Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
TRUE STORY: 00:00 Зробив доріжку, коли набита рука, процес маніпуляцій з картами майже автоматизований. Вжух - смужка в носі, здалось, що залетіла вона з певним вишневим опіслясмаком. Ліфти, піздц гіркі, типові, мефедронові, зі сльозами на очах. 00:03Відчуття типу шо я на низькому старті - приліг в ліжко в передчутті того, що зараз точно буде щось. 00:07 Шо? І це все? Значить вотетого вот кайфожорського мефедронового приходу годі і чекати? Я шо став Нуклєоном? Це було щось типу ну зараз ось-ось і ніфіга. 00:10 Ну ввімкнуло, підрозігнало, але все-одно якось і зовсім не те чого хотілось. Стан помірного стіму - 45% десь і легкої 15% стимуляції, де все інше я хз. 00:15-00:30 Врубив музичку, подумав, що а раптом допоможе?!
Взяв в руки телефон - вирішив щось покляцати - хвилини пролетіло швидко. Приблизно через півгодини мій внутрішній наркопітон захотів щоб я його покормив ще. 00:45 Зробив ще смужку, меншу, потім ще. Якось так за 2,5 години все і з'їв, але їсти там особливо то і не було чого - внутрішній наркоман, чесно, так і залишився голодним. Здогадуючись попередньо, що так може бути - залив цю справу, заздалегідь купленою - 1,5 хмільного і впринципі ще десь через годин хоч і з певними складнощами, але я все ж зміг заснути. Сон, звісно, буав таким собі, але був.
0.5 мало что б попробовать ?
Это проба, а не бесплатный клад что б неделю отдыхать )
Мы могли выделить 1г, но тестер выбрал район сам, на выбранном районе было только 0.5
Повідомлення об'єднано автоматично:
Тем кому мало 0.5 для теста, советую сделать перерыв в употреблении.
Расскажу вам небольшую тайну маркетинга от магазинов.
Те кто дает пробы по 5г и больше, они ожидают что вы будете делится товаром, тем самым вы пиарите магазин среди своего окружения, а если товар по доступной цене и хорошее качество, многие начинают покупать именно там.
Наш магазин не нуждается в таком виде рекламы, я даю пробы просто что б порадовать кого-то, репортаж или отзыв это просто предлог.