I hate lies
Гуру
Привіт радий бачити..все круто, в тебе, як? Як день пройшов?Привіт)
Як справи?
Привіт радий бачити..все круто, в тебе, як? Як день пройшов?Привіт)
Як справи?
Взаємно))Привіт радий бачити..все круто, в тебе, як? Як день пройшов?
В мене майже аналогічно, тількі замість книги телефон, а що читаєш цікавого, чи можливо пишеш книгу у вільний час?Взаємно))
Робота та книга) погода така, що жесть.
А твій день як?
Ні, я не пишу. Читаю фентезі))В мене майже аналогічно, тількі замість книги телефон, а що читаєш цікавого, чи можливо пишеш книгу у вільний час?
Гаррі Поттера теж?Ні, я не пишу. Читаю фентезі))
Гаррі Поттера ще ні )Гаррі Поттера теж?
Я раніше як в школу ходив то читав все підряд був жадним до книжок, а зараз взагалі нічогоГаррі Поттера ще ні )
А ти щось читаєш ?)
А книжки в електронному вигляді?)Я раніше як в школу ходив то читав все підряд був жадним до книжок, а зараз взагалі нічого
Ні тілткі жива книга не сприймає мій мозок цифру пробувавА книжки в електронному вигляді?)
Пробував так читати ?
А аудіо пробував?)Ні тілткі жива книга не сприймає мій мозок цифру пробував
Доброго ранкуА аудіо пробував?)
У мене так само було. Тупо засинання за лічені хвилини. Раніше я в транспорті читала. Коли недовгий час їздила за авто, то читати не могла, а слухання відволікало.Доброго ранкутак пробував , прикольно, але засинаю швидко якщо в ліжку, а коли на ходу чи транспорті то неможу повністю смисл вловити)))
Не ті заводські настройки, старий віндовс стоїть прошивка недопомагає![]()
Це точно, вірно сказано ...переключатися на інший вимір, щоб трошки підключитися від буденності!!!У мене так само було. Тупо засинання за лічені хвилини. Раніше я в транспорті читала. Коли недовгий час їздила за авто, то читати не могла, а слухання відволікало.
Зараз нема часу вдень читати, бо багато руху і багато роботи, але ввечері можна одягти навушники, включити якусь книгу і займатися домашніми справами)
Дайте привнотВзаємно))
Робота та книга) погода така, що жесть.
А твій день як?
Все точно привнот в хатуДайте привнот
Так, ти розумієш про що я)Це точно, вірно сказано ...переключатися на інший вимір, щоб трошки підключитися від буденності!!!
Привіт) якось дам )Дайте привнот
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.