I hate lies
Гуру
Якось не проходитьТак, ти розумієш про що я)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Привіт) якось дам )

От, як тепер бути

Якось не проходитьТак, ти розумієш про що я)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Привіт) якось дам )
Ну, поки можна заходити до нас в чат, там якась гра зараз. І взагалі часто ігри.Якось не проходить![]()
![]()
От, як тепер бути![]()
Поняв приняв, так і зроблю...як день?Ну, поки можна заходити до нас в чат, там якась гра зараз. І взагалі часто ігри.
Але новий чат, чим більше людей - тим більше ігор буде )
Чудовий день) у мене відчуття, що все задумане сьогодні - обов'язково вийде)Поняв приняв, так і зроблю...як день?
Сьогодні наподив скучно якось, думаю лягти поспати зараз...Щоб набратися сил....Насіннячко це добре!!)Чудовий день) у мене відчуття, що все задумане сьогодні - обов'язково вийде)
Точніше, сьогодні насінячко посіяно, але вже скоро побачу перші результати)
А твій як день?)
Якщо є можливість поспати, то чому ні?) потім буде більше сил на інші справи))Сьогодні наподив скучно якось, думаю лягти поспати зараз...Щоб набратися сил....Насіннячко це добре!!)
Весна прийде почнемо саджати?Чудовий день) у мене відчуття, що все задумане сьогодні - обов'язково вийде)
Точніше, сьогодні насінячко посіяно, але вже скоро побачу перші результати)
А твій як день?)
Я люблю не саджати, а тих, хто саджає))Весна прийде почнемо саджати?![]()
Посадил дед репку...Я люблю не саджати, а тих, хто саджає))
Хорошая крыша в сарае это всегда хорошо)Я люблю не саджати, а тих, хто саджає))
Добрий раночок )Перекурим у форбса тут хорошо!!!
Доброго ранку, як настрій?Добрий раночок )
Чудовий настрій) як твій?)Доброго ранку, як настрій?
Аналогічно сьогодні так сонячно аж хочеться житиЧудовий настрій) як твій?)
Так, сьогодні і трава зеленішою виглядає)Аналогічно сьогодні так сонячно аж хочеться жити
Зраз живу без планів, зранку прокинувся зробив все що потрібно,і вже день проживаю походу дня...Надаючи настане той мир і можна буде вже планувати наперед ..Так, сьогодні і трава зеленішою виглядає)
Які плани на сьогодні?)
Доброго ранку ) як настрій?)Всім доброго ранку шановні
Все бомбіно, дощить трошки в нас а так позитив кава))) Благодарю тобіДоброго ранку ) як настрій?)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.