Министерство ОТПРАВОК

Еще не отправили) В тг оператор отписывает сегодня/завтра или сегодня уедет и так каждый раз)
У меня тоже самое, я оплатил 5г шиш и вот уже завтра 6 день будет как нету посылки 📦
Повідомлення об'єднано автоматично:

Звір контакти, по яким ти писав, з контактами на 1 сторінці
@Vidpravku_UA1
Та він 100%

Звір контакти, по яким ти писав, з контактами на 1 сторінці
@Vidpravku_UA1
Та він 100%
І що тобі нічого невідписують?
Кожного дня пишуть що сьогодні буде відправка, просто обідно скинувся с другом по службі і тут така херня

У меня тоже самое, я оплатил 5г шиш и вот уже завтра 6 день будет как нету посылки 📦

@Vidpravku_UA1
Та він 100%

@Vidpravku_UA1
Та він 100%

Кожного дня пишуть що сьогодні буде відправка, просто обідно скинувся с другом по службі і тут така херня
Брат, така сама хуйня. Погано сплю після звільнення з армії, взяв шишок і наїбали. Ну тут хуй вгадаєш.

Пишіть сюда якщо це правда

Сьогодні ходжу-прибираю, готую…
І промовляю: то є так, все точно….
Virus detected 🟢

I hate lies

Бро, потрібно 60 діб з моменту реєстрації аккаунта, тому не бачу толку) І типу чому це не буде правдою якщо ти сам бачив всі скріни переписки і квитанцію про оплату і т.д. Можливо магаз накрили просто і менти бабло лутають чи ще якась хуйня. Хто його зна. Саппорта магазину також не спостерігається

Все точно так

@Vidpravku_UA1
Та він 100%

@Vidpravku_UA1
Та він 100%

Тут же на форуме есть магаз с шишками, в обед сегодня оплатил и уже отправили.

Останнє редагування:
  • Вподобайка
Реакції: Muni
Бро, потрібно 60 діб з моменту реєстрації аккаунта, тому не бачу толку) І типу чому це не буде правдою якщо ти сам бачив всі скріни переписки і квитанцію про оплату і т.д. Можливо магаз накрили просто і менти бабло лутають чи ще якась хуйня. Хто його зна. Саппорта магазину також не спостерігається
Ти зареганий 26 січня вже пройшло 100 діб все я тебе зрозумів 🤣🤣🤣

О, так норм тоді) Але ще почекаю, оператор в тг відповідає, якби кидалово то не відповів би напевно, а так проблеми в них чи ще щось.

Я не часто тут на форумі сиджу просто)) Минулого разу у лютому шишки брав, зараз закінчились знову вирішив взяти.

Вкладення

• IMG_2985.jpeg
    IMG_2985.jpeg
    725.4 КБ · Перегляди: 9
Все ясно, не мороч людям голову тоді

Так, по якійсь причині наразі не відправляють, хоча оператор поки що відповідає і обіцяє «відправку завтра» 🤷‍♂️ вже теж 10 діб завтра буде.

Брат, така сама хуйня. Погано сплю після звільнення з армії, взяв шишок і наїбали. Ну тут хуй вгадаєш.
Думаєш нас все такі кинули?
Сьогодні вже 7-й день

Я недавно на лаб рс тому це без смислу якщо що я можу прям зараз прикріпити скріни переписки

Так, по якійсь причині наразі не відправляють, хоча оператор поки що відповідає і обіцяє «відправку завтра» 🤷‍♂️ вже теж 10 діб завтра буде.
В мене завтра буде 8-й день як вони мене кормлять завтраками

Тут же на форуме есть магаз с шишками, в обед сегодня оплатил и уже отправили.
А шо за шоп если не секрет?
Я ж нашёл этот шоп тут на лаб рс и такая хуйня получилась что типы и я в том числе ждём, кто-то и 10 дней кто-то и больше

Я думаю що можна сміливо зробити висновок що шоп накрився, або їх накрили.

Радий буду помилитися, але навіть тут на форумі вони вже два тижні не відповідають, а раніше доволі активні були.
Так що все говорить на користь того що накрилися вони…

Радий буду помилитися, але навіть тут на форумі вони вже два тижні не відповідають, а раніше доволі активні були.
Так що все говорить на користь того що накрилися вони…
І за виграш не відповідають мені

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу