• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Медицина

• Автор теми vasa
  • Дата створення

vasa

Сектант
Повідомлення
11
Репутація
42
Вподобайки
5
Бали
108
Спірографія, спірометрія або спірограма – це неінвазивне дослідження функції зовнішнього дихання, яке проводиться для оцінки стану легень та бронхів, діагностики захворювань дихальної системи та контролю їх лікуван.
Як обманути це дослідження
треба щоб апарат показав пригнічення дихання

треба щоб показало хоча легку легеневу не достатність . Можливо є якісь припарати ....

Повідомлення об'єднано автоматично:

??¿?????????

Хто що знає підкажіть

А для чого тобі ?

Астматик инвалид🙂

• Вподобайка
Реакції: vasa
Була два роки тому операція абцес легені чотирьох реберна терукопластмка. Дали 2 групу інвалідності потім 3 а тепер якщо спіруграма покаже що все нуд то снімлють інвалідность. Короче треба продлить групу Вона в мене військова.

Астматик инвалид🙂
Майже😉

Я знаю відповідь на твоє питання, оскільки сам нещодавно приходив спірограф. Загалом є декілька фіч, які зроблять результати неточними - ти не щільно притискаєш сам мундштук, маніпулюєш власним диханням ( поганий вдих перед видихом, починаєш дихати носом ) , можна ще грудну клітку нахилити вперед. Отак от

охуєнно тему назвав 👍😁

можу порадити комбо опіатів з бензодіазепінами та/або алкоголем. це ефективно і надійно пригнічує дихальний центр у довгастому мозку, тобто проблема достатності дихання вирішується радикально і на самому високому рівні.

це я тобі як врач говорю. довірся мені, спробуй. потім розкажеш як воно (на тому світі)

Спірографія, спірометрія або спірограма – це неінвазивне дослідження функції зовнішнього дихання, яке проводиться для оцінки стану легень та бронхів, діагностики захворювань дихальної системи та контролю їх лікуван.
треба щоб апарат показав пригнічення дихання

треба щоб показало хоча легку легеневу не достатність . Можливо є якісь припарати ....

??¿?????????

Хто що знає підкажіть
Дихай глибоко і рівно, коли намагаєшся показати кращі результати - виходить повна хуйня.
А ще 3 група ніби як давно придатна до служби в ТЦК та СП, медичних підрозділах, взводах охорони і службах забезпечення.

Я знаю відповідь на твоє питання, оскільки сам нещодавно приходив спірограф. Загалом є декілька фіч, які зроблять результати неточними - ти не щільно притискаєш сам мундштук, маніпулюєш власним диханням ( поганий вдих перед видихом, починаєш дихати носом ) , можна ще грудну клітку нахилити вперед. Отак от
При дослідженні це видно, зазвичай тебе поправлять

А ще обманути поможе масивна крововтрата, на 2+- літри, в шоковому стані дихання стає частим і поверхневим

Дихай глибоко і рівно, коли намагаєшся показати кращі результати - виходить повна хуйня.
А ще 3 група ніби як давно придатна до служби в ТЦК та СП, медичних підрозділах, взводах охорони і службах забезпечення.

При дослідженні це видно, зазвичай тебе поправлять

А ще обманути поможе масивна крововтрата, на 2+- літри, в шоковому стані дихання стає частим і поверхневим
Ні я звільнився і не трогають ... Відстрочку дають без питання..
Хвате з мене пів року піхоти . Тепер хер вони мене туди загонять🤣😉

охуєнно тему назвав 👍😁

можу порадити комбо опіатів з бензодіазепінами та/або алкоголем. це ефективно і надійно пригнічує дихальний центр у довгастому мозку, тобто проблема достатності дихання вирішується радикально і на самому високому рівні.

це я тобі як врач говорю. довірся мені, спробуй. потім розкажеш як воно (на тому світі)
Привіт. Де взяти те комбо опіатів?

Частично выдыхай носом, сама суть - сделать максимально не сильный выдох

• Вподобайка
Ні я звільнився і не трогають ... Відстрочку дають без питання..
Хвате з мене пів року піхоти . Тепер хер вони мене туди загонять🤣😉

Привіт. Де взяти те комбо опіатів?
Це був жарт в сторону самогубства))

Взагалі, якщо не вийде - звертайся, заберемо діловодом в штаб

• Вподобайка
Можна і фініком, якщо ти шариш - нам треба. Ще є вакансії у адміністративній групі, групі медичного забезпечення. У нас мед.бат і правда дуже добре служити, максимально адекватний комбат, нач.штабу і всі в принципі. Типу ми за своєю роботою завідуємо стабіками,еваком на всіх ланках і ПХГ. Ще є безпілотний напрямок наземного еваку. Щоб все це забезпечити потрібним - дуже потрібні штабні позиції закрити
Я зараз особисто,поки ми комплектуємось набираю собі людей в взвод (ну у мене медевак) і паралельно працюю по стройовій частині.
Бойові посади закриваються легше ніж штабні

А ще великий бонус, ми можемо напряму призвати ,без ТЦК

Можна і фініком, якщо ти шариш - нам треба. Ще є вакансії у адміністративній групі, групі медичного забезпечення. У нас мед.бат і правда дуже добре служити, максимально адекватний комбат, нач.штабу і всі в принципі. Типу ми за своєю роботою завідуємо стабіками,еваком на всіх ланках і ПХГ. Ще є безпілотний напрямок наземного еваку. Щоб все це забезпечити потрібним - дуже потрібні штабні позиції закрити
Я зараз особисто,поки ми комплектуємось набираю собі людей в взвод (ну у мене медевак) і паралельно працюю по стройовій частині.
Бойові посади закриваються легше ніж штабні

А ще великий бонус, ми можемо напряму призвати ,без ТЦК
Буду мати на увазі

Не продлю групу то всеодно піду в ЗСУ

Назад
Зверху Знизу