исправим стелсШикарный меф, но стелс говно полное. Если отправщику на себя похуй то пусть хоть о других подумает
исправим стелсШикарный меф, но стелс говно полное. Если отправщику на себя похуй то пусть хоть о других подумает
Согласен с таким стелсом это блять игра в рулетку когда будет приёмШикарный меф, но стелс говно полное. Если отправщику на себя похуй то пусть хоть о других подумает
Покорми котов на улицеСтелс исправили, отправщик заморочился спрятал внутри компьютерной мышки. Нах он туда еще кошачьего корма положил пусть останется загадкой… главное что стелс на уровне
Найкращі вейпи, які я курив!!! Я порівняв з іншими виробниками...ваш найкращий!!!!Пробуйте качество и отпишите
Мефедрон хороший по всем параметрам. Клад исполнен надежно с четкими ориентирами, только квест состоял из поездки в лес. От станции метро вдоль трассы три остановки пхнул (к прикопу ближайшая станция через одну остановку от заявленной)Пробуйте качество и отпишите
Останній раз що я брав, дійсно відрізнявся. Фен був в камнях попередній, дуже мякий такий як має бути, лекго давився на дороги. Цей раз прийшов з домішками, чимось що не роздавлюється, таке враження що не висушений нормально, і вирішили підсушити, принаймні так не має бути.Меф в магазе уже не тот, мягко сказать шляпа полная. Продукт ужасной степени очистки нехарактерного ему серого цвета, который по своей консистенции напоминает больше перхоть чем кристаллы. Из ощущений только легкая стимуляция с «приятным» послевкусием гуталина в ноздре
Привіт, свіжа партіяОстанній раз що я брав, дійсно відрізнявся. Фен був в камнях попередній, дуже мякий такий як має бути, лекго давився на дороги. Цей раз прийшов з домішками, чимось що не роздавлюється, таке враження що не висушений нормально, і вирішили підсушити, принаймні так не має бути.
МЕФ був в кристалах, але дуже брудний. Мені здається, щось з очисткою. По відчуттям, що амф, що меф, вставляє нормально.
Але слизовій пиз*да, причому так жостко, що потім 3 дні відсмаркатися не можна. Я розділив по 0.5 грама, на пакетіки і замотав в папір, так ця дічь увібралася, і трохи приємніший став. Папір покривається, райдужними синіми плямами, після цього і кристали стали проглядатися, він прям став в кристалах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.