I hate lies
Гуру
Точно так самоТут точно мутить небудем
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я просто клиент другого магаза....
Хотя может и тут неплохо скупляться....
Точно так самоТут точно мутить небудем
Я просто клиент другого магаза....
Хотя может и тут неплохо скупляться....
Всі це хто?)аж цікаво сталоЧто все говорят что мутный какойто
Якісь балаболи походуВсі це хто?)аж цікаво стало
Якісь балаболи походу
Доброї ночі)))
Доброї ночі!От і я так подумав)вам також
Скиньте приклади в лс почитаюДоброї ночі!
Скажіть будь ласка, чи немає у вас наразі якихось вільних слотів на проби? Можливо плануються? Під якісно написаний репортаж
Доброї ночі!
Скажіть будь ласка, чи немає у вас наразі якихось вільних слотів на проби? Можливо плануються? Під якісно написаний репортаж
Ура я тількі після підписання миру у вас візьму пробу шеф, бо зараз нанюхаюся почну бункер копати)))Скиньте приклади в лс почитаю
У нас поповнення мефу,два тестера чекаю в лс)
Супер, меф як раз цікавить!У нас поповнення мефу,два тестера чекаю в лс)
Підкажіть будь ласка чому я тиждень чекаю на відправку ?Скиньте приклади в лс почитаю
У нас поповнення мефу,два тестера чекаю в лс)
А що там трапилось бро, розкажи, ти щось оплачував купував?Підкажіть будь ласка чому я тиждень чекаю на відправку ?
Та все по стандарту) Сплатив 4 травня замовлення і тепер незрозуміло коли воно буде і чи буде зовсім. Писали просто, що відправляють швидко, але щось не виходить поки.А що там трапилось бро, розкажи, ти щось оплачував купував?
Міністерство ! Сорян, що турбую)Та все по стандарту) Сплатив 4 травня замовлення і тепер незрозуміло коли воно буде і чи буде зовсім. Писали просто, що відправляють швидко, але щось не виходить поки.
Так, друже, звичайно)Міністерство ! Сорян, що турбую)
Macaroon
Бро , а , коли було замовлення, не бачу дати оплати, скінь скріни, від самого початку!
Коли замовляв, коли скинув гроші
( квитанція про оплату, та має бути написано про сплату 4 травня), я не бачу скріну з лінком опера і, що ти саме замовляв, це я думаю має важливість...На разі я бачу пару різних скрінів, якщо я не прав, докажи мені інше))!
Щось міністерство не відповідає на форумі. Дуже дивно як для магазину зі статусом VIP))Міністерство ! Сорян, що турбую)
Macaroon
Бро , а , коли було замовлення, не бачу дати оплати, скінь скріни, від самого початку!
Коли замовляв, коли скинув гроші
( квитанція про оплату, та має бути написано про сплату 4 травня), я не бачу скріну з лінком опера і, що ти саме замовляв, це я думаю має важливість...На разі я бачу пару різних скрінів, якщо я не прав, докажи мені інше))!
Щось міністерство не відповідає на форумі. Дуже дивно як для магазину зі статусом VIP))
Бро оплатив 5 днів назад посылку ты не знаєш обманули мене чи ні?А що там трапилось бро, розкажи, ти щось оплачував купував?
І що тобі нічого невідписують?Бро оплатив 5 днів назад посылку ты не знаєш обманули мене чи ні?
Міністерство відправок
Звір контакти, по яким ти писав, з контактами на 1 сторінціБро оплатив 5 днів назад посылку ты не знаєш обманули мене чи ні?
Міністерство відправок
Еще не отправили) В тг оператор отписывает сегодня/завтра или сегодня уедет и так каждый раз)Macaroon, так тебе отправили??
Я тоже уже 5 день жду
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.