Лайно за 3400usdt TheMilkyWay

Так, для Вас будь-яка сума смішна: що 160$, що 3400$, що 30000$. Але, як бачимо, ці смішні суми эдине, що викликає емоції. Бо на ділі нічого крім казок про порядність. Байки можна розповідати будь-де, але справжня порядність даркнет продавців проявляється у своєчасно дотриманих домовленостях і чесному ставленні до клієнта.

Що бачимо у реальності?

* Замість обіцяного CK було надіслано 40 чи 42+ г помаранчевого бруду.
* У відправці присутній амфетамін, якого ніхто не замовляв.
* Грам кетаміну, який мав бути, не відправили, попри підтвердження з вашого боку.
* 5г різних видів кокаїну не відправили, а обіцяли, як в гарант спілкуванні, так і в месенджері
І головне: на іншому форумі, під час комунікації через гаранта, ваш магазин жодного разу не заперечив, що позивач говорить неправду щодо отриманого товару.

Тобто гра у мовчання і усього два повідомлення з цільовим підтвердженням «60 фену не відправляли, там точно 42+ кокса, здайте на експертизу» ? Так спілкується людина, яка чесно відправила товар згідно домовленостей та прохань клієнта ?

Ваш магазин чомусь стверджував відправку 42+ точно коксу, коли домовленість була 40 СК та 5 різних видів. Де загубили 5 різних видів не зрозуміло і магазин навіть слова не вмовив про 5 різних видів ні на рк ні в месенджері.
В месенджері ви взагалі померли після обіцянок уточнити по відправленню.
Тут на новому майданчику, починається шоу перевзування: раптом Ви вперше бачите помаранчевий шмат, раптом вже фігурує флеш якого ви згадуєте у кожній скарзі. По вашим словам вже клієнт сам винен що звернувся до Вас.

Ви пишете суцільні звинувачення, флеш , гаманці, що там ще нафантазували не памʼятаю, але жодного свого звинувачення досі не підтвердили, на публіку точно не підтвердили. Не знаю мабуть Адміну щось підтвердили , але якщо підтвердження з боку TheMilkyWay 1cocaine були надані Адміністрації то тема вже булаб закрита. Можна зробити висновок що підтверджень у Вас нема.

Одразу йде і другий висновок
– гаранти та адміни рк попри закони чесних угод дозволяють та допомагають TheMilkyWay кидати людей видаючи «вишню на торті» за щось їстівне, але як показує досвід, «вишні на торті» у більшості випадків синтетичний інструмент інтерʼєру. Особливо коли клієнт демонструє чіткі домовленості в месенджері, такіж домовленості і в спілкуванні з гарантом, може не конкретизовані досконало, але помітно що магазин власноруч повідомив угоду відправіти 40г+5г різних видів, а гарант рк починає кумедний захист шахрайських дій відмовляючи сприймати як домовленості в месенджері так і на форумі – це типовий почерк шахраїв, які замість відповідальності штампують нові байки, аби зберегти репутацію в очах неосвічених.

І справжня їстівна вишня на торті з бабусиного садочка
— ваша поведінка 1cocaine . Замість ввічливого діалогу та розбору ситуації, надсилаєте клієнта «нахуй», а потім намагаєтесь переконати платформу у своїй «порядності» виправданнями «що нам дадуть ці сотні , або тисячі $» та фотографіями ракет з листком назви вашого магазину, таку фотку можу зробити з любою назвою присутнього на платформі магазину, не за просто так звичайно)

Тут на новому майданчику, починається шоу перевзування: раптом Ви вперше бачите помаранчевий шмат, раптом вже фігурує флеш якого ви згадуєте у кожній скарзі. По вашим словам вже клієнт сам винен що звернувся до Вас.

Ви пишете суцільні звинувачення, флеш , гаманці, що там ще нафантазували не памʼятаю, але жодного свого звинувачення досі не підтвердили, на публіку точно не підтвердили. Не знаю мабуть Адміну щось підтвердили , але якщо підтвердження з боку TheMilkyWay 1cocaine були надані Адміністрації то тема вже булаб закрита. Можна зробити висновок що підтверджень у Вас нема.

Одразу йде і другий висновок
– гаранти та адміни рк попри закони чесних угод дозволяють та допомагають TheMilkyWay кидати людей видаючи «вишню на торті» за щось їстівне, але як показує досвід, «вишні на торті» у більшості випадків синтетичний інструмент інтерʼєру. Особливо коли клієнт демонструє чіткі домовленості в месенджері, такіж домовленості і в спілкуванні з гарантом, може не конкретизовані досконало, але помітно що магазин власноруч повідомив угоду відправіти 40г+5г різних видів, а гарант рк починає кумедний захист шахрайських дій відмовляючи сприймати як домовленості в месенджері так і на форумі – це типовий почерк шахраїв, які замість відповідальності штампують нові байки, аби зберегти репутацію в очах неосвічених.

І справжня їстівна вишня на торті з бабусиного садочка
— ваша поведінка 1cocaine . Замість ввічливого діалогу та розбору ситуації, надсилаєте клієнта «нахуй», а потім намагаєтесь переконати платформу у своїй «порядності» виправданнями «що нам дадуть ці сотні , або тисячі $» та фотографіями ракет з листком назви вашого магазину, таку фотку можу зробити з любою назвою присутнього на платформі магазину, не за просто так звичайно)
Це вже навіть не подвійні стандарти — це класичне лицемірство. Діла любий друже 1cocaine і ще раз ДІЛА, а в першу чергу ПОВАГА. Тільки потім мед в уха !!!

Поведінка справжнього порядного продавця:
*Визнання помилки якщо вона мала місце, судячи з ситуації помилка має місце, ваш магазин першочергово підтверджує помилку повідомленнями на рк.
*Відкрите та точне пояснення ситуації у темі з гарантом, а не два повідомлення аби відчепились та мовчання поки адміни рк видадуть свій ульт з вишенкою, з цього я окремо посміявся)
*Тут на сайті при зверненні не переводив би розмову на «иди нахуй», а чемно розібрали би питання та знайшли вирішення. Не дозволив собі принижувати клієнта, який просто просить дотримання обіцянок.

З вами TheMilkyWay 1cocaine — навпаки: образи клієнтів, брехня, постійна чудернацька зміна позицій, уникання озвучених фактів на іншій платформі.
Помити голову та випити чаю дійсно хороша порада. Але в контексті вашої відповіді виглядає, як незграбна спроба перенаправити напругу, при тому що шахрайську дію давно помітили та викрили. Якщо у магазину правда були би спокійні. Але збудженість у відповідях з характерною неповагою лише підтверджує, що правди за магазином нема.

Порядність це не слова. Це чемність та злагода з дотриманням умов. У вашого магазину порядності нема. Є тільки бруд у пакеті і в словах.

ПОВТОРЯЮ СНОВА:

IMG-20250724-004628.jpg

Уважаемые пользователи форума и кокосмонавты, админ сказал что совсем скоро это закончится.
Возможно, ранее вы от меня видели высказывания в грубой форме, Я прошу у вас за это прощения, мне очень противен этот человек.

IMG-20250717-170103-876.jpg

Пожалуйста, если вы думаете что это правда, подумайте ещё раз:
Что нам даст эти 160$?
Что мы с ними сделаем?:)
И остальные арбитражи туда же
Это глупая сумма, чтобы мы портили за неё свою репутацию
1000$ тоже глупая сумма, чтобы мы портили за неё свою репутацию
5000$ глупая сумма, чтобы мы портили за неё свою репутацию
Любая сумма будет глупой, потому что, мы уважаем наших клиентов и всегда стараемся сделать лучшее что можно сделать.

Все арбитражи от неизвестных людей
Кто может назвать что знаком хоть с кем-то из тех кто создали арбитражи?
Только они сами могут написать и давайте проверим это, кто-то знаком с ними?

Мы магазин элитного сервиса и качества в первую очередь, а это существо под множеством аккаунтов и обиженными намерениями, пытается испортить нам репутацию.
Мы серьезный магазин и если между нами и клиентом когда-то возникают ситуации (в жизни бывает разное), они всегда решаются в сторону клиента.

Колебательная спектроскопия, взаимодействие инфракрасного излучения с веществами:
https://labrc.name/threads/milky-wa...post-express-spasibo-chto-vybrali.289/page-26

Отзывы от множества людей с форума это подтверждают:
https://labrc.name/forums/milky_way/

Мы единственные кто сделал инструкцию: 👨‍🚀 Что такое Кокаин? Каковы эффекты? Какова типичная доза? Как употребляется? Проверка на чистоту:
https://labrc.name/threads/chto-tak...kak-upotrebljaetsja-proverka-na-chistotu.734/

👨‍🚀 Как производится кокаин: объяснение общих процедур
https://labrc.name/threads/kak-proizvoditsja-kokain-objasnenie-obschix-procedur.37304/
Фотографии от клиентов: ♥️ ВАШИ ФОТОГРАФИИ ♥️ ❐❐ MILKY ❐❐ ❐❐ WAY ❐❐
https://labrc.name/threads/vashi-fotografii-milky-way.10671/

❐❐❐❐❐❐MILKY❐❐
❐❐WAY❐❐❐❐❐❐
❐❐❐❐❐❐#1в♥️КЛИЕНТОВ❐❐❐❐❐

ПОВТОРЯЮ СНОВА:

IMG-20250724-004628.jpg

Уважаемые пользователи форума и кокосмонавты, админ сказал что совсем скоро это закончится.
Возможно, ранее вы от меня видели высказывания в грубой форме, Я прошу у вас за это прощения, мне очень противен этот человек.

Что нам даст эти 160$?
Любая сумма будет глупой, потому что, мы уважаем наших клиентов и всегда стараемся сделать лучшее что можно сделать.

Мы магазин элитного сервиса и качества в первую очередь, а это существо под множеством аккаунтов и обиженными намерениями, пытается испортить нам репутацию.
Мы серьезный магазин и если между нами и клиентом когда-то возникают ситуации (в жизни бывает разное), они всегда решаются в сторону клиента.

Колебательная спектроскопия, взаимодействие инфракрасного излучения с веществами:
https://labrc.name/threads/milky-wa...post-express-spasibo-chto-vybrali.289/page-26

Мы единственные кто сделал инструкцию: 👨‍🚀 Что такое Кокаин? Каковы эффекты? Какова типичная доза? Как употребляется? Проверка на чистоту:
https://labrc.name/threads/chto-tak...kak-upotrebljaetsja-proverka-na-chistotu.734/

https://labrc.name/threads/kak-proizvoditsja-kokain-objasnenie-obschix-procedur.37304/

❐❐❐❐❐❐MILKY❐❐
❐❐WAY❐❐❐❐❐❐
❐❐❐❐❐❐#1в♥️КЛИЕНТОВ❐❐❐❐❐

кроме фейковой шляпы больше нечего запостить видимо

Бачу дуже багато скарг на магазин Admin скарги вирішуються яксь ?
кинули на 140$ підтвердження переписки які маю, хеш транзакції можу надати. Допоможіть повернути гроші
Аккаунт 5 минут как создан, однако, крику столько, будто вы годами на форуме.
Продолжается концерт по заявкам:)

Бачу дуже багато скарг на магазин Admin скарги вирішуються яксь ?
кинули на 140$ підтвердження переписки які маю, хеш транзакції можу надати. Допоможіть повернути гроші
Кстати, сумы с каждым днём всё больше и больше.
Видать оператору так нужны были эти 140$ что просто пиздец, вопрос жизни и смерти
Работая в кокаиновом шопе, на 1г кого-то наебать:)

Я думаю, к Флешу присоединились уже конкуренты и создают спектакль на забавные суммы.

Кстати, сумы с каждым днём всё больше и больше.
Видать оператору так нужны были эти 140$ что просто пиздец, вопрос жизни и смерти
Работая в кокаиновом шопе, на 1г кого-то наебать:)

Я думаю, к Флешу присоединились уже конкуренты и создают спектакль на забавные суммы.
Тобі потрібні були мої 3400$ . Бачимо що дуже потрібні. Настільки що усього 2г нормального кокаїну відправив на 3400$.
Ну добре ну куснув мене на 3400$ , а де обіцяні 5г різних видів. Ви обіцяли і в тг і в листуванні з гарантом перед моєю оплатою уточнили. То де загубились 5г різних ? А точно ніде не загубились ви їх просто не відправили, бо якщо відправили то повідомили би, ви повідомили тільки про ТОЧНО КОКС який для експертизи

ПОВТОРЯЮ СНОВА:

IMG-20250724-004628.jpg

Что нам даст эти 160$?

❐❐❐❐❐❐MILKY❐❐
❐❐WAY❐❐❐❐❐❐
❐❐❐❐❐❐#1в♥️КЛИЕНТОВ❐❐❐❐❐
😂😂😂😂😂
ваша правда та фотка ракет це взагалі інша тема, як бачиш переглядів на скарзі під 20тис. і не одна, не одна людина не лайкнула, та не видала підвищену репутацію ні першому посту

IMG_0968.jpeg

ні другому, типовому повідомленню

IMG_0969.jpeg
тому що усі твої розповіді суцільне наїбалово. Ви можете тільки флудити підробленими фотографіями розповідати які ви янголи з білосніжними крилами і просити підняти актив з інших акаунтів потипу Guap . А чому алміністрація дозволяє тобі вести таки підставну діяльність? Напевно тому що ваш магазин поклоняється люциферам)

Тобі потрібні були мої 3400$ . Бачимо що дуже потрібні. Настільки що усього 2г нормального кокаїну відправив на 3400$.
Ну добре ну куснув мене на 3400$ , а де обіцяні 5г різних видів. Ви обіцяли і в тг і в листуванні з гарантом перед моєю оплатою уточнили. То де загубились 5г різних ? А точно ніде не загубились ви їх просто не відправили, бо якщо відправили то повідомили би, ви повідомили тільки про ТОЧНО КОКС який для експертизи

😂😂😂😂😂
ваша правда та фотка ракет це взагалі інша тема, як бачиш переглядів на скарзі під 20тис. і не одна, не одна людина не лайкнула, та не видала підвищену репутацію ні першому посту

Переглянути вкладення 109907

Переглянути вкладення 109908
тому що усі твої розповіді суцільне наїбалово. Ви можете тільки флудити підробленими фотографіями розповідати які ви янголи з білосніжними крилами і просити підняти актив з інших акаунтів потипу Guap . А чому алміністрація дозволяє тобі вести таки підставну діяльність? Напевно тому що ваш магазин поклоняється люциферам)
клоун в шапке, запроси проверку на мульт)))
мои гарант сделки тому как минимум довод и точка твоим догадкам)))

а то что ты замешкался со всех своих открытых вкладок в антике мы уже заметили ))

ты реальное олицетворение главного героя с фильма Сплит )))

1754163738308.jpeg
КАКОЙ ТЫ СЕГОДНЯ ?)))))

3400$ такая же смешная сумма, как и 160$
Это вы за неё продались, если она ваш предел
Нам клиент как-то прислал
Норм так перепутав
Лежить на гаманці
вместо 3к$ и мы ему вернули 27000$.
Дехто вже б злився
О каких 3400 речь?
Пойдите помой голову и выпей чаю, хватит этой ерунды!

😂😂😂😂😂

Переглянути вкладення 109907

Переглянути вкладення 109908
Я рад что все ваши аккаунты смогли воедино собрать вашу точку зрения.
К сожалению, наблюдаю за этой хренью, Я полностью убедился что это группа людей с один и тем же намерением.
Одинаково всё, арбитражи на все форумы, текст, слова, вид скринов, та почти всё.
Почти всё одинаковое, потому что сложно, быть сразу 10 разными людьми.
И в итоге, у вас будет весело.
Желаю вам хорошего времяпровождения.

Я рад что все ваши аккаунты смогли воедино собрать вашу точку зрения.
К сожалению, наблюдаю за этой хренью, Я полностью убедился что это группа людей с один и тем же намерением.
Одинаково всё, арбитражи на все форумы, текст, слова, вид скринов, та почти всё.
Желаю вам хорошего времяпровождения.
мене доречі на риге теж заблокували після скарги на бразіла за мультиак якого не існує, модератори пишуть що можна відписати у відповідь пояснити причину збігу айпішника а у відповідь нічого не можна відписати взагалі нікому на форумі не можна написати тільки вкладинки клацати 🤣🤣🤣
написати модерам риги тільки акаунт новий создавати. Коли ситуація виграшна так одразу якісь блокування мультиаки які можна пояснити а насправді ніхуя не поясниш бо заблокований, так це ви з модерами сидите обдолбані комедію пишите яка не звʼязана і не супроводжується логічним висновком.
Повідомлення об'єднано автоматично:

полностью убедился что это группа людей с один и тем же намерением.
текст слова вид скринів у всіх все однаково, добре, у всіх користувачі все однаково
свого піздабольства не помічаєте ?

мене доречі на риге теж заблокували після скарги на бразіла за мультиак якого не існує, модератори пишуть що можна відписати у відповідь пояснити причину збігу айпішника а у відповідь нічого не можна відписати взагалі нікому на форумі не можна написати тільки вкладинки клацати 🤣🤣🤣
написати модерам риги тільки акаунт новий создавати. Коли ситуація виграшна так одразу якісь блокування мультиаки які можна пояснити а насправді ніхуя не поясниш бо заблокований, так це ви з модерами сидите обдолбані комедію пишите яка не звʼязана і не супроводжується логічним висновком.
Повідомлення об'єднано автоматично:

текст слова вид скринів у всіх все однаково, добре, у всіх користувачі все однаково
свого піздабольства не помічаєте ?
Я вижу только небольшую группу унылых личностей.
Вам кажется, что вы "играете" с нами.
Это не игра, это бизнес.
Последствия обязательно будут.
Обида и желание нюхать грамм за 40$, это так себе причина для подобного спектакля.

Аккаунт 5 минут как создан, однако, крику столько, будто вы годами на форуме.
Продолжается концерт по заявкам:)
писав у іншій скарщі напишу і тут ЗУПИНИСЬ ПЕЗДІТИ тобі повинно бути соромно постити фальшиву-підроблену фотографію нібито з військовими ракетами
подивись сам на своє фото тебе на ржач не пробиває?

писав у іншій скарщі напишу і тут ЗУПИНИСЬ ПЕЗДІТИ тобі повинно бути соромно постити фальшиву-підроблену фотографію нібито з військовими ракетами
подивись сам на своє фото тебе на ржач не пробиває?
Вы там за крипто кошельки мне рассказываете, я вам расскажу про свою наблюдательность.
Самое интересное на форуме, это арбитражи и я их уже много видел, спокойно себе работал, пока не появились вы.
Это были первые арбитражи на наш магазин за всё время работы.
ЗА ВСЁ ВРЕМЯ РАБОТЫ И ТАК БУДЕТ ДАЛЬШЕ.

ПОЧЕМУ ВЫ ОДНА ЛИЧНОСТЬ?
У вас даже одно мнение, фото значит фальшивое, говорим мне фальшивая группа состоящая с одной личности.

Мнение от Gervonta: https://labrc.name/threads/650-themilkyway.39814/post-1356405
Фото фальшивое.

Мнение от MaskElon: https://labrc.name/threads/650-themilkyway.39814/post-1362678
Фото фальшивое.

Мнение от archibalt: https://labrc.name/threads/lajno-za-3400usdt-themilkyway.18350/post-1366842
Фото фальшивое.

Мнение от Kurama9: https://labrc.name/threads/lajno-za-3400usdt-themilkyway.18350/post-1377070 https://labrc.name/members/kurama9.34921/
Фото фальшивое.

Когда запутался кто ты и говоришь на двух языках:
Screenshot-2025-08-07-17-37-16-78-37e81299c436ed5b2ad8a08a44342082.jpg

Вы там за крипто кошельки мне рассказываете, я вам расскажу про свою наблюдательность.
Самое интересное на форуме, это арбитражи и я их уже много видел, спокойно себе работал, пока не появились вы.
Это были первые арбитражи на наш магазин за всё время работы.
ЗА ВСЁ ВРЕМЯ РАБОТЫ И ТАК БУДЕТ ДАЛЬШЕ.

ПОЧЕМУ ВЫ ОДНА ЛИЧНОСТЬ?
У вас даже одно мнение, фото значит фальшивое, говорим мне фальшивая группа состоящая с одной личности.

Мнение от Gervonta: https://labrc.name/threads/650-themilkyway.39814/post-1356405
Фото фальшивое.

Мнение от MaskElon: https://labrc.name/threads/650-themilkyway.39814/post-1362678
Фото фальшивое.

Мнение от archibalt: https://labrc.name/threads/lajno-za-3400usdt-themilkyway.18350/post-1366842
Фото фальшивое.

Мнение от Kurama9: https://labrc.name/threads/lajno-za-3400usdt-themilkyway.18350/post-1377070 https://labrc.name/members/kurama9.34921/
Фото фальшивое.

Когда запутался кто ты и говоришь на двух языках:
Screenshot-2025-08-07-17-37-16-78-37e81299c436ed5b2ad8a08a44342082.jpg

Похоже что вы правы, посмотрим, какой вывод сделают администраторы

Космический привет, наша семья - кокосмонавты.
Многие уже стали с нами друзьями, а может даже и родными душами.
Давайте сделаем небольшое нововведение для нашего общего комфорта от блокировок в телеграмм.
fz6F.gif

Уберём слово кокаин при заказе, теперь это: орех, кокос, первый, белый или ваши варианты.

Уберём слово
мдма при заказе, теперь это: Менди, Молли или ваши варианты.

Уберём слово экстази при заказе
, теперь это: таблы, емочки или ваши варианты.
Спасибо за понимание и от всего сердца спасибо вам всем что вы всегда выбираете нас.

Ваши варианты можно написать сюда:

❐❐❐❐❐❐MILKY❐❐
❐❐WAY❐❐❐❐❐❐
❐❐❐❐❐❐#1в♥️КЛИЕНТОВ❐❐❐❐❐

ПОЧЕМУ ВЫ ОДНА ЛИЧНОСТЬ?
Спільна думка доказує що акаунти належать одній людині ? Комедіант самий справжній. Зробіть пост фото без обробки чб і подивимось на справжність. Та навіть з обробкою помітно що лист з імʼям вашого акаунту та магазину прифотошоплений.

Перевірте самі себе, покладіть а4 аркуш на схожу площину і зрозумієте як смішно виглядають ваші повідомлення 😂

Космический привет, наша семья - кокосмонавты.
Многие уже стали с нами друзьями, а может даже и родными душами.
Давайте сделаем небольшое нововведение для нашего общего комфорта от блокировок в телеграмм.
fz6F.gif

Уберём слово кокаин при заказе, теперь это: орех, кокос, первый, белый или ваши варианты.

Уберём слово
мдма при заказе, теперь это: Менди, Молли или ваши варианты.

Уберём слово экстази при заказе
, теперь это: таблы, емочки или ваши варианты.
Спасибо за понимание и от всего сердца спасибо вам всем что вы всегда выбираете нас.

Ваши варианты можно написать сюда:

❐❐❐❐❐❐MILKY❐❐
❐❐WAY❐❐❐❐❐❐
❐❐❐❐❐❐#1в♥️КЛИЕНТОВ❐❐❐❐❐
Про підтвердження своїх слів звʼязаних з крипто кошельками ви вирішили забути і непомітно хочете відвести тему у бік незрозумілого обговорення. Кумедний на стільки що хоч ви мене і кинули на 3420$ (20$ призначив курʼєру за якісний стелс якщо памʼятаєте ще) ваші безглузді повідомлення все одно малюють посмішку мені

Ваші відповіді - суцільний спам тем які не відносяться взагалі до ситуації. Тобто нормальна людина буде розуміти де буде правильно викласти повідомлення з залученням користувачів. Ви вдбалди постите аби що по всім скаргам бо дійсно по правді пояснити звинувачення мильного пузиря для вас не є спроможнім.
Бо знаєте - звинувачення у мою сторону суцільна брехня

Про підтвердження своїх слів звʼязаних з крипто кошельками ви вирішили забути і непомітно хочете відвести тему у бік незрозумілого обговорення. Кумедний на стільки що хоч ви мене і кинули на 3420$ (20$ призначив курʼєру за якісний стелс якщо памʼятаєте ще) ваші безглузді повідомлення все одно малюють посмішку мені

Ваші відповіді - суцільний спам тем які не відносяться взагалі до ситуації. Тобто нормальна людина буде розуміти де буде правильно викласти повідомлення з залученням користувачів. Ви вдбалди постите аби що по всім скаргам бо дійсно по правді пояснити звинувачення мильного пузиря для вас не є спроможнім.
Бо знаєте - звинувачення у мою сторону суцільна брехня
Полностью правы, только это всё про нас!
Вы здесь гниль, и вы пытаетесь на нас паразитировать!

По вашим словам, мы админов форумов подкупили.
Ради 3400?:) Вы же работали с нами и ещё шикарно заработали на это.
Сами прекрасно знаете, что 3400 это обычный чек, ничего здесь такого.
Даже 34000$ это ничего такого.

ПОСЛЕ РАБОТЫ С НАМИ:
У ВАС ПОЯВИЛАСЬ НОВАЯ МАШИНА, ЖИЗНЬ В 100 РАЗ УЛУЧШИЛАСЬ, ЗАКРЫЛИ ВСЕ СВОИ ПРОБЛЕМЫ И ВОПРОСЫ, КРЕДИТЫ ИСЧЕЗЛИ.

А потом, решили что вправе ставить нам цену на наш товар.
Это сверхпиздаватизм.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу