• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

купил нольпятык снега

Але шо помітив то коли куриш глюків немає, ну впринципі логічно , час дії короткий не доходить а так то в слизовій тримається і накопичує ото всьо. Блять як же добре що мене застерегло щось не попробувати поставити швидкі ,хоча коли дивився відео бивших наркоманів як їх крило (ну в основному про приход) то осінню проскакувала думка фену поставити але тьфу тьфу тьфу)))

Останнє редагування:
Ти наче маєш досвід , 0.25 ставив вв вроді писав, я от дорогу як сірник довжиною а товщиною як корсар 1-2 взяв, спершу ніхуя не дало потім за хвилин 20 в процесі походу почало параноїти як пса. Я курив набагато більше через водний, лампу такого не було тіки хобот а тут параноїть дико потім настроює на якусь одну хуйню і водночас страшно і хочеться щоб це сталось шоб не зайобувало, але ніхуя звичайно ж нема, а в голові є, потім за години 4-5 захотів ще одну дорогу йобнути бо почуття відходів а воно сука стрьомно пізда пройшов 4 км поки все ж наважився а потім серце вилітає , чи то здається так. І відчуття наче оті всі ліфти в горлі комом. Я хз 😂
Від неї може серце зупинитись або задихнутись чи типу такого? Чи то загон чисто? Зараз насмілився прям чуть з водного дати то ніби чуть легше стало але тут вже типово для куріння хочеться ще але не хочеться шуміти 😂 я так помітив що нюхати це пізда жостко паяє, і весь негатив то коли понюхав. А я думав навпаки
Інтращально -не кращій метод вживання для пвп,ніколи не розумів людей що її нюхають))

А взагалі скільки треба нюхнути щоб було чотко і норм по часу? А не так як в мене. Чи в тій речовині таке не передбачено
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я так поняв щоб ненавидіти ск і плюватися при одному слові як 50% форуму треба отаку хуйню відчути, а хто навчився почучуть і в кайф ті стали сольовиками
не знаю дядько, я тільки курив, і то 3 роки назад, але знаю шо після понюху глючить сильніше.

ізмєна шиза і параноя - сама суть речовини, іншого пріколу вона не дає

Але шо помітив то коли куриш глюків немає, ну впринципі логічно , час дії короткий не доходить а так то в слизовій тримається і накопичує ото всьо. Блять як же добре що мене застерегло щось не попробувати поставити швидкі ,хоча коли дивився відео бивших наркоманів як їх крило (ну в основному про приход) то осінню проскакувала думка фену поставити але тьфу тьфу тьфу)))
От одразу СТОП!!!
САМЕ БЕЗГЛУЗДІШЕ ШО ТИ МОЖЕШ ВЧИНИТИ,-ЛЯПНУТИСЬ ФРЕКСОМ ,ЧОМУ?
ТОМУ ЩО НЕМАЄ ВІД НЬОГО НІ ПРИХОДУ НІ НІ ЯКОЇСЬ СУТТЄВОЇ ВІДМІНИ ВІД ІНТРАЗАЛЬНОГО МЕТОДУ, ХІБА ЩО ВІД ІПСА ПРИХОД БУДЕ,ОБДАСТЬ ГОРЯЧОЮ ВОЛНОЮ,ВІД МАКІВКИ ДО САМОГО ОЧЕЧКА,І ВСЕ.
ЯКЩО СТАВИТИ ШВИДКІ,ТО ТІЛЬКИ ТАКІ:
1, ДЕКС (НА ЕФЄ)
2,ВІНТ
3.КОКЕЙН
4.ПВП
ВІД КОЖНОЇ РЕЧОВИНИ - АУТЕНТИЧНИЙ,НІ НА ШО ІНШЕ НЕ СХОЖИЙ ПРИХОД

Ти наче маєш досвід , 0.25 ставив вв вроді писав, я от дорогу як сірник довжиною а товщиною як корсар 1-2 взяв, спершу ніхуя не дало потім за хвилин 20 в процесі походу почало параноїти як пса. Я курив набагато більше через водний, лампу такого не було тіки хобот а тут параноїть дико потім настроює на якусь одну хуйню і водночас страшно і хочеться щоб це сталось шоб не зайобувало, але ніхуя звичайно ж нема, а в голові є, потім за години 4-5 захотів ще одну дорогу йобнути бо почуття відходів а воно сука стрьомно пізда пройшов 4 км поки все ж наважився а потім серце вилітає , чи то здається так. І відчуття наче оті всі ліфти в горлі комом. Я хз 😂
Від неї може серце зупинитись або задихнутись чи типу такого? Чи то загон чисто? Зараз насмілився прям чуть з водного дати то ніби чуть легше стало але тут вже типово для куріння хочеться ще але не хочеться шуміти 😂 я так помітив що нюхати це пізда жостко паяє, і весь негатив то коли понюхав. А я думав навпаки
И то, и то может быть. Сердце классика
Для смертельного исхода от альфы, аллергия тоже может

так поняв щоб ненавидіти ск і плюватися при одному слові як 50% форуму треба отаку хуйню відчути, а хто навчився почучуть і в кайф ті стали сольовиками
Ты же вроде тоже самое писал после альфы типтопа)

Ахуеть!)

кого то от кокса ксана пиво трава кумарит?

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу