Залежність від спайсів: сучасні виклики, причини, дослідження та лікування

Ніби так але там все якось не зрозуміло було. Думаю ти знаєш масштаби роботи цього шопа) я думаю ключові фігуранти справи або покинули країну або навіть давно вже були за кордоном на той час)

Молодость так далеко. :(
Тут писав за пару напасів хімки коли вчився в бурсі .
Так кажуть в асфальт щущкой пригав . Жосткий двіж. Друга банка була зайва
Колпак (головка і сітка ) вигорає все .Перша банка чую класс ото натулило. Хтось пизданув кури другу
Водний був на землі. Чисто присів і не встав. Дуже дохуя було). Темно Але тянуло додому. На зупинці тіпок кажуть допоміг визвав все як треба зробив. Тіпи в школі на системі ловили темноту але походу там уже толлер ) В школі під партой можна було курнуть на уроці я на спір хапанув .Був сухий хоп і диму не багато і пахне не страшно. Можна було курить всюди ) таких історій купа

І ще момент. Не так давно 23:30+- іду додому з магазу темновто . Дивлюсь тіп в траві конвульсії ,піна , щоки покусав походу бо піна червона. На бока його .швидка ало. Чувака знаю бачив частенько.
Тіп здоровий такий ,якось да загрузили в машину. Мені куча питань швидка яхз
Довгенького було то все .Бля я себе малого сходу представив. З ним все норм бачив його через декілька днів, чисто случайно каже бля прикинь роздуплився там то там ,розказував крч
Так шо і таке буває
Повідомлення об'єднано автоматично:

Думаешь у меня меньше?) Сколько скурено реагента)))
Шарю то ваще пиздец
Как везти такой движ непонятно

Тут писав за пару напасів хімки коли вчився в бурсі .
Так кажуть в асфальт щущкой пригав . Жосткий двіж. Друга банка була зайва
Колпак (головка і сітка ) вигорає все .Перша банка чую класс ото натулило. Хтось пизданув кури другу
Водний був на землі. Чисто присів і не встав. Дуже дохуя було). Темно Але тянуло додому. На зупинці тіпок кажуть допоміг визвав все як треба зробив. Тіпи в школі на системі ловили темноту але походу там уже толлер ) В школі під партой можна було курнуть на уроці я на спір хапанув .Був сухий хоп і диму не багато і пахне не страшно. Можна було курить всюди ) таких історій купа
Ароматы от неё отвратительные. 😄

Назад
Зверху Знизу