Министерство ОТПРАВОК

Доброї ночі!
Скажіть будь ласка, чи немає у вас наразі якихось вільних слотів на проби? Можливо плануються? Під якісно написаний репортаж
Скиньте приклади в лс почитаю
Доброї ночі!
Скажіть будь ласка, чи немає у вас наразі якихось вільних слотів на проби? Можливо плануються? Під якісно написаний репортаж
Повідомлення об'єднано автоматично:

У нас поповнення мефу,два тестера чекаю в лс)

Скиньте приклади в лс почитаю

У нас поповнення мефу,два тестера чекаю в лс)
Ура я тількі після підписання миру у вас візьму пробу шеф, бо зараз нанюхаюся почну бункер копати)))

А що там трапилось бро, розкажи, ти щось оплачував купував?
Та все по стандарту) Сплатив 4 травня замовлення і тепер незрозуміло коли воно буде і чи буде зовсім. Писали просто, що відправляють швидко, але щось не виходить поки.

Вкладення

• IMG_2958.jpeg
    IMG_2958.jpeg
    858.9 КБ · Перегляди: 8
  • IMG_2959.jpeg
    IMG_2959.jpeg
    1.2 MБ · Перегляди: 8
Та все по стандарту) Сплатив 4 травня замовлення і тепер незрозуміло коли воно буде і чи буде зовсім. Писали просто, що відправляють швидко, але щось не виходить поки.
Міністерство ! Сорян, що турбую)👇
Macaroon
Бро , а , коли було замовлення, не бачу дати оплати, скінь скріни, від самого початку!
Коли замовляв, коли скинув гроші
( квитанція про оплату, та має бути написано про сплату 4 травня), я не бачу скріну з лінком опера і, що ти саме замовляв, це я думаю має важливість...На разі я бачу пару різних скрінів, якщо я не прав, докажи мені інше))!

Macaroon
Бро , а , коли було замовлення, не бачу дати оплати, скінь скріни, від самого початку!
( квитанція про оплату, та має бути написано про сплату 4 травня), я не бачу скріну з лінком опера і, що ти саме замовляв, це я думаю має важливість...На разі я бачу пару різних скрінів, якщо я не прав, докажи мені інше))!
Так, друже, звичайно)

Вкладення

• IMG_2968.jpeg
    IMG_2968.jpeg
    116.2 КБ · Перегляди: 12
  • IMG_2969.jpeg
    IMG_2969.jpeg
    1.5 MБ · Перегляди: 12
  • IMG_2971.jpeg
    IMG_2971.jpeg
    365.8 КБ · Перегляди: 11
  • IMG_2972.jpeg
    IMG_2972.jpeg
    1.2 MБ · Перегляди: 10
  • IMG_2960.jpeg
    IMG_2960.jpeg
    591.8 КБ · Перегляди: 11
  • IMG_2970.jpeg
    IMG_2970.jpeg
    374.8 КБ · Перегляди: 11
Macaroon
Щось міністерство не відповідає на форумі. Дуже дивно як для магазину зі статусом VIP))

Щось міністерство не відповідає на форумі. Дуже дивно як для магазину зі статусом VIP))

Macaroon, так тебе отправили??

Я тоже уже 5 день жду

Macaroon, так тебе отправили??

Я тоже уже 5 день жду
Еще не отправили) В тг оператор отписывает сегодня/завтра или сегодня уедет и так каждый раз)

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу