• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Мікси наркотиків: шкода, токсичність, кайф чи варто вживати? Науковий формат.

Complimentare

Посвященный
Повідомлення
1 688
Репутація
1 036
Вподобайки
1 657
Бали
954
Тема: Наркотичні комбінації: наукове уявлення про можливі психотропні взаємодії (освітній формат, 21+)

Попередження

> УВАГА: Цей матеріал створено виключно в ознайомчих, дослідницьких та освітніх цілях. Автор не пропагує та не рекомендує вживання будь-яких психоактивних речовин. Усі речовини, описані нижче, є незаконними у більшості країн. Будь-яке їх використання відбувається виключно на ваш страх і ризик та може нести серйозну загрозу для здоров’я і життя.

Особливо небезпечні мікси або неправильне дозування можуть спричинити летальний результат, психотичні розлади, зупинку серця, руйнування мозку, довготривалі ускладнення, тощо.

1. Базова класифікація речовин (для розуміння механізмів взаємодії)

Клас​
Приклади​
основна дія​
СтимуляториАмфетамін, кокаїн, кофеїнпідвищення енергії, фокус, ейфорія
ПсиходелікиLSD, N-BOME, Псилоцибінзміна свідомості, візуальні ефекти
ЕмпатогениМДМА, екстазіЕмоційна відкритість, любов, ефорія
ДисоціативиКетамінВідчуття від'єднання від тіла
КанабіноїдШишки(THC),
Спайс
Розслаблення, параноя, ейфорія
Героїн, опіати, аптечні лікарстваданні відсутніНепередбачувана

2. Потенційно цікаві комбінації (уявний кейс)

> Примітка: Дозування не вказується — через етичні міркування. Будь-яке дозування має бути вивчено індивідуально у клінічному контексті. Деякі комбінації відомі як смертельно небезпечні!

2.1. МДМА + ЛСД ("candyflip")

Механізм: синергія емпатогенної хвилі (МДМА) та візуального психоделічного досвіду (ЛСД).

Вплив: підсилена ейфорія, емоційний катарсис, глибокі візуальні патерни, "любов до всього".

Загрози: ризик серотонінового синдрому, зневоднення, токсичне перевантаження нервової системи.

> Науково підтверджено: комбінація МДМА + ЛСД посилює серотонінову передачу в кілька разів (Riba et al., 2001).

Примітка: дуже цікавий експіріенс, проте слід бути в компанії людей. Бажано коханої людини, завчасно підготовлені, мати при собі воду, полотенця, теплий чай, печення, аптечку на випадок передозування.

2.2. ЛСД + Кетамін

Механізм: психоделічне спотворення простору та глибока дисоціація.

Вплив: "космічні подорожі", вихід з тіла, складні галюцинації.

Загрози: втрата контакту з реальністю, ризик паніки, амнезія, асфіксія у несвідомому стані.

> Дослідження: низькі дози кетаміну підсилюють ефекти психоделіків шляхом NMDA-блокади (Krystal et al., 1994).

Примітка: наполегливо не рекомендую вживати данну комбінацію, світ спотворюється. Все дуже неприємне. В тілі відчуття хімії, немов порошку прального наївся.

2.3. Амфетамін + Кофеїн + Спайс

Механізм: багаторівнева стимуляція ЦНС.

Вплив: надзвичайна збудженість, гіперактивність, дезорієнтація.

Загрози: інсульт, тахікардія, параноїдальні психози, зупинка серця.

> Наука: поєднання стимуляторів призводить до серйозного перенавантаження серцево-судинної системи (Harvey et al., 2011).

Примітка: на власному досвіді прожив такий стан, дуже не приємно, все міняється присутні галюцинації, картонний світ.Немов формула 1. Параноя.

2.4. Псилоцибін + Шишки (THC)

Механізм: комбіноване розширення візуального та тілесного сприйняття.

Вплив: м’які, кольорові візуали, ейфорія, медитативний стан.

Загрози: панічні атаки, паранойя, втрата контролю при високих дозах.

> Дослідження: THC може підсилювати або мутувати візуальні галюцинації грибів (Studerus et al., 2011).

Примітка: на власному досвіді, знайомий, з цією комбінацією. П'ятий вимір гарантовано.

3. Найнебезпечніші мікси (приклади)

МДМА + NBOMe: високий ризик судом, зупинки серця.
Примітка: Ефект непередбачуваний. Сильний стрес, емоційна нестабільність, галюцинації.

Кокаїн + ЛСД: непрогнозовані нейрофізіологічні конфлікти.
Примітка: таблетка екстазі ROLEX. 2017. сильний приплив енергії, бажання лазити по деревам/стінам. Галюцинації, легкість до нав'язливих думок.
Спайс + будь-що: синтетичні канабіноїди — непередбачувані, можуть призводити до раптової смерті.
Примітка: спайс та амфетамін/Alfa-PvP — велика небезпека! Параноя, психічний стан порушений, стрес, нав'язливі думки, галюцинації.

Примітка: будьте освідомлені та попереджайте близьких, якщо побачите спроби міксувати ці речовини.

4. Шкода від кожної речовини окремо (скорочено)

Примітка: шкода, можлива тільки при зловживанні. Якщо ви свідома людина і вживаєте в рекреаційних, чи пізнавальних цілях, в контрольованому середовищі, з близькими людьми, які можуть допомогти за потреби.

РечовинаПотенційна шкода
МДМАНейротоксичність, серотоніновий синдром
АмфетамінІнсульт, серцева недостатність, параноя
ЛСДПсихотичні епізоди, флеш беки
ГрибиПсихічна нестабільність, тривожні стани
КетамінВтрата пам'яті, звикання, пошкодження сечовивідної системи
КокаїнІнфаркт, залежність, агресія
СпайсСмерть, шизофреноподібні стани
КанабісПсихоз, лінь(апатія) при зловживанні.
NBOMeлетальна токсичність, повна психічне порушення

5. Заключення

Комбінації можуть мати тимчасові приємні ефекти, але довгострокові наслідки — непередбачувані.

Вивчення подібних міксів повинно проводитися лише в лабораторних, клінічних
або науково контрольованих умовах.

Ніколи не міксуйте речовини без розуміння їх дії, часу піку, типу метаболізму.

Останнє редагування:
такое...вилами по воде, наркотики в принципе не безвредны, но я не вижу самых опасных комбо...в частности, быстрые с медленными

У кого-нибудь был опыт? Интересно почитать.
Прогнозую ефект хімічний, нав'язливий, неприємний, краще ЛСД чисте з мдма кристал. Топчик
Повідомлення об'єднано автоматично:

такое...вилами по воде, наркотики в принципе не безвредны, но я не вижу самых опасных комбо...в частности, быстрые с медленными
Ну я ж не пропагандую, а ділюся своїм досвідом.
Героїн, опіати, аптечні лікарстваданні відсутніНепередбачувана

Хах спайс смерть)) та всё смерть брат, жить сука вредно...

Хах спайс смерть)) та всё смерть брат, жить сука вредно...
Та ні, я з власного досвіду з допомогою чату, начертив це. Але кажу типу те що я пережив - спайс, аптечні лікарства, мефедрон, субітекс, це найгірші наркотики, не рекомендую міксувати їх з канабісом та після амфетаміном. Дуже поганий тріп, реально нестерпний...

Та ні, я з власного досвіду з допомогою чату, начертив це. Але кажу типу те що я пережив - спайс, аптечні лікарства, мефедрон, субітекс, це найгірші наркотики, не рекомендую міксувати їх з канабісом та після амфетаміном. Дуже поганий тріп, реально нестерпний...
Та дай бог что бы кого-то благоразумит прочесть это и задуматься над жизнью) может что то делаем не так..

Кетамин + кокаин + 150 мл текилы = люгз сочетание
Мет + кокаин = 🔥
МДМА + кет/мхе = 💯
Тусиби + лсд + кетамин + шишки = идеальный трип
Кокосик • прометазин/метакволон + Дегидрокодеин + опиаты = 😍
ДОБ + Тусиби = супер сетап

Кокаин + кетамин + оксиконтин + морфин + ксанекс + кодеин + мет + амф + алко = передоз нахуй 😂😂😂

P.S.: все комбинации я проверял на себе 🫡😎

Мет + кокаин = 🔥
МДМА + кет/мхе = 💯

Кокаин + кетамин + оксиконтин + морфин + ксанекс + кодеин + мет + амф + алко = передоз нахуй 😂😂😂

На опыте чисто хахэах

Мет + кокаин = 🔥
МДМА + кет/мхе = 💯

А то я думав, у мене стаж великий... Ага, на тобі - маєш! Тепер буду знати що не я один тут прозжоний:)

Ну, ви, звісно, будьте акуратні, з останнім міксом, це вже анріал... Щось дійсно потужне ':)
Та то я на праздник, знаковый, совсем головой ебанулся потому что понимал что отмечать будем его неделю+

Нужно быть смелее в деле употребления различных миксов веществ.
Спайс + будь-що: синтетичні канабіноїди — непередбачувані, можуть призводити до раптової смерті.
Я миксовал спайс с мескалином и кратомом, в обоих случаях был передоз именно спайсом - естественно была и неприятная часть, но трип тем не менее был впечатляющий (улётный).
И вообще, спайсовые укурки (были раньше такие) миксовали реально со всем подряд, похуй лишь бы убило. Но у них был толер, это сильно снижало риск передоза.

Будем знакомы, рад встрече 🤝🏻
Доречі, алкоголь з амфетаміном цікава комбінація, чи щ кокаїном, хоча, я не експерт, кокаїн вживав єдиноразово.. чистий.. ну щодо міксів... Точно знаю:
Вино з шишками - це круто, але так на сон пробиває, особливо з дошкою сирів, від пармезану до блю чізз і м'яких.
Текіла з амфетаміном чи екстазі потужна зв'язка.
Коньяк з амфетаміном теж,- звір на максималках...
Рево з любим двіжем покатить.
Шейк теж чіна з амфою чи шишками, тропікал вайпб.
Ром/джин цікавий тріп з шишками, хоча пробував єдиноразово.
Але знову ж таки, найнебезпечніше це алкоголь+наркотики. Сильне виснаження, удар по печінці, сушняк, зневоднення. Особливо на тусовках, чи рейвах, чи афте паті... Тому но-но-но!

Та то я на праздник, знаковый, совсем головой ебанулся потому что понимал что отмечать будем его неделю+
Ну якщо шашличок, картопелька, свлатік, тоді щось можна придумати. Але точно не
екстазі(невідомого походження) лсд + шишки + алкоголь = Бед тріп ...

Я миксовал спайс с мескалином и кратомом, в обоих случаях был передоз именно спайсом - естественно была и неприятная часть, но трип тем не менее был впечатляющий (улётный).
И вообще, спайсовые укурки (были раньше такие) миксовали реально со всем подряд, похуй лишь бы убило. Но у них был толер, это сильно снижало риск передоза.
Я не спорю, спайс тєма, для когось. Проте не для мене, спайсами зазвичай кінськими дозами убивалися. Ну тіпа рвота, галюцинації, блєдний, параноя, шиза... Короче но-но-но!

Мое почтение 🎩

спайсами зазвичай кінськими дозами убивалися. Ну тіпа рвота, галюцинації, блєдний, параноя, шиза
Так ты бы не борщил, умеренно курил чтоб без рвоты, остальные эффекты мне подходят

И вообще, спайсовые укурки (были раньше такие) .
Ну так раніше, пам'ятаю добре. Мох курили, оригінальні спайс в пакетиках (ромашку), солі, травушку-муравушку. Але ну типц дозування неконтрольоване комусь 0.05 пізда, для когось 0.25 мало. Але зазвичай тупо штабелями валилися люди. Зовсім з сторони не камельфо, а загалом угар плюс вайб незабутній гарантовано, але тільки одноразово, повторювати такі експерименти не хочеться, від слова зовсім.

Назад
Зверху Знизу