало в министерство по приёмам
Вони ж наче недавно сапорта шукали - бо гра була при старому сапорту, а виграш так ніхто й не вислав"Министерство" уехало в министерство по приёмам
Вони пояснюючи це тим що в них один курьер
Це точна інфа бро??"Министерство" уехало в министерство по приёмам
Нет. Предположение, т.к селлера нет уже неделю на форумеЦе точна інфа бро??
Мне написали что сегодня будет отправка и будет бонус, вот сижу ждуНет. Предположение, т.к селлера нет уже неделю на форуме
Вони тобі відповідають?Брат, така сама хуйня. Погано сплю після звільнення з армії, взяв шишок і наїбали. Ну тут хуй вгадаєш.
Вони відповідають, але не відправляють. Припущення що їх прийняли, звучить дуже правдоподібно.Мне написали что сегодня будет отправка и будет бонус, вот сижу жду
Повідомлення об'єднано автоматично:
Вони тобі відповідають?
Так що відправили? Бо така ж сама ситуація, вже тиждень не відправляють і кормлять завтраками, і теж саме відписали дамо бонус і т.д.Мне написали что сегодня будет отправка и будет бонус, вот сижу жду
Сьогодні 9-й день, і админ написав що ще 2 дні потрібно почекатиТак що відправили? Бо така ж сама ситуація, вже тиждень не відправляють і кормлять завтраками, і теж саме відписали дамо бонус і т.д.
Сьогодні 9-й день, і админ написав що ще 2 дні потрібно почекати
Ось щеСьогодні 9-й день, і админ написав що ще 2 дні потрібно почекати
Якщо таки відправлять, то напишіть сюди, будь ласка, а то я повидаляв все що з ними звʼязано, і замовив в іншому магазині.Сьогодні 9-й день, і админ написав що ще 2 дні потрібно почекати
Стоп приехалиЧто то наше Міністерство затихло.
Та даСтоп приехали
Ну і пофіг, я завжди казав пана видно по халявам
Так вообще пропали. И в телеге не отвечаетНу і пофіг, я завжди казав пана видно по халявам
Були ж новини про прийоми масових виробництв, може і вони попалиТак вообще пропали. И в телеге не отвечает
Та да. Может быть(((Були ж новини про прийоми масових виробництв, може і вони попали
Так вообще пропали. И в телеге не отвечает
Ахахахахахах
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.