Красивые карандаши! Композиция огоньПочала малювати, можливо комусь зайде мій стиль, і я зможу вам намалюватиПереглянути вкладення 1804
Спасибо большоеМолодець
Спасибо большое, я в основном рисовала под фейлой(АМФ)Огонь, у меня чтото схожее под солью всегда рисовалось
1 похоже на момент с моего ДМТ трипа![]()
Спасибо большоеГарна робота з кольором!
Спасибо огромноеВижу еще работы добавила... вот там в рамку и в хай-тек пентхаус на стену)))
Пикассо, Да Винчи просматриваютсяПочала малювати, можливо комусь зайде мій стиль, і я зможу вам намалюватиПереглянути вкладення 1804Переглянути вкладення 1806Переглянути вкладення 1807Переглянути вкладення 1808Переглянути вкладення 1809Переглянути вкладення 1810Переглянути вкладення 1811
прикинь, а она не в курсе была)Пикассо, Да Винчи просматриваются
хорошие для подражания мастера, да![]()
Спасибо огромноеВау! Дуже талановито! Відкриваємо Арт-Галерею на Секті
Я не знаю их)) а так с удовольствием нарисовала бы)Нарисуй бля Бусинки её Стасика, ей будет приятно и твой рисунок вероятно будет частенько форсировать в чате
Очень красивоКолись також полюбляв щось подібне малювати)Переглянути вкладення 1830Переглянути вкладення 1836
Чудові початки!Спасибо огромноедаааа)))могу для вашего магазина что нибудь нарисовать))
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я не знаю их)) а так с удовольствие нарисовала бы)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Очень красиво![]()
МерсиЧудові початки!
Як на мене гарний смак та добре відчуття гармонії...
Тож треба розвивати та розвивати це все![]()
Нарисуй мне что то ..Почала малювати, можливо комусь зайде мій стиль, і я зможу вам намалюватиПереглянути вкладення 1804Переглянути вкладення 1807Переглянути вкладення 1808Переглянути вкладення 1809Переглянути вкладення 1810Переглянути вкладення 1811
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.